Gość: Widzew Duma ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:07 Brawo GEFCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brawo Re: Gefco partnerem Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:32 Bardzo dobrze ze nie inwestowaliście w łks to by sie pchał w ten nieznany nikomu klub bazarowy !! tam to dopiero jest syf i bajzel TYLKO WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Gefco partnerem Widzewa IP: *.p.lodz.pl 09.03.05, 14:11 Tez jestem kibicem Widzewa ale nie pochwalam Twojej prowokacyjnej postawy. Robmy swoje i pozwolmy innym tez walczyc w sportowy sposob. Spojrz przyjacielu na postawe prezesa Legii i ucz sie. Sukcesow wiosennych naszej wspolnej druzynie zycze i powsciagliwosci w opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Gefco partnerem Widzewa IP: *.pai.net.pl 09.03.05, 17:26 kolejny kibic widzewa, który od kibicowania swojej drużynie woli obrażać rywali...i to w sposób płytki i prostacki... tylko tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:34 na należne mu miejsce w I lidze. I bardzo dobrze bo Łódź zasługuje na ekstraklasę. Może jakieś europejskie puchary się niebawem nam trafią -byłoby miło bo to miasto trzeba reklamować - pokazywać światu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.l Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 09:30 Gefco rozsądnie wytłumaczyło dlaczego Widzew a nie ŁKS i powinno to dać dużo do myslenia kolegom z Polesia. Cieszy nastepny krok do normalności. To prawda ze jedna firma przeciera szlak dla innych. Przez kilka ostatnich lat słowo Widzew kojarzyło się tylko z wielkimi kantami panów A i P więc nie dziwi rezerwa z jaką inwestorzy podchodzą do klubu. Teraz znane na całym świecie nazwiska są gwarantem że Widzew to powazna i wiarygodna firma. Brawo Zibi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.lnet.pl 09.03.05, 12:50 to może jak juz mamy sponsora firme transportową to trzeba wywieżć z Łodzi caly ten syf z aleii unii co wy na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:56 dajmy spokuj LKS!!!my jestesmy WIDZEW!!!!dopingujmy naszych niech szybko wracaja do ligi.ole.ole lodzki Widzew ole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbw Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.Astral.Lodz.PL 09.03.05, 14:58 Nurtuje mnie ta wrogość, obu stron, względem siebie :) W końcu Łódź powinna mieć oba kluby w pierwszej lidze i na czołowych miejscach. A że jeden klub jest bardziej przedsiębiorczy od drugiego? well, c'est la vie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.pai.net.pl 09.03.05, 17:28 bo ciebie wywieziemy z Łodzi do twojej wioski!! był będzie jest Łódzki ŁKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:45 Młody najpierw krytykujesz obrażnie a potem sam obrażasz!? Nerwy Ci poleciały? Pozdrowienia dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:45 miało byc obrażanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: to zachęci kolejnych sponsorów - Widzew powra IP: 195.69.80.* 09.03.05, 20:30 bo czasem nie można się powstrzymać i komuś trzeba odpowiedzieć w języku w którym (mam nadzieje) coś do niego dotrze... i tak właśnie zrobiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Frajerów się lekceważy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:19 Młody nie odpisuj na takie komentarze. To nie ma sensu, nic nie zmienisz choćbyś chciał. Niektórzy się już nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Frajerów się lekceważy!!! IP: 195.69.80.* 09.03.05, 20:30 nerwy mi puściły!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Frajerów się lekceważy!!! 09.03.05, 22:48 Jak milo po krótkiej przerwie powitać młodego :) Bez Ciebie smutno i pusto. Nawet nowy sponsor Widzewa nie poprawia tak nastroju ja Twoje trafne i nadwyraz celne uwagi dotyczące Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Gefco partnerem Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 06:38 Panowie...dajcie spokuj bo mlody nie wytrzymuje napiecia:) Cieszy powrot do normalnosci!TYLKO WIDZEW RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzyciel Re:Może w końcu oddadzą mi moje pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:00 Piszecie o operatywności WIDZEWA. Niech najpierw oddadzą pieniądze!!! Najpierw okradają zawodników i pracowników a potem mówią o operatywności. To zwykłe złodziejstwo. Jeżeli Boniek i Szymański nie przejęli długów Widzewa to nie mają prawa do wykorzyustywania nazwy WIDZEW!!! Odróżnijcie w końcu zwykłe oszustwo, złodziejstwo od przedsiębiorczości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:40 Jeśli jesteś wierzycielem czy byłym pracownikiem SPN Widzew SSA to zwróc się do nich po pieniądze. Nas nie interesuje że jest Ci coś winna ekipa Grajewskiego i Pawelca. Wystąp na drogę sądową jeśli czujesz się oszukany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzyciel Re: ...Herb zobowiązuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:37 Młody człowieku, dopuki Boniek z Szymanskim nie zmienią herbu WIDZEWA doputy, klub dysponujący tym znakiem winien mi będzie pieniądze. Przejęli herb przejęli długi. Pamiętaj że panowie ci za herb widzewa nie zapłacili złotóweczki, nie odkupili go, dlaczego więc nim dysponują. Do nazwy widzew można dodawać różne literki, być może zmieni to w jakiś sposób nazwę ale herb klubu to świętość i to zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitbul Re: Żydzi nie oddają pieniędzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:44 Wierzyciel zapomnij o pieniądzach! Widzew przyjął żydowskie metody. Oni nigdy nie regulują swych długów. A Boniek, Szymański? to ludzie bez honoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Żydzi nie oddają pieniędzu IP: 195.69.80.* 10.03.05, 12:52 facet z tym najazdem na narodowość Żydowską pokazałeś żeś prostak straszny... jeśli jesteś kibicem ŁKSu to aż mi smutno że tacy jak ty są kibicami tego klubu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:38 A co to są te żydowskie metody??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:28 Pitbul żal patrzec na Twoje wypociny:)wydaje mi sie ze jestes chlopcem,ktoremu mamusia kupila dresik,czapeczke i komputer...zalozyla Ci net bo koledzy i tak Cie nie zaakceptowali!powinienes zmienic forum na"oszukali mnie wszyscy"lub"doczesne problemy dresa z bazaru" szacunek dla kibicow WIDZEWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitbul bis Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:30 Wasylek na Widzew chodziłem jak na stadionie stary tranwaj służył za trybunę, a ty chyba jeszcz nie byłeś w planie!!! Piszę krytycznie o Widzewie ponieważ od czasów Sobolewskiego(jeśli wiesz o kogo chodzi?) w Widzewie usadowili się jedynie cwaniaczki, którzy wykorzystują dla każdego prawdziwego kibica znak widzewa do swej prywatnej rozgrywki. Ty dziś plujesz na Pawelca i Grajewskiego, ale jak było dobrze to gotów byłeś im dupy lizać. Boniek i Szymański to ta sama kategoria. Ja wolę budować widzew od IV ligi ale uczciwie tak aby nic mu nie zarzucon. Obecnie boję się, że jak nie będzie awansu to z Widzewem stanie się to samo co z Pogonią po odejściu Bedkasa!!! A Pitbul, widocznie jest prowokowany, ale takich jak on będą dziesiątki, dopuki widzew nie będzie czysty. Ale obawiam się ,że tych spraw nie pojmiesz bowiem twoje komentarze przepełnione są jeszcze większym szowinizmem, tylko ujętym w ładniejszej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:19 Pitbul bis podjales sie obrony jednostki niereformowalnej!piszesz,ze CHODZILES na Widzew,kiedy stary tramwaj sluzyl za trybune...teraz jak mniemam CHODZISZ na mecze klubu,ktoremu kibicuje Twoj ziomal Pitbul!CHODZISZ tam gdzie masz blizej i jest Ci wygodniej!oskarzasz mnie o szowinizm?moze i jestem szowinista,ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu!natomiast czytaja Ciebie wydaje mi sie ,ze jestes choragiewka i jestes tam gdzie wiatr zawieje...pamietam czasy Sobolewskiego i sukcesy jakie Widzew wtedy osiagal,pamietam tez czasy Grubasa i Padalca.Cieszylem sie za kazdym razem,kiedy Widzew zdobywal mistrzostwa ,ale bylem tez z nim wtedy kiedy spadal do drugiej ligi!bylbym rowniez w czwartej! Ale powiedz po co?skoro wszystko co dzieje sie teraz jest zgodne z prawem?!nie byloby tego typu zarzutow gdyby Widzew dolowal w ogonie drugiej ligi!ZAWISC I ZAZDROSC tak mozna okreslic dzialania co poniektorych!wiec nie pier...mi ,ze Boniek to to samo co Grajewski bo krew mnie zalewa!szacunek dla Prawdziwych kibicow Widzewa !Amen! Odpowiedz Link Zgłoś