Gość: bezrobotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 00:37 oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~wyrobnik Re: Praca dla 2 tysięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:05 Pewnie samych wysokwalifikowanych specjalistów będą potrzebować. Najlepiej z tytułem mgr lub mgr.inż i studiami podyplomowymi z dziedziny public relation.No i jeszcze znajomość przynajmniej dwóch języków obcych. SUUUUUUUUUUUUUUPER robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Praca dla 2 tysięcy IP: *.toya.net.pl 10.03.05, 08:43 Oczywscie ze z tytulami... Zarobki: 800-1000 zlotych netto... Obsluga klienta, czyli... Infolinia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Praca dla 2 tysięcy IP: 194.51.30.* 10.03.05, 10:58 No cóż... posad w ministerstwach nie wystarczy dla każdego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota pewnie tak 10.03.05, 13:28 pewnie to będą infolinie, pewnie zarobki oferowane na początku nie będą przekraczały tysiąca złotych. ale myślę, że tym samym stracą na znaczeniu wstępne kwalifikacje w rozmowie rekrutacyjnej i naprawdę będzie szansa złapać tę pracę. poza tym dobrze, że w ogóle coś się ruszyło. chyba lepiej pracować na infolinii za 1000 złotych niż na kasie w biedronce za 600? no i myślę, że skoro są to firmy zagraniczne, nie będą zainteresowane zatrudnianiem na czarno i omijaniem zusu. a pakiet świadczeń socjalnych w pracy nie jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avb Re: pewnie tak IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.03.05, 21:03 nie sądzę żeby rozmowy kwalifikacyjne straciły na znaczeniu bo pracodawcy to potrafią mieć wymagania i to gigantyczne tylko od siebie niewiele dają- początkowo 600 zł a potem 1200 brutto o ile wczesniej cię nie wywalą.Wiem z własnego doświadczenia. I te ich pensje to jest chyba jakaś jałmużna a nie uczciwe traktowanie pracownika. Ale tak to jest w naszym kraju że każdy się godzi na prace za 600 zł bo się cieszą,że cokolwiek mają.Daleko w ten sposób to nie zajdziemy. Cieszymy się,że zagraniczne firmy u nas inwestują a oni po prostu szukają taniej siły roboczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.koncert.end.pl www.koncert.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:21 obywięcej miejsc pracy pojawiało sie w łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyy Re: Praca dla 2 tysięcy IP: *.76.252.188.coditel.net 10.03.05, 10:24 Mam tylko nadzieję, że jak się władza zmieni Pan Ośniecki nie zostanie zmieniony! Niech tylko nie obrasta w piórka i niech dalej tak działa! Takich ludzi trzeba temu miastu!!! Łódź na falach... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Praca dla 2 tysięcy 10.03.05, 11:00 Myślałem, że chodzi o pracę którą wykonuje się dla 2.000 PLN. Netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuś Brawo za hasło i ŁSSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:45 Brawo za hasło i ŁSSE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitum Re: Praca dla 2 tysięcy IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 10.03.05, 13:17 no no te cholerne beczki, niedawno bylem w Lodzi i oprowadzalem znajoma, no coz pokazalem jej beczki, wiecej bylo opowiadania o dawnej swietnosci niz pokazywania, dobrze, ze w LD robi sie coraz wiecej miejsc do pokazania, bo to potem powoduje pozytywne skojarzenia, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca dla 2 tysięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:06 no wszystko oczywiście dzieki gazecie wyborczej następnym razem to na gazetę wyborcza powinniśmy głosować hahaahahahahahahhahahaahahah Odpowiedz Link Zgłoś