Dodaj do ulubionych

Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięcej?

17.03.05, 18:11
Wspomóżmy sieradzkich drogowców i zróbmy wykaz ulic, gdzie po zimie jest
najwięcej dziur w asfalcie, gdzie się najgorzej jeżdzi. Niech chłopakom z
Rejonu Dróg i Przedsiębiorstwa Komunalnego będzie łatwiej, niech nie
wyjeżdżają specjalnie do miasta w poszukiwaniu dziur do łatania - tylko będą
mieli w jednym wątku razem wszystko czarno na białym;-)

-Piłsudskiego (olokice ZUSu i Marusi),
-Armii Krajowej - na calym odcinku,
-Łokietka - tam to już jest po prostu makabra,
-1-go Maja (dziury jak w serze szwajcarskim).
Obserwuj wątek
    • jopp67 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 17.03.05, 18:15
      Broniewskiego ,Warcka.
      • sbi Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 17.03.05, 18:58
        Sienkiewicza od Warckiej do mostu
    • sbi Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najmniej 17.03.05, 19:01
      A może prościej byłoby inaczej, które sieradzkie ulice są w dobrym stanie.
      Ja proponuje Al. Grunwaldzką od skrzyżowania z Łokietka do POW - parę miesięcy temu była remontowana, i jak na razie jest ok.
      • jopp67 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najmniej 17.03.05, 21:01
        sbi napisał:

> A może prościej byłoby inaczej, które sieradzkie ulice są w dobrym stanie.
        > Ja proponuje Al. Grunwaldzką od skrzyżowania z Łokietka do POW - parę
        miesięcy
        > temu była remontowana, i jak na razie jest ok.

Kopernika ,Nenckiego ,Ciolkowskiego ,Stodolniana w 75%
    • zgierzak Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 02:10
      Wpadnijcie do Zgierza to wam koła powyrywa, syf straszny. Po Sieradzu się
      zupełnie dobrze jeździ. Niezbyt agresywne koleiny, trochę dziur, nie macie co
      narzekać.
      • sbi Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 10:56
        Oj tak nie narzekaj, dość często jestem w Zgierzu - rodzinka - i przynajmniej
        te ulice po których tam jeżdżę nie są takie straszne. Przynajmniej te główne,
        przelotowe drogi są w lepszym stanie - wystarczy porównać 1 w Zgierzu i 14 w
        Sieradzu.
      • jopp67 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 16:03
        Masz racje czesto tamtedy jezdze z Sieradza do Plonska i ten ruch i balagan i
        jakos tak tamtedy nie lubie.Jedynym pocieszeniem kiedys byl bla mnie mc donalds
        ale juz tam nie jadam...
        • ebusia_fam_fatal Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 16:10
          a czemu nie jadasz?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=21744663
          • jopp67 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 16:30
            ebusia_fam_fatal napisała:

> a czemu nie jadasz?
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=21744663

Pojechalem w grudniu do naszych sasiadow zza odry dorobic troszeczke. Praca
            polegala na cieciu zamrozonego miecha na kostki 5kg i pakowaniu oraz
            etykietowaniu na etykietach bylo logo Mc Donald's Russia.
            Ale to nie wszystko Turcy ,ktorzy pracowali obok nas kleili identyczne etykiety
            ale z napisem Mc Donald's Poland i w sumie nie ma w tym nic nadzwyczajnego ale
            owo miecho w duzych blokach mialo date cytuje: packung 17.08.1992 SMACZNEGO !!!
    • anilek_swiety Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 11:50
      moz toprzykre co napisze, ale Sieradz to jedna wielka dziura - niestety
      • sbi Nie o takie dziury nam chodzi :( 18.03.05, 12:15
        Tylko takie w ulicach
        • zodiak72 Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 18.03.05, 12:20
          Nie wiem, w ilu miastach podobnych wielkoscia do Sieradza byleś w Polsce? W
          Sieradzu naprawdę nie jest jeszcze najgorzej (co nie znaczy, że nie moze byc
          lepiej). Moge spytac, jakie masz związki z Sieradzem?

Czy byleś np. w takim Giżycku(po sezonie)? Żaganiu? Nowogardzie? Wałbrzychu?
          Suwałkach? Żyrardowie? Lesku? Pojedz tam sobie, popatrz na te miasta i
          wyciągnij wnioski, zanim wypowiesz jakąs kwestię;-)

Czy wiesz, że w 200 tys. Bialymstoku są do dzis niedaleko od centrum drewniane
          chałupy? Czy wiesz, ile kin jest dzis w 200tys Kielcach? Sprawdz to sobie;-)
          • anilek_swiety Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 18.03.05, 12:25
            wiekszosc z tych miast co wymieniles znam dosknale, nie znam takiego ktore bylo
            miastem wojewodzkim i tak podupadlo. Gizycko - miasto sezonowe, chco nigdy nie
            bylo maistem wojewodzkim latem jest metropolia w porownaniu z sieradzem, nie
            znam Leska, chco troche slyszalem o tym miasteczku. Pozostale miasta sa
            niestety z wyzszej polki a byly kiedys porownywalne
          • ebusia_fam_fatal Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 18.03.05, 14:14
            ej, a co maja kina w kielcach do dziur wjezdni? 4 kina maja, calkiem normalnie
            chyba... co?
          • paenka Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 24.02.06, 12:47
            eeeE a co to w tym watku ma za znaczenie ile kin jest w ktorym miescie albo ile
            chalup drewnianych ??? Zodiak wczesniej chyba jakos nie dostrzegalam tego, ale
            ty sie.... ty sie.... jakos tak... po co obnosisz z tym ze ty wiesz a ktos
            akurat tego nie wie?
            • zodiak72 Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 24.02.06, 13:37
              Ale to jest wątek z zeszłego roku;-))
              Czy ja się obnoszę z wiedzą? Pewnie tak to wygląda z punktu widzenia forumowiczów;-) Po prostu piszę tylko w TYCH tematach, w ktorych mam coś do powiedzenia, jakąś wiedzę, coś konkretnego;-) A wodę leję tylko wtedy, gdy inni rozmowcy też ją leją;-))
              • paenka Re: Nie o takie dziury nam chodzi :( 24.02.06, 15:06
                no z zeszlego roku wiem, widzę. A nikt nie lał o kinach.
      • jopp67 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 16:07
        anilek_swiety napisał:

> moz toprzykre co napisze, ale Sieradz to jedna wielka dziura - niestety

Sluchaj kiciu!
        Od tego typu stwierdzen jest osobny watek , a tu chcemy wymienic sie
        informacjami nt. dziur w nawierzchni ok? wiec nie zajmuj na czasu na czytanie
        Twoich wywodow w tym watku.
        • ebusia_fam_fatal Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 18.03.05, 16:17
          to zara mi sie dostanie za makdonalda:/
          a dziury sa wszedzie - w koncu po zimie zawsze są
          • mamuska85 Re: Dziury w sieradzkich ulicach - gdzie najwięce 27.02.06, 09:34
            A może napiszmy gdzie nie ma dziur? Będzie szybciej.
            • esie A są takie ulice bez dziur ? :) 27.02.06, 09:52
              Jakoś nie potrafię sobie skojarzyć takiej bez żadnej dziury :)
              Ogólnie rzecz biorąc w najlepszym stanie są drogi krajowe poza miastami, ale tez zawsze cos sie znajdzie.
              • jasiek53 naprawiają.... 30.03.06, 22:35
                no trochę się ruszyło
                łatają łaty załatane łatami poprzedniej wiosny
                • esie Re: naprawiają.... 02.04.06, 08:54
                  Faktycznie, jechałem dziaj Pilsudskiego i najgorszy fragment koło Marusi ma położoną nową nawierzcnię. Ale żeby nie było za dobrze to zostało tam jeszcze kilka, całkiem sporych dziur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka