Gość: bartek-a IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 19:17 Jestem mieszkancem Łodzi od ponad miesiąca , czy możecie polecić mi jakąś dobrą siłownie za rozsądną cene, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: siłownie w Łodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 19:22 Hm. Nemesis 2 przy Bratyslawskiej. Placisz 75 zl za karnet miesieczny, wchodzisz jak czesto chcesz i ile. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: siłownie w Łodzi 17.06.02, 22:30 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Hm. Nemesis 2 przy Bratyslawskiej. chyba po raz pierwszy na tym forum zgadzam się z tobą.. :) czyżbyś też korzystał? dodam jeszcze że w ramach karnetu można korzystać z sauny.. pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: siłownie w Łodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 23:20 Tak sauna w cenie karnetu zapomnialem dodac. Tak tez korzystam, a raczej korzystalem, przerwa sesyjna. Hm Vladip zawsze musi byc ten pierwszy raz gdy sie ze soba zgadzamy Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siłatz Re: siłownie w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:55 Piotrkowska 143 - ANDY - ale nikomu więcej nie mów. Jest pusto i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek-a Re: siłownie w Łodzi IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:15 Dzieki za info , a czy jest cos takiego jak Nowa Gdynia? nie wiem moze źle usłyszłem Odpowiedz Link Zgłoś
kx Re: siłownie w Łodzi 18.06.02, 13:25 Stacja Nowa Gdynia jest przy Zgierskiej, za zajezdnią tramwajową Helenówek. Kilka tysięcy m2, na pewno nawiększy fitness klub w Łodzi. Nie byłam, ale kiedyś podjechałam sprawdzić ceny (które niestety już zapomniałam, ale były normalne, nie więcej niż 100zł/mies.)- rewlacyjna lokalizacja w lesie, ale bez samochodu to do niej daleko. Odpowiedz Link Zgłoś