Dodaj do ulubionych

GDZIE na angielski??

27.03.05, 19:40
No wlasnie szukam niedrogiego ale profesjonalnego kursu jezyka angielskiego,
chodzi mi glownie o konwersacje. Dotad uczeszczalam(1 rok) do American
Academy of English ale rektorzy zmieniaja sie tam 5 razy w jednym roku co
powoduje chaos. Mozecie mi cos doradzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga m Re: GDZIE na angielski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:37
      A moglabys cos wiecej napisac na temat kursow w Americam Academy of English?
      Masz do nich cos wiecej poza czestymi zmianami rektorow? Jak oceniasz ich
      kursy? Bylam/jestem zainteresowana ich kursami.
      • Gość: kingusi Re: GDZIE na angielski?? IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.03.05, 18:19
        Zapisalam sie tam przez wzglad na niewygorowana cene i dobra opinie i na
        poczatku bylo fajnie tzn male grupy i dobra letorka, niestety po trzech
        miesiaceach odeszla, bo firma nie placila jej kasy, potem przyszla nastepna i
        moze kilka lekcji z nia mielismy i tez odeszla, w miedzy czasie jakies
        zastepstwa na ktore przychodzili rozni lektorzy -ogolnie straszny chaos. Gdyby
        ta pierwsza zostala to byloby super, bo dziewczynie zalezalo zeby nas czegos
        nauczyc i druga juz taka sie nie trafila. Teraz niestety mam watpliwosci, bo
        planuje wyjazd za jakis czas do UK i potrzebuje nauczyc sie jezyka przynajmniej
        w takim stopniu by mozliwa byla konwersacja, no i mam problem, bo nie chce
        znowu sie denerwowac, ze na kazdej lekcji jest inny lektor:(
        • Gość: predator22 Re: GDZIE na angielski?? IP: *.toya.net.pl 29.03.05, 23:37
          Zapraszam na miesięczne intensywne kursy dla osób wyjeżadzających do pracy za
          granicą w Akademii Języków Obcych i Kultur Narodów Pomorska 83/85, 6315906.
          • Gość: co ty? Re: GDZIE na angielski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:48
            Chyba żartujesz?
            • kingusi Re: GDZIE na angielski?? 01.04.05, 09:25
              dlaczego ma zartowac???
          • agataku Re: GDZIE na angielski?? 02.05.05, 19:49
            niestety, ale Akademia Języków Obcych (...) lubi oszukiwać swoich słuchaczy,
            kręcić, nie informuje o istotnych zmianach, po prostu koszmar!!!! odradzam Wam
            z całego serca, jako osoba, która miała okazję się tam nieszczęśliwe zapisać...
    • Gość: marysia Re: GDZIE na angielski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:10
      polecam Wawrzonka
      • kingusi Re: GDZIE na angielski?? 01.04.05, 09:25
        Marysiu a moglabys podac dokladne namiary?
        • uerbe budynek 21. LO [ń] 01.04.05, 11:27
          • keridwen tudziez siakas podstawowka na struga[bezoesansodu] 01.04.05, 11:50

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka