Dodaj do ulubionych

UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY

04.04.05, 13:10

WSZYSCY NIE DOSTANIEMY URLOPÓW!
A POGRZEB JANA PAWŁA II JEST O 10.00

KTO JEST ZA??
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.aspektsc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:22
      I wtorek i sroda i czwartek tez powinny...a po Ci wolne w pogrzeb ?? Wybierasz
      sie do Rzymu ??
      • Gość: Al_ Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 14:55
        ja bym chciał obejrzeć w TV
        • Gość: maCIEK Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:59
          a widziałes kiedys z bliska magnetowid?
          Tam sa takie małe przyciski, poczytaj w instrukcji do czego jest ten z
          napisem "PROGRAM" a jak nie dasz rady to sie odezwij... jakos pomoge albo
          popros sasiada...

LUDZIE kolejny obibok! wczoraj jakis małolat wymyslił, ze w szkole nie
          powinnobyc klasówek... masakra!!!
          • Gość: kunio & tix Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:44
            W piatek mamy kolokwium. Mogloby nie byc bedziemy sie mogli w domu umatwiac....
            W podstawowce lekcje odwolane... Moze zrobia swieto narodowe???
    • Gość: spray Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.rev.vline.pl 04.04.05, 19:52
      Polacy kompletnie ocipieli
    • Gość: Racjonalizator PRO Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: 195.69.82.* 04.04.05, 20:05
      A ja proponuje, zeby ten wolny dzien odpracowac... Kto jest za?
      • Gość: K & T Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:35
        Jetstesmy za a nawet przeciw byle piatek byl caly wolny...
    • al_ Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY 04.04.05, 20:50
      Tak tak zróbmy pół roku wolnego... Polacy już na to czekają...
      • Gość: Racjonalizator PRO Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: 195.69.82.* 04.04.05, 21:59
        Uwazam, ze powinno byc to nowe rokroczne swieto panstwowe - niech wypada w
        piatek w tygodniu na ktory przypada 8.04, mamy za malo dlugich weekendow.
        • kicia7 Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY 04.04.05, 22:44
          Jestem za pod warunkiem, ze bedzie odpracowany 2 maja. Ciekawe, kto w takim
          układzie będzie chciał, zeby 8 kwietnia był wolny.
    • guzi_1985 Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY 04.04.05, 23:49
      Przestanmy sie juz dolowac!!!! Papiez chcial abysmy sie cieszyli... Zyjemy w XXI
      wieku nagrajcie sobie pogrzeb!
      • Gość: ANDFZEJ Re: UWAŻAM ŻE PIĄTEK POWINIEN BYĆ WOLNY OD PRACY IP: *.toya.net.pl 05.04.05, 08:45
        TWÓJ POGRZEB SOBIE NAGRAM.
        ALE PAPIEŻA POGRZEB OBEJRZĘ NA ŻYWO.
    • ab84 w piatek na UŁ jest dzien rektorski /nt 05.04.05, 00:21
      • Gość: literka_m 1 maja przypada w niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:59
        a wiec wg prawa, w maju przysluguje prawo do dodatkowego wolnego dnia (za 1
        maja). Co stoi na przeszkodzie, aby ten dzien wykorzystac 8 kwietnia.
        Zeby bylo jasne, nie jestem w tym momencie ze EXTRA dniem wolnym, jestem za
        umozliwieniem wziecia dnia wolnego

dla kogos, kto wczesnie pytal, w porownaniu do innych panstw europejskich malo
        mamy swiat i dlugich weekendow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka