Gość: Krzysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:24 jak nie wygrają to są łomy. bedą mogli sie pożegnać z awansem.(widzew) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al-bert Re: Widzew gra z Jagiellonią Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:18 Oby Widzew wygrał ale badzie trudno. Piłkarze muszą walczyć cały mecz a nie jak na Ruchu. 2:1 dla Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jaga sklepie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:56 Nie mam co do tego wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Jaga sklepie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:42 pamietaj łosu,ze Widzew to nie jakis smieszny klub jak łks:)mysle ze rozwialem Twoje watpliwosci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Jaga sklepie Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:18 Daj spokuj z tym LKS kibicuj za Widzewem co cie interesuje LKS!!!po co ich obrazac!!!ja jestem za Widzewem sporo czasu i to jemu kibicuje a LKS-owi zle nie zycze,ba chcialbym nawet zeby awansowal razem z naszym Widzewem to byly by prawdziwe derby,a nie takie II ligowe.szkoda ze na to sie nie zanosi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Jaga sklepie Widzew IP: 195.69.80.* 20.04.05, 14:35 A ja tam lubię derby , bo przeważnie wygrywa lepszy (czyli Widzew) i jest wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś