Dodaj do ulubionych

Widzew gra z Jagiellonią Białystok

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:24
jak nie wygrają to są łomy. bedą mogli sie pożegnać z awansem.(widzew)
Obserwuj wątek
    • Gość: al-bert Re: Widzew gra z Jagiellonią Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:18
      Oby Widzew wygrał ale badzie trudno. Piłkarze muszą walczyć cały mecz a nie jak
      na Ruchu. 2:1 dla Widzewa.
      • Gość: janusz Jaga sklepie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:56
        Nie mam co do tego wątpliwości.
        • Gość: wasyl Re: Jaga sklepie Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:42
          pamietaj łosu,ze Widzew to nie jakis smieszny klub jak łks:)mysle ze rozwialem
          Twoje watpliwosci:P
          • Gość: dino Re: Jaga sklepie Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:18
            Daj spokuj z tym LKS kibicuj za Widzewem co cie interesuje LKS!!!po co ich
            obrazac!!!ja jestem za Widzewem sporo czasu i to jemu kibicuje a LKS-owi zle
            nie zycze,ba chcialbym nawet zeby awansowal razem z naszym Widzewem to byly by
            prawdziwe derby,a nie takie II ligowe.szkoda ze na to sie nie zanosi..
            • Gość: Fulko de Lorsz Re: Jaga sklepie Widzew IP: 195.69.80.* 20.04.05, 14:35
              A ja tam lubię derby , bo przeważnie wygrywa lepszy (czyli Widzew) i jest
              wesoło!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka