Gość: Szpilka IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 20:13 A kto wam za to zapłaci? Nikt. Siedzicie do siódmej z a darmo. Tak bardzo się cenicie magistrzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpilek Re: Nauczyciele w stresie IP: *.tkdami.pl 20.04.05, 20:52 wiesz, madrzy ludzie (np. min. Radziwiłł) wytłumaczyli nam że egzaminujemy w ramach 40 godzin etatu.:) Ja siedzę i egzaminuję w tym tyg 68 godzin lekcyjnych, w przyszłym w obcej szkole tyle samo. (2 pełne tyg z sobotami od 7.30 do 18).Dlatego wiesz nic nam sie nie nalezy, czekamy na dalsze odciazenie szkół,!!!! (min. Sawicki napisał ze przy tzw. starej maturze nauczyciele pracowali więcej, więc teraz maja lżej) polonistom tylko miotłe dać i heja!! Już widzę te lamenty za rok, bo przez terminy NM przepada mi 16 godz polskiego w pierwszej i tyle samo w drugiej klasie. Potem pisemne, długi weekend itp. A za rok też matura. Z pewnoscia poczytamy wtedy o nieudolnosci nauczycielskiej i o tym, że żle uczymy skoro nie możemy zrealizować programu.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Nauczyciele w stresie IP: *.tvk.torun.pl 21.04.05, 14:59 a kto by tam mial kurde siedziec? inni uczniowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilek Re: Nauczyciele w stresie IP: *.tkdami.pl 21.04.05, 18:20 ja bym proponował specjalistów z własciwych Okręgowych Komisji Egzaminacyjnych. Oczywiscie w ramach obowiazków, w tym wymiarze i bez nadgodzin. Może wtedy pomysleliby trochę...czasami. Odpowiedz Link Zgłoś