cassani 22.04.05, 11:16 Czy to prawda że w Szmatekxie na rogu Radwańskiej/Kościuszki sa takie same ciuchy jak w Kenzo? Pomóżcie bo mi zimno!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szmatol Re: Szmatex vs Kenzo IP: 217.153.156.* 22.04.05, 11:26 Nie wiem jak na Radwańskiej, ale koło mojego doma w szmatexie kupiłem prawie nieużywane majtki Kenzo pachnące perfumami Kenzo, ale niestety żółte z przodu i brązowe z tyłu, ale cena była okazyjna... ćwierć dolca to 100 razy taniej niż w sklepie i 25 razy taniej niż na bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka u mnie jest Śrubex 22.04.05, 12:40 Serio - oficjalna nazwa sklepiku ze śrubkami i takimi tam. Może to nie w temacie,ale też jest tanio i o wiele profesjonalniej niż w jakimkolwiek supermac typu Obi czy Praktiker. Mam na myśli rzecz jasna jakość obsługi. Przynajmniej tak twierdzi mój brat,który sie zna na śrubkach. Jeśli chodzio lumpexy to w Warszawie jest tak samo git jak w Łodzi. Ciut drożej ale i tak masę rzeczy można wygrzebać w cenie między 6-30zł. lav Odpowiedz Link Zgłoś