Dodaj do ulubionych

Tylko kibiców ŁKS-u żal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 18:20
Bińczyk nie p-dol. kilka razy widziałem co mówiłeś o ŁKS. znam twoje
zdanie o tym klubie i wiem że skaczesz z radości!!!! Wiem też jak
bardzo Walczyk trzęsie się ze strachu przed tobą ( pamiętasz sprawę
Mysony kiedy nie chciał napisać artykułu w sprawie Mysony)i
doskonale wiem że ubustwiasz tylko widzew i brak licencji dla ŁKS
powoduje u ciebie mocniejsze bicie serca.
no dobra sprawdź tekst walczyka i popijawę czas zacząć!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Muniek Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.smrw.lodz.pl 04.06.09, 19:11
      Nie zgadzam się z artykułem bo kibice są również winni. Powiem że żałuję
      derbów.Łódź nie potrafi się promować .Najpierw Łódź przegrała Euro w żenującym
      stylu teraz nie będzie derbów ,a to jest świetna promocja miasta.Miasto powinno
      wybudować dwa stadiony ŁKS-owi i Widzewowi lub postawić jeden w neutralnym
      miejscu.Upór urzędników miejskich i działaczy ŁKS-u za poparciem kibiców ŁKS-u
      doprowadził do takich rzeczy.Kibice ŁKS-u nigdy nie pogodzili się że mają
      silniejszego rywala co zrobiła Warta w Poznaniu gdzie ma silniejszego rywala w
      postaci Lecha, Polonia Warszawa gdzie jest silniejsza Legia czy Cracovia gdzie
      jest Wisła.Okazuje się że stadion Widzewowi ma wybudować prywatny inwestor
      p.Cacek ,ŁKS-owi w niewiadomym czasie miasto, a głupota również kibiców
      doprowadza do upadku klubów.Mam na myśli idiotyczną propagandę kibiców ŁKS-u
      zamiast zajęcie się własnym klubem.Mówię to jako łodzianin w trosce o
      miasto.Derby to świetna promocja miasta ale my łodzianie nie umiemy tego
      wykorzystać tylko obrzucać się błotem.Miejmy tylko nadzieję ze cel inwestycyjny
      p.Cacka zostanie zrealizowany że stadion powstanie i drużyna będzie grała z
      sukcesami w europejskich pucharach.Inaczej czeka nas marazm w Łodzi na długie lata.
      • Gość: mac Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.4web.pl 05.06.09, 16:55
        Jeśli porównujesz sytuację na linii ŁKS-Widzew do tej z Poznania i Warszawy to chyba nie mieszkasz jednak w Łodzi i nic nie wiesz ani o kibicach ani o klubach.
    • Gość: winnaar Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.dsl.alice.nl 04.06.09, 19:26
      Gość portalu: znam cie..... napisał(a):

> Bińczyk nie p-dol. kilka razy widziałem co mówiłeś o ŁKS. znam twoje
      > zdanie o tym klubie i wiem że skaczesz z radości!!!! Wiem też jak
      > bardzo Walczyk trzęsie się ze strachu przed tobą ( pamiętasz sprawę
      > Mysony kiedy nie chciał napisać artykułu w sprawie Mysony)i
      > doskonale wiem że ubustwiasz tylko widzew i brak licencji dla ŁKS
      > powoduje u ciebie mocniejsze bicie serca.
      > no dobra sprawdź tekst walczyka i popijawę czas zacząć!!!!!

Ha ha ha teraz to dopiero bedziecie mieli manie przesladowcza... Juz nie tylko
      PZPN, UM, GW ale i Rząd, Sąd Najwyższy, TVP i Bog wie jeszcze kto uparl sie na
      ełKAŁes.
      • Gość: yoda Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 20:36
        zapomniales dodac rudy (czyt p.Z.Boniek)
      • Gość: ech Jednego tylko szkoda nie bedzie derbow IP: *.superkabel.de 05.06.09, 09:57
        i tego sie tzrymajmy!!!
        Nie ma jak dobre kino sam zobacz TUTAJ
    • wassercug_fajwel a mnie ich nie żal 04.06.09, 19:55
      zasłużyli sobie na ten los
      bye!
      • Gość: Mieczyslaw Re: a mnie ich nie żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 20:32
        Sprobojcie teraz goryczy dzialaczer i zawodnicy LKS.
        Pamietacie zapewne, jak zrobiliscie kiedys psikusa dla Jagiellonii.
        Postanowiliscie, zeby wspolnie z Lechem, spuscic Jagiellonie do II-j ligi.
        Przekupiliscie wowczas Lecha, by z nim wygrac i wygraliscie po to, by Jaga spadla.
        Pamietam jeszcze radosne wolanie w Poznaniu przed meczem : "Jak lokomotywa jedzie, to lodz nie utonie".
        Wam bylo wowczas wesolo. Teraz sobie poplaczcie.
        Dobrze wam za to.
        .
      • Gość: xxxxx [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.09, 11:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: do ficeffajfusa [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.09, 14:45
    • Gość: lks Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.09, 19:58
      Ciekawe jak to się skończy. Ale trzeba walczyć do końca. Licencje w
      dzisiejszych czasach to okradanie ludzi, gdyby uwolnić ludzi od
      licencji Świat rozwijałby się szybciej. A tak mamy bardziej
      korupcjogenne zasady. Kto ukradniej więcej, tego stać na tańsze
      rozwiązania.
    • Gość: ck [...] IP: *.chello.pl 04.06.09, 20:06
    • Gość: petro Kibiców czy skoczków lekkoatletycznych :-))) IP: *.lodz.mm.pl 04.06.09, 20:15
      Dajdaje sie zbulwersowali :-))) BAJO BAJ...ŁÓDŹ BYŁA JEST I BĘDZIE CZERWONA.
      Po paru latach kiedy żulernia z limanki i parę marginesów z polesia wyciągnie
      nogi po tych specyfikach od Goszcza to i tamtejsza młodzież ubierz czerwono
      -biało-czerwone barwy. Niestety w łodzi zostaje tylko jeden WIELKI KLUB WIDZEW
      ŁÓDŹ. 1909-2009 [*]znicz dla was to już koniec. BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...100
      Lat tak jest i nic się nie zmieni biel jest niczym przy CZERWIENI.
      • Gość: gość Re: Kibiców czy skoczków lekkoatletycznych :-))) IP: *.astral.lodz.pl 04.06.09, 20:27
        > -biało-czerwone barwy. Niestety w łodzi zostaje tylko jeden WIELKI
        KLUB WIDZEW...

Niestety ??? Chyba stety :)

Tak czy siak, przy nowej hali potrzebny jest parking, niech teraz
        UMŁ weźmie się do roboty i pod pretekstem budowy nowego stadionu coś
        zrobi żeby ten parking wybudować.

Dzisiaj święto jutro święto uffff ale tydzień ;)

4 czerwca 2009 roku, skończył się w Łodzi komunizm.
        • Gość: Fulko de Lorsz Re: Kibiców czy skoczków lekkoatletycznych :-))) IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:23
          > 4 czerwca 2009 roku, skończył się w Łodzi komunizm.

świetny tekst - gratuluje :)
          • Gość: carioca Re: Kibiców czy skoczków lekkoatletycznych :-))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 22:55
            zarąbiste
            • Gość: olej zarabiste, swietny text.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 23:35
              potomkowie czerwonych szczurow pokroju kolejarza Leszka L z
              podlodzkich wiosek jakie Wy pierdoly wypisujecie?!przeciez to
              Robotnicze Towarzystwo Sportowe od dawna zylo na garnuszku komitetu,
              caly ten kurnik powstal dzieki telefonon od towarzyszy: pomozecie...
              no i dostali zawodnikow od LKSu zeby zaczac kopac pilke, jesli
              powiecie ze zmyslam, egzageruje lub konfabuluje, ok, a potem
              otowrzcie ksiazki, popytajcie STARSZYCH od siebie.... radosc
              wypelnia Wasze puste glowy, ale tylko w polowie, ta druga czesc
              pelna jest hypokryzji i wymuszonej manni wielkosci - wiem wiem
              musicie sobie to wmawiac, bo nie dosc ze Wasz wspanialy klub
              kupowal, to jeszcze polecieliscie z ligii za wyniki sportowe, a w
              przypadku LKSu, coz kryzys, nie placa, nie maja gdzie grac a naszej
              ExtraKlasie zajmuja 7 miejsce...tego chyba nie trzeba komentowac! C
              U Panowie z Czerownej Lodzi (ten posmak komuny to chyba jedyna rzecz
              ktorej nie trawie w tym pieknym miescie, czesto zastanawialem sie
              kto glosuje na tych komuszkow, teraz juz wiem, CZERWONE, CZERWONE,
              CZERWONE, niestety rozum tez Wam wydawali na kartki).
              pozdrawiam chlodno, jak to pisal, zreszta krzykacze z tego forum
              pewnie nie wiedza o kogo chodzi, niech sie dzieje wola nieba, z nia
              sie zawsze zgadzac trzeba.....
              • Gość: prof.wilczur Re: zarabiste, swietny text.... IP: *.dsl.bell.ca 05.06.09, 02:30
                nie lzyj psie od 1976 roku Widzew byl zmuszany(przez tychze
                towarzyszy) do odpuszczania wam derbow kiedy tylko potrzebowaliscie
                punktow oddaliscie nam kilku pilkarzy w latach 72-75 zupelnie wam
                nie potrzebnych w zamian zabierajac najlepszych(KRAWCZYK) nie
                przypisujcie sobie sobie zadnej roli po powrocie Widzewa w 75 roku
                bo nigdy nam nie pomogliscie ,sami bedac przez caly okres komuny1945-
                1980 ulubiencem i faworytem komuchow
                • Gość: olej Re: zarabiste, swietny text.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:35
                  pies to chyba ujada, a to jest to co Ty wlasnie robisz, bez tych kilku nie
                  potrzebnych pilkarzy Czerowony, nilubiany przez tychze towarzyszy by nie
                  istnial! smieszy mnie Twoje wybiorcze przedstawianie faktow i martwia
                  zadziwiajace luki w pamieci - czy oby na pewno to LKS byl ulubiencem komuchow?!
                  • Gość: zjs moim zdaniem IP: 194.42.116.* 05.06.09, 13:00
                    ustrój podobno rodowitych przypominał socjalizm nierealny. powtarzam
                    w kółko, że chyba myśleli, że jak się nazywają łódzki to już im się
                    kaska należy. brakowało wszystkiego, zgody, myśli, kasy. uważam
                    jednak, że sprawa z licencją ma dwie strony, a cała ta sytuacja jest
                    śmierdząca, patrz ubiegły rok i sprawa polonii bytom. co do lat
                    gierka i jaruzelskiego. specjalnie bym się tym nie eskcytował.
                    wszędzie były układy i układziki - patrz piłkarski poker. natomiast
                    przeceniacie możliwości obu łódzkich klubów. wtedy rządził śląsk i
                    legła warszawa. nie ma co się kłócić, bo nie ma o co. I sekretarz w
                    róznych strukturach mógł wszystko. nazywało się to koniunktura - a
                    cała sytuacja przypominała serial Alternatywy 4.
              • Gość: Muniek Re: zarabiste, swietny text.... IP: *.smrw.lodz.pl 05.06.09, 14:46
                Jeżeli ktokolwiek przyszedł z ŁKS-u w tamtych czasach do Widzewa to przeważnie
                był w konflikcie z ŁKS-em lub po prostu nie chciano Go.Jak zwykle przekręcacie
                wszystko.Nawet L.Jezierski był w konflikcie z ŁKS-em.Wy byliście centralnym
                klubem województwa w latach 50,60 z ramienia PZPR (czyt.bunt klubów.)
    • Gość: karolew Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.06.09, 20:37
      kibiców ŁKS nie jest żal. jak mało kto zasłużyli sobie swoją arogancją,
      hipokryzją, mitomanią i głupotą na degradację na I ligowe boiska
    • Gość: Jacek TeoFilów Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 20:37
      WYRWAĆ CHWASTY I TYLE! W ŁODZI TYLKO WIDZEW !!!
    • Gość: SEMPER FIDELIS Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 91.193.160.* 04.06.09, 20:46
      ŁKS ŁÓDŹ !!!
    • Gość: starywidzew Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 193.238.64.* 04.06.09, 20:53
      A mnie żal ŁKS - u i derbów.I niedobrze mi od tej nienawiści,która
      tu aż kipi.Ludzie leczcie się z tego.To sport a nie III wojna
      światowa.
      • Gość: andy Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:02
        Jednak żal mi łks-u,żal derbów których nie będzie.Nie rozumiem tej nienawiści
        która rozlewa się na postach.To naprawdę szkodzi Łodzi!
        • Gość: ełkaesiak Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 21:33
          Jako kibic ŁKS-u z dziada pradziada zgadzam się z przedmówcami, a te kipiące
          nienawiścią wypowiedzi zarówno z jednej jak i drugiej strony to po prosty żenada
          i pewnie jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim to się zmieni
          • Gość: k.p Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:53
            W Łódce, Jasieniu, Nerze .... Co ma Wisła do Łodzi :d

Ale popieram dość tego p... w bambus. Lubię/Kocham Widzew ok, ale to nie znaczy
            że chcę ŁKS'u w niższej lidze. Co to za radość wygrana z Polonią Warszawa czy
            Ruchem Chorzów.
            Liczą się mecze z ŁKS'em Legią i Wisła w tej kolejności :)
        • Gość: T. Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.devs.futuro.pl 04.06.09, 22:54
          a co to za derby w Bełchatowie ;)
    • Gość: Arka To jest tragedja jak klub spada w taki durny IP: *.adsl.alicedsl.de 04.06.09, 21:03
      sposob!!
      Zal mi kibicow oraz pilkarzy -naprawde!!

Jak wyzucili Arke z ligi za (dzialaczy) korupcje - to sie dziwilem
      ze mozna karac klub za postepowanie ludzi ktorzy nie kopia pilki -
      tylko w czasie meczu siedza sobie w ciplym fotelu i popijaja
      szampana
      Wychodzio na to ze pilke i kluby niszcza sami dzialacze i powinno
      sie temu zjawisku dokladnie przyjrzec i wyciagnac wnioski na
      przyszlosc.
    • Gość: FAN Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 82.160.128.* 04.06.09, 21:03
      APEL DO KIBICÓW WIDZEWA KTÓRZY SIĘ UŻALAJĄ NAD lks PRZESTAŃCIE WY ICH ŻAŁUJECIE A ZOBACZCIE JAK ONI ODPISUJĄ, ICH NIE MARTWI CO BĘDZIE Z NIMI TYLKO UJADAJĄ NA WIDZEW I SIEJĄ PROPAGANDĘ O 10 CZERWCA A KAŻDY ROZGARNIĘTY WIE ŻE NIC TEGO DNIA SIĘ NIE STANIE WIDZEWOWI I ZAŁUWAŻCIE JAK ONI O NAS PISZĄ, JA CHCIAŁEM ŻEBY ZOSTALI W EKSTRAKLASIE ALE TERAZ IM ŻYCZĘ TEGO CO ONI NAM CZYLI ZNIKNIĘCIA Z MAPY ŁODZI
      • Gość: Andre Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 21:06
        Załuważcie???? Proponuję zamiast przesiadywania w necie spędzenie kilku chwil nad słownikiem ortograficznym...
        • Gość: fan Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: 82.160.128.* 04.06.09, 21:36
          pajacu akurat z ortografią u mnie w porządku a przy klikaniu można zrobić błąd, gorzej z wami kałesiaki bo 90% z was sepleni (fidzef), cieszę się że to wasz koniec, klejman liczył tylko na kase z Canal+ taki z niego rodowodowy
          • Gość: Fulko de Lorsz kibice ŁKSu nigdy nie zginą! IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:30
            kibice ŁKSu nigdy nie zginą!
            a dlaczego? Bo żyją nie dzięki miłości do swojego klubu - oni żyją dzięki
            nienawiści do Widzewa - a ponieważ Widzew będzie istniał długo i rósł w silę oni
            także nie zginą, oni także będą coraz liczniejsi ;P
            Antywidzewiacy wszystkich krajów łączcie się - IV Proletaryat!
            • Gość: olej bla bla bla IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 23:41
              ile wpisow na tym forum autoryzowanych jest przez tzw kibicow
              Widzewa, policz jesli zdolasz, a teraz sprawdz ile z tych wpisow
              dokonanych zostalo przez pustaki pokroju Fulko De Lorsz, nie
              przepraszam jesli poczules sie urazony, ale Twoje wpisy swiadcza o
              poziomie pustaka na budowie ludzkiego intelektu.
              • Gość: prof.wilczur Re: bla bla bla IP: *.dsl.bell.ca 05.06.09, 02:10
                Olej mniejszy czy wiekszy intelekt to problem uboczny , wszyscy w
                lodzi sie po prostu ciesza i nie szukaj dziury w calym he he
                • Gość: olej Re: bla bla bla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:37
                  jesli dla Ciebie intelekt jest TEMATEM UBOCZNYM, to chyba rozumiem dlaczego
                  twierdzisz ze WSZYSCY w Lodzi sie ciesza! sadze ze dla kibicow Widzewa ktorzy
                  nie maja tak ambiwalentnego stosunku do kwestii intelektu, zdegradowanie LKS
                  ktory sportowo zakonczyl sezon na 7 miejscu nie jest powodem do dumy i radosci,
                  ale moze sie myle....
      • Gość: ełkaesiak Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 21:36
        Zwróć uwagę że po każdej stronie są ludzie którzy ze swojej nienawiści do
        drugiego klubu nigdy się nie wyleczą. Ja jestem kibicem ŁKS od zawsze ale zawsze
        żałowałem jak któraś spadała o klasę niżej i nie było derbów i teraz niestety
        też nie będzie.
      • Gość: mac Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.4web.pl 05.06.09, 17:01
        A tobie życzę żebyś wyłączył capsa i nauczył się pisać po polsku, bo nie wiem w jakiej odmianie hebrajskiego można napisać "załuważcie".
    • Gość: p-ce [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:10
    • Gość: KKS je... łks [...] IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 21:24
    • skodabodzio Z trójmiejskiej wyborczej 04.06.09, 21:47
      Jednak Zbigniew Lewicki, szef Komisji Odwoławczej, z dużą pewnością informuje,
      że ŁKS nie ma już szans na licencję.

- Dopóki istnieje szansa odwoławcza, dopóty ŁKS może mieć nadzieję na grę w
      ekstraklasie. Z całym szacunkiem dla pana Lewickiego, ale nie może on
      podejmować decyzji ostatecznej. ŁKS ma jeszcze prawo szukać swojej szansy w
      Sądzie Administracyjnym czy nawet w UEFA. A jest jeszcze przecież komórka
      przypadków nagłych w PZPN. Jeżeli nie będziemy mieli decyzji czarno na białym,
      to musimy dalej trenować.

Rozmawiał Marcin Dajos

• antygrzybiarz Re: Z trójmiejskiej wyborczej 04.06.09, 22:16
        Idź do UEFA idź..... będą jaja :)
      • Gość: RTSFANS Re: Z trójmiejskiej wyborczej IP: *.toya.net.pl 05.06.09, 01:03
        Sad Administracyjny a takze UEFA nie musi/moze cofnac decyzje/to nie jest
        powiedziane ze tak musi byc ? a wy kibice LKS-u to wy siejecie propagande
        zamiast zajac sie swoim klubem to wy interesujecie sie Widzewem slusznie jak tu
        jeden napisal kibice antyWidzewa. Jak rok temu spadalismy z Ekstraklasy to
        smialiscie sie z nas i mieszaliscie nas blotem to teraz my sie z was smiejemy
        chociaz nikomu nie zycze spadku ale was teraz nie zaluje ? podziekujcie swoim
        dzialacza za to bo to jest wylacznie wasza wina!!! jak sie wam wytknie prawde to
        sie oburzacie a sami to robicie i nie mowcie ze tak nie jest ? nic sie nie
        stanie jak rok pogracie w 1 lidze wejdziecie za rok/moze za 6 lat/my tez
        gralismy rok w 1 lidze i swiat sie nie zawalil teraz jestesmy w Ekstraklasie a
        wy no coz... jeden ma wszystko drugi niema nic przykre to ale prawdziwe :D RTS
    • Gość: ck Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:55
      wy to macie prawo!!!!.Ale milczeć.Bo nie macie żadnego prawa:)))).Dość
      prowizorki i ośmieszania miasta Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: p1908 [...] IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:06
      • Gość: fan [...] IP: 82.160.128.* 04.06.09, 22:19
    • Gość: asd Re: Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 22:13
      tych przechodzących przez płot i okradających własny klub?

żart?
    • antygrzybiarz Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) 04.06.09, 22:18
      I kto będzie teraz grał na De La Gruz??? Wielki Daniel skasuje kasę za
      Kascelana, jedynego piłkarza w Eł Kał Esie, nie odda kasy klej-człowiekowi, bo
      po co ??? Miasto nie musi budować stadionu - jest miejsce pod parkingi dla hali
      i wszyscy są zadowoleni!!! No i co pejsy??? Było tak się cieszyć rok temu????
      Karnet na Widzew 135 zł
      Klubowa koszulka - 45 zł
      Czytać zawodzenie i lament na lksfans - bezcenne!!!!!!
      I nie pisać tu bzdur, że ktoś coś itd.....
      Spełniacie wymogi stadionu?? NIE
      Macie płynność finansową?? NIE
      W innych klubach strajkowali ?? NIE
      Czy gdzie indziej nagłośniali sami zawodnicy brak kasy ?? NIE

Starczy, czy jeszcze was pocieszyć????

Ciekawe, czy dostaniecie licencję na 1 ligę, wyjazdy do Kluczborka, Świnoujścia,
      St. Woli.... To chyba dla was za daleko, nie lepiej grać w okręgówce i co
      tydzień derby??? Co za atrakcja! :):):)::)

WON, WON, WON

Skończyło się "daj".... W Komisji nie dali i ŁKS niech się wali!!!!

Bye, bye!
      • Gość: olej [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 23:48
        • Gość: Dav Re: Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) IP: 89.206.146.* 05.06.09, 01:51
          Widzisz ..Wasz propblem polega na tym ze Wy bardziej niewidzicie
          Widzewa niz kochacie swoj klub.. Gdyby bylo inaczej na pewno
          zauwazylibyscie ze zaczynacie tonac w gownie. Jednak Wy wolicie sami
          zostac niezauwazeni kiedy przychodzicie na mecze klubu ktory ponoc
          kochacie.Moze wyjasnisz Polakom milosiku Spice Girls dlaczego na
          wasze mecze polowa kibicow popie... tylnimi plotami ? Prawda jest
          taka ze sami jestescie sprawcami swojego nieszczescia, wirusem ktory
          doprowadzil juz niemal do upadku tego klubu.. Zal mi tylko tej
          garstki kibicow elksy ..tych prawdziwych kibicow ktorzy kochaja
          ponad wszystko swoj klub i maja gdzies inne..Ale Oni sobie poradza
          przejma klub w V lidze i dalej beda sie cieszyc pilka ..A ty gdzie
          wtedy bedziesz? Na nowym stadionie Widzewa udajac kibica od lat?
          • Gość: olej Re: Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:43
            nie jestem milosnikiem przyprawionych dziewczynek, to byla taka aluzja to
            Twojego Kolegi po szalu, ale moze nie udalo Cie sie tego ogarnac, trudno, przed
            chwila przeczytalem wpis kibica Widzewa ktory pisze ze intelekt jest sprawa
            marginalna, coz, widac. jesli chodzi o dalsza czesc Twego wpisu, dla Twej info
            na Widzew tez chodze /chadzale bo lubie pilke, jestem Lodzaninem, kibicuje LKS z
            tata do baaardzo dawna, nie biegam w kominiarce i bardzo zaluje ze na derby nie
            moge zabrac corki bo sie po prostu o nia boje, bo przeraza mnie dzicz i bydlo, a
            co najgorsze czesc tych NAPINACZY z formum przenosi swa nienawisc i chore
            urojenia na stadiony, to nie jest pieprzona gra w ktorej macie 500 zyc, tu
            trzeba myslec i kierowac sie INTELEKTEM! WIDZE, NIE MAM PROBLEMU, MOZE TY GO MASZ?!
            • Gość: gość Re: Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) IP: *.astral.lodz.pl 05.06.09, 12:26
              > jestem Lodzaninem, kibicuje LKS z tata do baaardzo dawna, nie
              biegam w kominiarce <

A co robisz jak cały stadion skacze i krzyczy "kto nie skacze ten z
              żydzewa" ? Co zrobiłeś jak zobaczyłeś "waszego" z koszulką śmierć
              żydzewskiej K... ?

Powiem ci jedno, nie stać was na ekstraklasę trudno się mówi, samo
              utrzymanie to dopiero połowa roboty, kasę trzeba mieć nie tylko na
              piłkarzy ale i na pensje dla nich na utrzymanie stadionu na ludzi
              którzy potrafią wypełnić papiery licencyjne itd., takie czasy, bo
              później są takie smrody jak teraz na Widzewie, z Odrą miało być
              święto, a będzie tylko piknik z Crakovią, jak by ktoś te licencje
              dawał rzetelnie to by Odra zaczynając sezon musiała wykazać że zagra
              go do końca bo będzie miała kasę, a nie że w połowie sezonu wycofuje
              się jeden klub (Kmita), przed końcem sezonu bankrutuje drugi (Odra)
              i jak zwykle za wszystko płacą kibice bo już są dwa meczyki w plecy.

> i bardzo zaluje ze na derby nie moge zabrac corki <

Skąd masz pewność że te derby by się odbyły z takim budżetem, może
              piłkarze znowu by strajkowali o wypłaty i znowu by było ratowanie w
              ostatniej chwili, ile lat można ciągnąć taką farsę.

> dla Twej info na Widzew tez chodze <

Już lepiej chodź ze starym na ten wasz łks bo jak się dowiedzą o tym
              kumple po szalu, to was obiją że jeździcie na wyjazdy do
              "podmiejskich"

PS. Do wszystkich co się burzą że kibic Cracovi sądził sprawę łks,
              przypominam że sprawę Widzewa sądził kibic ległej i wtedy było
              wszystko oki. Skoro kibice Widzewa nie mają honoru, bo ich działacze
              robili wszystko co można żeby się utrzymać, miejcie honor chociaż wy przyjmijcie degradację z podniesioną głową, pokażcie że to wy macie
              honor, a nie płaczcie na tym swoim forum jacy to jesteście
              pokrzywdzeni przez cały świat.

Taka jest niestety prawda że mam niezły ubaw z waszej sytuacji, a to
              wszystko dzięki wam za te "ostatnie derby" "trumienki dla RTSu" za
              "śmierć żydz... k...." i całą propagandę dzięki której wszyscy
              krzyczą cała Łódź jude jude jude.

Dzisiaj podwójne święto w Łodzi :), mam nadziej że jednak nie będzie
              cię na stadionie Widzewa.

4 czerwca 1989 skończył się w Polsce komunizm, w Łodzi 20 lat
              później, warto było poczekać te 20 lat żeby to zobaczyć :)

• Gość: olej Re: Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:19
                > A co robisz jak cały stadion skacze i krzyczy "kto nie skacze ten z
                > żydzewa" ? Co zrobiłeś jak zobaczyłeś "waszego" z koszulką śmierć
                > żydzewskiej K... ?
                nie skacze, jesli Ty nie potrafisz zachowac swej indywidualnosci to nie oceniaj
                all swoja miarka.

pilkarzy, dzialaczy laczy z klubem umowa cywilno-prawna, sa zaleglosci to ida do
                sady, that is it! popatrz co sie dzieje w super Ruchy Chorzow!

> > i bardzo zaluje ze na derby nie moge zabrac corki <
                >
                > Skąd masz pewność że te derby by się odbyły z takim budżetem, może
                > piłkarze znowu by strajkowali o wypłaty i znowu by było ratowanie w
                > ostatniej chwili, ile lat można ciągnąć taką farsę.

nie mam takiej pewnosci, podobnie jak nie wiem czy bym tego dozyl, ale wiem ze
                nie zabieram malej na derby z powodu takiego bydla jak opisalem, skoro opisujesz
                to myslalem ze czytales...

> > dla Twej info na Widzew tez chodze <
                >
                > Już lepiej chodź ze starym na ten wasz łks bo jak się dowiedzą o tym
                > kumple po szalu, to was obiją że jeździcie na wyjazdy do
                > "podmiejskich"

starego to moze masz Ty, ja wychowany bylem przez tate, a co do chodzenia na
                mecze, coz, sa tez normali kibice, znam Widzewiakow chodzacych na LKS po to by
                zobaczyc MECZ, na polonii bylem min z Widzewiakiem!

> Dzisiaj podwójne święto w Łodzi :), mam nadziej że jednak nie będzie
                > cię na stadionie Widzewa.

dzis piąty wiec nie wiem jakie to podwojne swieto w Lodzi...
                • Gość: gość Re: Niebywałe!! Spice girls się rozpadło :) IP: *.astral.lodz.pl 06.06.09, 01:44
                  > nie skacze

Niewiarygodne, tylko pogratulować postawy, może medal dostaniesz.

> nie mam takiej pewnosci, podobnie jak nie wiem czy bym tego dozyl,

A ja kupując karnet na x meczy chcę mieć pewność że x meczy się
                  odbędzie i to włąsnie licencje mają to zagwarantować.

> starego to moze masz Ty, ja wychowany bylem przez tate,
                  > nie zabieram malej na derby z powodu takiego bydla

A w tej chwili to wychowujesz córkę czy "małą" ?

> dzis piąty wiec nie wiem jakie to podwojne swieto w Lodzi

No właśnie, dlatego nie przychodź na Widzew jak nie wiesz co dziś
                  (wczoraj) za święto było, lepiej napisz emila do uwagi, tvn, UMŁ,
                  mpo, mpk itd żeby bazar został w Extra bo jak polecicie to już was
                  nie ma.

> mecze, coz, sa tez normali kibice, znam Widzewiakow chodzacych na
                  LKS po to by zobaczyc MECZ

I przy okazji zobaczyć jak 99% kibiców za wyjątkiem dwóch, toczy
                  pianę na Widzew, sory ale ja tak nie potrafię. Żeby jeszcze było co
                  zobaczyć hehe. Choć przepraszam, też bywałem na stadionie mosiru jak
                  Widzew grał na nim puchary. No to twoja teza że Widzewiacy chodzą na
                  łks jest trafna sam się do nich zaliczam (zaliczałem)

• Gość: kibic Czy ilość kretyńskich napisów na murach się przez IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 22:27
      to zmniejszy? Chyba nie, kibole nie potrafią żyć bez nienawiści a są
      w tej swojej nienawiści cały czas sterowani z zewnątrz,często przez
      innych kiboli np.z Legii.
    • Gość: żegnaj podpasko [...] IP: *.netburg.pl 04.06.09, 22:38
    • Gość: carioca Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 22:50
      jestem za Widzewem ale szkoda mimo wszystko..bo najmniej mogli
      zrobić tu kibice niestety. Faktem jest jednak to ze źle się działo
      tam jmuż od dwóch - trzech lat
    • Gość: Przygoda [...] IP: *.lodz.mm.pl 04.06.09, 23:08
    • Gość: jarson Tylko kibiców ŁKS-u żal IP: *.chello.pl 04.06.09, 23:13
      jedynym ratunkiem dla brodatych jest spocony Janek on ich uratuje
      buahhhhhhhhhhhhhhaahhhhaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka