Dodaj do ulubionych

Na złość babci - komentarz

IP: *.toya.net.pl 24.04.05, 23:41
Witam Pana,Panie Jarosławie!!!
Pisałem po ostatnim meczu,że Pan Majewski jest bardzo konfliktowym
trenerem.Faktem jest,że żyje Pan dobrze z zawodnikami i Oni Panu dużą mówią i
po ostatnim Pana artykule myślę,że to był odwet Pana Majewskiego na
Michalskim i Probierzu oraz Pawlaku za to,co Pan napisał a informacje miał
Pan od tych zawodników.Jednak w pełni się z Panem solidaryzuję w komentarzach
nt.Widzewa.Mam nadzieję,że Prezesi teraz zrobią to,co do nich należy,jeśli
chcą tak,jak to zapowiadali,mieć zespół,drużynę na miarę I ligi.Serdecznie
Pana pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: roch Majewski = konflikt IP: 213.25.91.* 25.04.05, 09:45
      Niestety, to prawda. Majewski = konflikt. Chyba czas pomyślec o nowym trenerze,
      bo z tym obawiam się może już być tylko gorzej. Nie powinno się stać po stronie
      zawodników, ale tym razem mają oni chyba rację. Może czas na Wdowczyka?
      • Gość: dino Re: Majewski = konflikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:17
        Daje slowo,przychodzi Franek Smuda i z ta druzyna wchodzi do ligi!!!!wiem ze to
        nierealne,ale pomazyc wolno...Byc dobrym trenerem to nie tylko umiec
        poprowadzic ciekawie zajecia na treningu,wiedziec duzo o taktyce i tym podobne!
        przedewszystkim trzeba miec za soba zawodnikow ktorzy maja te same cele co
        trener.a Pan Majewski uwaza ze to on jest najwazniejszy w tym klubie,ze to on
        jest gwiazda!!!to ja Panu powiem!!!Pan tu jeszcze niczego nie dokonal za co
        Widzew by Pana szanowal!!!!malo tego rozpiepszyl Pan calkiem dobrze
        funkcjonujacy jesienia zespol,ktory mial autentyczne szanse na awans,tylko
        dlatego ze musi Pan pokazac kto tu rzadzi!!!niestety mamy tu swoja ,,Amike,,na
        Widzewie!!!ja Panu zycze zeby Pan zrobil dla Widzewa choc polowe tego co Radek
        Michalski!!!!Koncz wasc wstydu oszczedz....
        • Gość: piternet Michalski... IP: 217.153.156.* 25.04.05, 19:57
          Co by nie mówić o trenerze, Michalski nie wypadał ostatnio najlepiej. Na mnie
          osobiście dużo lepsze wrażenie zrobił Wyczałkowski i Probierz. Oni walczyli.
          Atakowani i pod presja, potrafili piłkę celnie dograć (przetrzymując ją tylko
          tyle na ile to konieczne). Michalski tego ostatnio nie potrafił.

Legendarny Michalski z dawnych lat nie ma już tej szybkości, nie pokazuje
          efektownych rajdów. Wraz z młodością stracił wiele piłkarskich zalet. Jeśli doda
          się do tego brak zaangażowania w okresie przygotowawczym okazuje się, że
          Michalski zamiast ciągnąć drużyne w górę staje się balastem i demobilizuje innych.

Legenda nie gra. Gra piłkarz, a tu i teraz są lepsi od Michalskiego. Druga
          linia oparta na Plewni (jeśli doskonały ostatnio Lato gra w ataku),
          Wyczałkowskim, Probierzu i Vladimirze Bednarze (osobiście przyznam - mój
          ulubiony piłkarz, który ze swoją dojrzałościa gry, szybkością i refleksem z
          pewnością podbiłby 1 ligę) gra szybciej i z większym polotem, niż druga linia w
          składzie z nieco ospałym Michalskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka