Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:21 no ale nie rozumiem gdzie byla wkoncu ta dziewczynka- czy on ją porwał czy ona byla w szkole czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodzianin do gościa o nicku "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:45 Niestety prawdą jest, że większość Polaków nie rozumie czytanego tekstu. Prosty tekst a gość nic a nic nie kuma. To po prostu przeraża. P.S. Misiu on jej nie porywał tylko szantażował rodziców. Przeczytaj chociaż jedną książkę na rok, byś mógł się zaliczyć do średniej krajowej. Może być nawet Chatka Puchatka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do gościa o nicku "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:08 czemu akurat chciał zrobić krzywdę dziewczynce? co ona mu zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnyTM Re: do gościa o nicku "ja" IP: 194.150.251.* 26.04.05, 10:24 To był szantaż, nic więc mu nie musiała robić. Musiał sie przecież gość czymś (kimś) posłużyć, żeby rodzice dali kase. Czy to naprawdę wymagało pytania na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORNEL Re: do gościa o nicku "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:04 Sądze , że zawysokie progi.Lekturę powinien zacząć od Koziołka Matołka - po przeczytaniu proszę zawitać na forum, walnie się porcie dolszych lektur. Odpowiedz Link Zgłoś
zipek4 do gościa o nicku "kornel" 26.04.05, 10:27 Gość portalu: KORNEL napisał(a): > Sądze , że zawysokie progi.Lekturę powinien zacząć od Koziołka Matołka - po > przeczytaniu proszę zawitać na forum, walnie się porcie dolszych lektur. Za wysokie progi to na ortografię Twoją:) Co to jest "walnie się porcie dolszych lektur"? Że o "zawysokie" nie wspomnę :D Odpowiedz Link Zgłoś