Gość: xc IP: *.tkdami.net 17.09.06, 12:03 gdzie w radomiu można grać w tenisa ? ile kosztują treningi i wynajęcie kortu dla dorosłych? gdzie można zapisać dziecko na treningi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gracz Re: tenis IP: *.32.radom.pilicka.pl 17.09.06, 15:00 w sezonie zimowym najlepsze warunki sa na hali AGA. Ciepło, sucho, czysto, profesjonalna nawierzchnia. Bez porównania do balonów! Jak narazie cena kortu to w zależności od dnia tygodnia i pory 15-25zł. W zimie może być troche drożej bo dochodzi ogrzewanie. Trener kosztuje 30zł za godzine bez wzgledu na to czy na korcie sa 1,2 czy max 4 osoby. To samo dzieci i dorośli. To numer jednego z trenerów którego mogę polecić 502684864, ale z tego co wiem trzeba szybko sie zapisywac bo zimą w chodliwych godzinach cięzko o miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: tenis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:21 RKT - Radomski Klub Tenisowy - jeśli chcesz się rzeczywiście nauczyć grać a nie tylko machać rakietą. Ceny podobne jw ale więcej dobrych trenerów. No i grasz na powietrzu przez 6 m-cy w roku. Dzieci mozesz zapisać do klubu, jeśli będą dobrze grały mają szansę na to że zostaną zawodnikami i będą miały dofinansowanie do treningów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: tenis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:23 Zapomniałabym - RKT na Radomiaku, na kortach za boiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś