Gość: paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:22 Witam. Czy znacie może lub mieliście , macie kontakt z dobrym chirurgiem wykonującym zabiegi usunięcia żylaków. Jeśli tak to proszę o odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lodor Re: Usunięcie żylaków IP: *.retsat1.com.pl 30.04.05, 19:34 Właśnie wyszedłem dzisiaj ze szpitala im. Pirogowa po operacji żylaków. Jestem pełen pdziwu dla umiejętności chirurgów z tej placówki oraz doskonełej opieki pielęgniarskiej. Była to już druga moja druga podobna operacja. Wielkie dzięki dla dr. Pakuły i dla dr. Ziółkowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Usunięcie żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:55 Dziękuję. Jeśli zabieg był w szpitalu to koszty pokrywał ZOZ , czy tak ??. Napisz proszę ( jeśli możesz) o metodzie jaką ten zabieg wykonano i jeśli to była druga operacja czy dotyczyła wycięcia powracających żylaków czy zrobiły Ci się na drugiej nodze. Jak długo oczekiwałeś na zabieg ?? Będę wdzięczny za każdy szczegół. Życzę zdrowia i szybkiego dojścia do pełnej sprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodor Re: Usunięcie żylaków IP: *.retsat1.com.pl 30.04.05, 21:54 Koszty zabiegu pokrywał NFZ. O metodzie nie mogę nic powiedzieć, bo się na tym nie znam. Zabieg wykonywany jest całkowicie bezboleśnie w znieczuleniu miejscowym albo pod narkozą. Miałem potężne żylaki na obydwu nogach, straszyłem ludzi na plaży. Na pierwszy zabieg czekałem trzy miesiące, na drugi czekałem rok. Namawiam do jak najszybszego zgłoszenia się do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Usunięcie żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:21 Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś