Dodaj do ulubionych

Usunięcie żylaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:22
Witam.
Czy znacie może lub mieliście , macie kontakt z dobrym chirurgiem wykonującym
zabiegi usunięcia żylaków.
Jeśli tak to proszę o odzew.

Obserwuj wątek
    • Gość: Lodor Re: Usunięcie żylaków IP: *.retsat1.com.pl 30.04.05, 19:34
      Właśnie wyszedłem dzisiaj ze szpitala im. Pirogowa po operacji żylaków. Jestem
      pełen pdziwu dla umiejętności chirurgów z tej placówki oraz doskonełej opieki
      pielęgniarskiej. Była to już druga moja druga podobna operacja. Wielkie dzięki
      dla dr. Pakuły i dla dr. Ziółkowskiego!
      • Gość: paweł Re: Usunięcie żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:55
        Dziękuję.
        Jeśli zabieg był w szpitalu to koszty pokrywał ZOZ , czy tak ??.
        Napisz proszę ( jeśli możesz) o metodzie jaką ten zabieg wykonano i jeśli to
        była druga operacja czy dotyczyła wycięcia powracających żylaków czy zrobiły Ci
        się na drugiej nodze.
        Jak długo oczekiwałeś na zabieg ??
        Będę wdzięczny za każdy szczegół.

Życzę zdrowia i szybkiego dojścia do pełnej sprawności.

• Gość: Lodor Re: Usunięcie żylaków IP: *.retsat1.com.pl 30.04.05, 21:54
          Koszty zabiegu pokrywał NFZ. O metodzie nie mogę nic powiedzieć, bo się na tym
          nie znam. Zabieg wykonywany jest całkowicie bezboleśnie w znieczuleniu
          miejscowym albo pod narkozą. Miałem potężne żylaki na obydwu nogach, straszyłem
          ludzi na plaży. Na pierwszy zabieg czekałem trzy miesiące, na drugi czekałem
          rok. Namawiam do jak najszybszego zgłoszenia się do lekarza!
          • Gość: paweł Re: Usunięcie żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:21
            Jeszcze raz dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka