Dodaj do ulubionych

Tworzymy idealne radio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:07
Napiszcie proszę, kogo widzielibyście w roli prezenterów powstającego w Łodzi
idealnego radia ( użyjcie tylko nazwisk tych prezenterów, których znacie z
łódzkiej anteny)
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: Tworzymy idealne radio 03.05.05, 15:33
      Marek Szwelengreber, Bartosz Lichawski
    • Gość: J.S. Re: Tworzymy idealne radio IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.05.05, 15:33
      mariusz churuż
    • Gość: fan B.F. Re: Tworzymy idealne radio IP: *.toya.net.pl 03.05.05, 15:59
      TYLKO FIEDOROW!!!!!
      • asenizacja Witamy tow. Macieja Szprynca 07.05.05, 18:59
        i życzymy miłego odbytu.
        • Gość: X Man Re: Witamy tow. Macieja Szprynca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:00
          A co możesz o tym człowieku ciekawego powiedzieć?? Jestem bardzo ciekawy.
          • asenizacja Dużo 08.05.05, 11:12
            Ale nie będę robił mu reklamy.
            • Gość: Poeta Re: Dużo IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 16:02
              asenizacja napisał:

> Ale nie będę robił mu reklamy.

Nie poznałem osobiście ale dowiedziałem się od pewnej miłej koleżanki, że jest
              komiczny i tragiczny zarazem. Jego cechą główną jest to, że zanieczyszcza mocno
              atmosferę gdzie tylko się pojawi. Z tego też powodu nikt go nie lubi.
              Szczególnie ekolodzy :P
              • Gość: X Man Re: Dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:06
                Co masz Poeto na myśli mówiąc, iż ,,zanieczyszcza atmosferę"???
                • michaliszyn Re: Dużo 08.05.05, 23:10
                  X Man napisał(a):

> Co masz Poeto na myśli mówiąc, iż ,,zanieczyszcza atmosferę"???

Sensacji szukacie? Pewnie chodzi o to że pali papierosy.....
    • maxxman Re: Tworzymy idealne radio 03.05.05, 16:01
      Bisiorek i Paprocka
      • uerbe Re: Tworzymy idealne radio 04.05.05, 10:28
        maxxman napisał:

> ...Paprocka

ROTFL
        • keridwen Re: Tworzymy idealne radio 08.05.05, 23:15
          mega ROTFL ;>
    • lenny-g Re: Tworzymy idealne radio 03.05.05, 17:38
      Marek Szwelengreber, Marcin Szewczyk, Zbyszek Fidos, Bartek Lichawski, Marek Kowalczuk, Kuba Wielgus.
    • Gość: Pupa Re: Tworzymy idealne radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:50
      Elvis Presley
      • Gość: BrunoB Re: Tworzymy idealne radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:24
        Zbyszk Fidos, Agnieszka Kołodziejska, Michał Celeda i może jeszcze Piotrek
        Rogósz do serwisów i przeglądów prasy
        • Gość: BrunoB Re: Tworzymy idealne radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:29
          a tak na marginesie - kto to jest Kuba Wielgus?
          I na innym marginesie - zestaw Lennego jest ok. tylko bez Kowalczuka, który
          wprawdzie ma ładny głos, ale przy okazji niewiele do powiedzenia
    • Gość: reporter Re: Tworzymy idealne radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:40
      z łodzkimi prezenterami to raczej idealnego radia nie stworzycie....
      • Gość: Odyn Re: Tworzymy idealne radio IP: 194.42.116.* 06.05.05, 15:46
        Zgadzam się z łodzkimi prezenterami będzie trudno. Dla mnie nie ma sensu
        tworzenia kolejnego idealnego radia, jedno już jest i jest to "Trójka",
        zatrudnijcie Niedźwieckiego, Kaczora, Manna, Szydłowską ... Wtedy będziecie
        mieć szansę.
    • cassani widzę tu prezententów ;) 06.05.05, 15:45
      widzę że się rzucili prezentenci na forum z propozycjami...... swoimi.
    • marion35 Re: Tworzymy idealne radio 06.05.05, 15:56
      idealne to znaczy dla kogo?
      bo jak coś jest dla wszystkich to w efekcie dla nikogo...
      w radiu dla młodych(nawet bardzo)-S.Kurzela i M.Kwiatkowski
      w radiu rodzinnym-Szewczyk,Szwelengreber,Benoit,Fidos i może Zieliński.
      w radiu do słuchania"w przelocie"gdzieś trochę w pracy w aucie-to może być
      Kołodziejska i Lichawski.
    • prawy Tja... 08.05.05, 23:22
      Czytam z przyjemnością...
      • Gość: lisa hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:01
        łódzkie radio? bardzo nieprofesjonalne, nudne, kiepscy prezenterzy...
        idealne radio? już jest - można posłuchac dzięki shoutcast.com (nazywa sie
        "epiphany")
      • Gość: tewo Re: Tja... IP: *.femur.pl / *.femur.pl 09.05.05, 01:38
        prawy - czyzbyś był jednym z wymienionych?
        • Gość: Wierni Sluchacze Re: Tja... IP: *.toya.net.pl 09.05.05, 08:37
          Gość portalu: tewo napisał(a):

> prawy - czyzbyś był jednym z wymienionych

Raz Tewo, Raz X-man, a nie lepiej po prostu Beata? Pozdrawiamy Panią, Pani
          Beatko i przekazujemy wyrazy serdecznego uwielbienia, hiehiehiehiehiehie...
        • prawy Re: Tja... 10.05.05, 10:43
          No właśnie nie... he he he.

A wątek czytałem z przyjemnością, bo nawet z niego można wysnuć pewne naprawdę
          bardzo, bardzo ciekawe wnioski.
          Szkoda tylko, że ja nic z tymi wnioskami dalej zrobić nie mogę - ale trudno się
          mówi, taki lajf.
          • Gość: wowa Re: Tja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:33
            no właśnie możesz. możesz się tymi wnioskami z nami podzielić. czyżbyś nie miał
            odwagi?
            • Gość: Znajomy Prawego Re: Tja... IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 18:45
              Jeśli Prawy jest rozsądny, to pozostawi to dla siebie. Zawsze może się przecież
              zdażyć, że będzie kiedyś pracował z osobami ktore by tutaj oceniał a wtedy było
              by dość niezręcznie.
              • Gość: tewo Re: Tja... IP: *.femur.pl / *.femur.pl 11.05.05, 00:44
                czytałem parę tekstów prawego. nie jest rozsądny
                • prawy Gratuluję 11.05.05, 01:41
                  Szybkości w ocenianiu ludzi.
                  Niestety w przypadku ocen na ogół szybko oznacza niesprawiedliwie.
                  Ale mówi się trudno.
                  Ja przesyłam pozdrowienia.
              • prawy Po pierwsze ludzie... 11.05.05, 01:39
                Wow... właściwie to chyba mogę być dumny ze znajomych... choć nie wiem kim oni
                są.
                Bardzo dziękuję, za mądre - oj bardzo mądre słowa.
                Z rozsądkiem u mnie jeszcze nie najgorzej, taką mam nadzieję.
                A co do oceniania innych - nigdy na forum bo mimo panującej tu często rodzinnej
                atmosfery jest to ciagle troche bezduszne medium.
                No i jeszcze w sprawie oceniania... to trudna robota - zawsze trzeba bardzo
                uważać by nie pominąć wszystkich okoliczności.
            • prawy Wnoski 11.05.05, 01:34
              To nie chodzi o brak odwagi...
              Bardziej o to jaki można zrobić użytek z tego co tutaj ludzie napisali o swym
              idealnym radiu.
              Po prostu wystarczy to dokładnie przeanalizować.
              Znając większość z wymienionych tu po nazwisku osób, ich styl prowadzenia
              programu bardzo łatwo, przynajmniej mnie, domyślić się czego słuchacze oczekują
              a taka wiedza dla kogoś kto zajmuje tzw. stanowisko decyzyjne jest bezcenna.

Szkoda tylko, że Ci którzy zajmują takowe stanowiska na ogół, podkreślam NA
              OGÓŁ, bo przecież istnieją chwalebne wyjątki, nie korzystają z takiej wiedzy
              lub po prostu oduczyli się słuchania ludzi.

Ja niestety żadnego takiego stanowiska nie zajmuję - ciągle mam nadzieję, że
              jeszcze :-) więc wiedzę z tego co tu wpisali forumowicze zachowam po prostu dla
              siebie.
              • Gość: tewo Re: Wnoski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:49
                ok. Prawy - trochę przesadziłem - sorki. Nie czytałem wszystkich twoich
                wypowiedzi, a zapamiętałem Cię z Twojej krucjaty przeciw konkurencji po śmierci
                papieża, którą uważam za niefortunną. No, ale kto z nas nie popełnia błędów.
                Więc jeszcze raz wybacz, bo być może zacny z Ciebie człowiek. A jeśli chodzi o
                zadany temat, to Twój głos byłby o tyle cenny, że pewnie znasz tych ludzi
                osobiście, a dobre radio, to nie tylko dobrzy fachowcy, ale i ludzie którzy
                potrafią ze sobą współpracować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka