Dodaj do ulubionych

ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE??

07.05.05, 20:45
Mam jeden mały problem...musze wybrać sobie jakies studia...jestem pewna, że
chce isc na UŁ. Nie potrafie jednak wybrać sobie odpowiedniego
kierunku...myślałam o AWFie i chciałabym, aby ktoś kto tam studiuje napisał
coś na ten temat. Słyszałam, że nie cieszy się zbyt dobra opinią, a ludzie po
takich studiach nie maja praktycznie żadnej przyszłości....Co WY na to??? Z
góry wielkie dzieki. Pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych ech... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:49
      • Gość: zbych Re: ech... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:50
        AWF na UŁ?
        • pawel-strzalka Re: ech... 07.05.05, 20:54
          pewnie chodzi o Studium Wychowania Fizycznego na UŁ
    • marecki997 Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? 07.05.05, 20:54
      AWF jest w Warszawie i Białej Podlaskiej. Ale w Łodzi? Pierwsze słyszę.
      • miska86 Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? 07.05.05, 21:03
        marecki997 napisał:

> AWF jest w Warszawie i Białej Podlaskiej. Ale w Łodzi? Pierwsze słyszę.
        No macie racje AWF w Łodzi nie ma...ale jest coś w podobie. Dokładniej mówiąc
        to jest Wydział Nauk o Wychowaniu..kierunek Pedagogika, specjalność:pedagogika
        kultury fizycznej i zdrowotnej. Miałam nadzieje, że bedziecie wiedziec o co
        dokladnie chodzi...po sprostowaniu mam nadzieje, że czegoś ciekawego sie
        dowiem :)
        • Gość: pelagia Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 07.05.05, 22:42
          to nie jest AWF to pedagogika, wybierajac siena studia nie wiedzialam ze cos
          takiego jak pedagogika istnieje wiec pani wychowawczyni mi wytlumaczyla, to
          jest taki kierunek na ktorym nie wiadomo co sie robi i sa zawsze wolne miejsca.
          co do miejsc sie nie zgodze ale co do tego pierwszego to owszem, AWF tylko
          Warszawa lub Poznan.
          • camelot Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? 07.05.05, 22:51
            A kiedyś AWF był w Łodzi przy ulicy Rudzkiej
            • Gość: Bart Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? IP: 193.151.115.* 07.05.05, 22:59
              Cały czas - cholera jest - że sie tak wyraze....
              • Gość: hotstepper Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 01:45
                na rudzkiej coś jest, 3 lata temu miałem tam zdawać, ale powiedziano mi,
                cytuję: jak nie ma pan klasy mistrzowskiej (znaczy nie jestem mistrzem Polski
                czy nawet Europy) w dyscyplinie sportu, którą pan uprawia to szanse na
                przyjęcie są znikome. Jako ze nie mam mentalnosci sportowca przykładnego dałem
                sobie spokoj. Znajomy jest na turystyce i rekreacji na UŁ i tam jest dużo zajęć
                sportowych jeśli o to Ci chodzi. Pozdrawiam
    • rubi21 Re: ŁÓDZKI AWF....CO O TYM SADZICIE?? 08.05.05, 18:52
      W Łodzi nigdy nie było i nie ma do tej pory AWF-u. Przy Rudzkiej jest wydział
      UŁ, Wychowanie Fizyczne i Zdrowotne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka