Dodaj do ulubionych

Pierwsze decyzje PZPN w sprawie meczu ŁKS z Kuj...

09.05.05, 21:42
Heh, a jutro zweryfikuja wynik meczu na.... walkower dla Kujawiaka... Dopoki w PZPN bedzie Listkiewicz... dopoty nic sie w tej "szacownej" organizacji nie zmieni...
pozdr. hm`
Obserwuj wątek
    • Gość: Massimo Re: Pierwsze decyzje PZPN w sprawie meczu ŁKS z K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:45
      Mecz będzie powtórzony od 66 minuty, KLUBEM ŁODZI JEST ŁÓDZKI WIDZEW RTS!!!!!!
      • Gość: Jeronumo Massimo IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 10.05.05, 08:17
        Rozbij się o pompę błaźnie:)
        • Gość: Massimo Re: Massimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:24
          Łódzki Klub Sfrustrowanych, Łódzka Kompromitacja Sportowa, Łódzka Kapitulacja
          Sportowa, Łódzka Kicha Specjalna kto ma jeszcze jakiś pomysł????;)
          • Gość: mac Re: Massimo IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 11:32
            ja mam taki pomysł żebyś odłożył klawiaturę i poszedł zbierać ziemniaki, pasuje?
    • Gość: al-bert (Widzew) Re: Pierwsze decyzje PZPN w sprawie meczu ŁKS z K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:44
      Ludzie ! Pzpn i sędziowie grają na nosie piłkarzom i klubom a wy skaczecie
      sobie nawzajem do gardeł ??? Przecież oni na tym bazują. Liczą na to że dalej
      będą kłótnie i że można dalej zamulać. Zrozumcie ze można sie temu
      przeciwstawić tylko wystepując razem.

A z innej beczki to ciekaw jestem jak długo trwać bedzie rozpatrywanie całej
      sprawy. Afera barażowa pokazała że pzpn jest mistrzem w rozmywaniu spraw. po
      prostu wstyd ale panowie z pzpn-u od dawna są bezwstydni.

Łks trzymaj się i w powtórzonym meczu żłój tyłek handlarzom meczy.
      • Gość: Superoptymista Bedzie powtorka ! IP: *.telia.com 10.05.05, 19:36
        We wtorek 17/5 o 17.00 !!!
        Niech policze... Belchatow 3 pkt, Kujawiak 3 pkt, razem
        41 punktow !
        • Gość: axel-Widzew Re: Bedzie powtorka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:29
          obys mial racje !!!nie wszyscy widzewiacy sa tacy jak ci wyzej!!! zycze wam
          zebyscie wygrali wszystko oprocz derbow !!!pozdrowienia i nie djcie sie GKS-owi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka