Gość: Paweł IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.07.02, 22:14 Całkiem niezła strona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ł.S. Re: www.lodzki.tramwaj.prv.pl IP: *.toya.net.pl 10.07.02, 00:54 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Całkiem niezła strona. Oprócz tego, że historia i kalendarium to teksty Wojciecha Źrodla przekopiowane ze strony MPK bez zgody autora, podobnie zresztą jak i zdjęcia fotografa MPK opublikowane z naruszeniem praw autorskich. Mnie się takie rzeczy nie podobają. Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milotram Re: www.lodzki.tramwaj.prv.pl IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.07.02, 10:18 zgadzam sie z łukaszem stefanczykiem -co tutaj jest innego niz na stronach mpk. co maja zdięcia obiektow zabytkowych z tramwajami? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar www.lodzki.tramwaj.prv.pl a inne strony? 10.07.02, 14:24 Mam propozycję do innych właścicieli stron o komunikacji: zobaczcie tą stronkę i powiedzcie czemu nie przystąpiliście? Ja o tej o której mowa w wątku dowiedziałem się właśnie w ten sposób. www.lodzbanners.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: www.lodzki.tramwaj.prv.pl a inne strony? 10.07.02, 14:28 Zamierzam się przyłączyć, ale jeszcze nie teraz. Nie lubię nadmiaru kolorowych migających reklam na stronie, bo to rozprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: www.lodzki.tramwaj.prv.pl a inne strony? IP: *.toya.net.pl 10.07.02, 16:56 hubar napisał(a): > Mam propozycję do innych właścicieli stron o komunikacji: zobaczcie tą stronkę > i powiedzcie czemu nie przystąpiliście? Migająca reklama strony z vlepkami na stronie o tematyce tramwajowej? Widzę sprzeczność interesów. :) Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś