Gość: kasiaprim IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.07.02, 00:45 Dzis ją widziałam...no, no... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej 12.07.02, 00:50 Gdzie ją widziałas? Taaa serio? Tą samą? PS Chyba ta sama na zdjęciu=> www.KFL.prv.pl pozdrowy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.07.02, 20:23 Ta na zdjeciu - jakby ladniejsza...ale to może kwestia makijazu... A poza tym przy tej, co ja ją widziałam-nie leżał znaczek KFŁ! Kasia_blond Odpowiedz Link Zgłoś
saperka.i.saper Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej 12.07.02, 21:11 My też dzisiaj widzieliśmy forumową kostkę - doprawdy śliczna :) A jakich mamy sąsiadów - na tym samym piętrze Rysiek, piętro niżej Monia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.07.02, 20:15 A ciut dalej jest Heniutek i Heniutka ! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej 15.07.02, 19:03 A najbardziej ucieszył mnie fakt że moja "prywatna" kolska jest niedaleko tej KaFeLkowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej 15.07.02, 19:36 No wiesz! HuBar, dlaczego nie obok????? Trzeba natychmiast zrywać i poprawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej 15.07.02, 19:39 A żeby wszyscy od razu wiedzieli kto ja jestem? Trochę prywatności! A Ty mądralo masz kastkę na Pietrynie? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nasza kostka na Piotrkowskiej - do Prezesunia 15.07.02, 21:56 Kropka. ma. Jakem szarfą przepasany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stępniak gdzie jestem? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:29 czy ktoś mógłby powiedzieć mi jak sprawdzić gdzie jest moja kostka? Bardzo mnie to nurtuje, a wiem na pewno że ją mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: gdzie jestem? 23.07.02, 21:39 Masz certyfikat? To znajdziesz po numerze tam napisanym. Nie masz to zdobądź. Mnie się nie chciało swojego jeszcze odebrać, ale troszke cierpliwości i znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stępniak Re: gdzie jestem? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 21:57 dzięki, ale certyfikat ma ktoś kto mi sprawił ten prezent i za cholerę nie może go znaleźć (albo nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: gdzie jestem? 23.07.02, 22:01 no to pozostaje iść i szukać :) wbrew pozorom nie jest to aż takie trudne... idzie się szybko i czyta kostki też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: gdzie jestem? IP: *.toya.net.pl 23.07.02, 22:04 Jest (była) strona internetowa z rozkładem kostek na Piotrkowskiej, ale nie pamiętam adresu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: gdzie jestem? 23.07.02, 22:26 to była strona Fundacji Ulicy Piotrkowskiej więc trzeba szukac z tym hasłem na tapecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stępniak aaaaa tam... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 22:45 nigdzie tego w internecie nie ma, mam już dość, pozostaje mi dłuuugi i pełen skupienia spacer po Piotrkowskiej. Ale dzięki wszystkim za info. Stępniak Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: gdzie jestem? 08.08.02, 23:25 Obecnie plan kostek można znaleźć na stronie UMŁ 9www.uml.lodz.pl), po prawej stronie mniej więcej w połowie strony jest animacja z kostkami, która jest jednocześnie linkiem do mapki kostek i wyszukiwarki - bardzo sympatycznie zrobione. Miłego szukania! Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: gdzie jestem? 08.08.02, 23:26 poprawka - shift się nie spisał www.uml.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: gdzie jestem? 23.07.02, 22:49 tak, była, ale rozkład na tek stronce zakładał istnienie 100tyś kostek.. a nie 7000 :) i się to troszkę pozmieniało... Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Kiedy to wyczyszczą? 23.07.02, 21:40 Kiedy ten wstrętny piach zniknie z kostek z Pietryny? Czy kazdy ma we własnym zakresie swoją wyczyścić? Może ktoś się pokusi aby wyczyścić Pomnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Kiedy to wyczyszczą? IP: *.toya.net.pl 23.07.02, 21:46 Nie wiem jak to wygląda z bliska, ale zawsze kostki posypuje się piaskiem (ma wypełnić luki między nimi). I jeszcze nie widziałem żeby był kiedyś sprzątany. Z czasem sam zniknie, więc nie przejmuj się zbytnio pzdr. MacLorcan Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kiedy to wyczyszczą? 23.07.02, 21:49 Ale póki co wygląda tragicznie.. a wystarczyłoby przejechać nad tym polewaczką i woda ładnie by wszystko wymyła... a tak to czekamy do następnego oberwania chmury... Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kiedy to wyczyszczą? 23.07.02, 22:28 ale może rzeczywiście jest to jakieś celowe postepowanie o istnieniu którego my sobie nie dajemy sprawy...?? Czy ktoś zna kogoś kto ma znajomego bądź sam pracuje w takiej firmie od robienia nawierchni???? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kiedy to wyczyszczą? 23.07.02, 22:58 No pewnie że to jest celowe, zawsze kiedy się kładzie chodnik itp. posypuje się piaskiem aby wypełnić luki. Tylko jedno niedociągnięcie- potem się to zamiata spycjalnymi szczotami (a to wymaga wysiłku, intelektualnego też). Teraz wygląda to tak że piach się porozchodził po szczelinach, ale na każdej kostce zamiast widnieć imie i nazwisko fundatora, sa literki na piasku, bo tła nie widać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: Kiedy to wyczyszczą? IP: *.Astral.Lodz.pl / 212.191.134.* 08.08.02, 22:43 Chcąc zrobić wyraźną fotkę postarałem sie aby piachu nie było. Teraz każdy powinien idąc do pracy z miotełką odwiedzić swoja kosteczkę. Dla KFŁ trzeba jakieś dyżury czy co ? Przeciez to jest chodnik uliczny więc i stan czystości będzie adekwatny do czystości naszych ulic. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Fotka kostki w GW... 09.08.02, 22:58 ... szkoda że nie naszej :-( Zobaczcie sami w dzisiejszej na drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brylant kostka na Piotrkowskiej wsród swojskiego syfu IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 19:20 Kostka- dobry pomysł ale trzeba się wziąźć za niektóre syfiaste kamienice bo prawdę mówiąc Piotrkowska nie wcale tak ładna porównując w innymi reprezentacyjnymi ulicami innych polskich miast. Odpowiedz Link Zgłoś