aric 12.07.02, 11:43 To chyba objaw psychozy. Jak u was? Śniliście już o forum? Chyba się uzależniam, a myślałem, żę wystarczy mi żona, papierosy i czasami obgryzanie paznokci. Pzdr aric Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Sniło mi się forum 12.07.02, 12:40 hehe muszę Cię zapewnić że to nic nowego :-) Spełniasz kolejne punkty pradziwego KaFeLka ;-) PS Jak tam na Liściastej hehe ziomalu pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar (OT) 12.07.02, 12:46 Nawet nie wiesz jak :-) Radogoszcz Zachód się kłania :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: (OT) 12.07.02, 13:03 Miałem kilku znajomych mieszkających przy 11 listopada. Podaję nazwiaka może mamy wspólnych znajomych. Agnieszka Lesiak, Przemysław Pęczak, Brunon Podwysocki. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (OT) 12.07.02, 13:10 Po pierwsze jeśli już to takie info na priv Po drugie to masz m@ila pozdrowy z RZ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: (OT) 12.07.02, 13:13 Tak, tak, wychodzi ze mnie żółtodziób. Sorry, dorwie się taki do internetu i zaraz by chciał wszystko wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: (OT) IP: *.ek.univ.gda.pl 12.07.02, 13:16 ustawa o ochronie danych osobowych!!!!! apropos Twojego postu to skojarzyła mi się piosnka Reni pt."Śniło mi się", a dalej "że śniłam Ci się" (...) "szkoda że to tylko sen"... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: (OT) 12.07.02, 16:12 Kiedy pierwszy raz pracowałam w Orkiestrze Światecznej Pomocy, liczyłam pieniądze. Zaczęłam ok.12-tej, skończyłam ok. 5 rano następnego dnia, kilka godzin snu i powtórka. Przez 3 kolejne noce sniły mi sie pieniądze. Ciagle liczyłam. Własciwie, to były to miłe sny, tylko ciut monotonne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Sniło mi się forum 12.07.02, 21:42 mi również już kiedys śniło sie forum. Za bardzo nie pamiętam jaka była treść snu, ale sam fakt jest pewny... uzaleznienie...co tu dużo mówić... :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sniło mi się forum 12.07.02, 22:51 Hmm. :/ od jakiegoś czasu nie mam snów... Niestety jeszcze chyba nie wypoczełam- i poza tym za krótko śpię aby wejść w fazę marzeń sennych. Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś