ixtlilto 13.07.02, 18:16 HA! zauważyliście, że przy odpowiadaniu cywując: pokazuje się np. "Ixtlilto napisała" a nie jak do tej pory "Ixtlilto napisał(a)" ? Teraz już nie będzie problemów z ustaleniem płci :) Ixtlilto (wracam do pracy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: napisał/ napisała 13.07.02, 18:17 Eeee, jakby Ci to powiedzieć. Ja zawsze zmieniam tak, by płeć pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: napisał/ napisała 13.07.02, 18:20 ja czasem też, a czasami mi się zwyczajnie nie chcialo :) i teraz już nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: napisał/ napisała 13.07.02, 18:29 Jak zwykle - dotyczy to tylko zalogowanych i to tych, którzy nie nakłamali przy rejestracji konta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto hmmm? IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.07.02, 22:35 Czy tylko ja widzę zmianę kolorów linków? Odwiedzone i nie odwiedzone.. różnica jest ogromna! Te pierwsze są granatowe a te drugie niebiesko- niebieskie... Nie wiem tylko czy GW rzeczywiście coś zmieniła czy moje zmęczone oczka już tak widzą... Ixtlilto na sekundkę Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: hmmm? 13.07.02, 22:37 Racja!! Adminy cos narzekały, ze na paletę kolorów nie mogą się zdecydować, ale widać, że ociemniły przeczytane, a ojaśniły nieprzeczytane...:)) poza tym- wpisując odpoweidź, w polu "Autor" widac cały adres, a nie tylko nick... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: napisał/ napisała 18.07.02, 18:00 Dziei temu mozna bez problemów stwierdzić kim jest podbijak, no i kto jest dominującą połówką w nicku saperka.i.saper ;-) Odpowiedz Link Zgłoś