Dodaj do ulubionych

Redakcja na stronie......!?

IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 18:58
.....Mam pomysl. Oczywiscie jako urodzonemu jolopowi nie przyszedl on sam do
mej pustej glowy, tylko za sprawa szanownej redakcji. Niechze szanowna
redakcja zaswieci przykladem i jak na kazda inna nowoczesna firme przystalo
zrobi sobie zdjecie grupowe - "Team of the GW" z odpowiednim podpisem, danymi
i komentarzem oczywiscie. Kto jest za? Uszanowanie.
Paul
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Redakcja na stronie......!? 15.07.02, 19:06
      Ale napiszę to samo co na tamtym wątku: my się miedzy sobą znamy, każdy coś o
      sobie mógł napisać (a jak chce to może zaktualizować) na stronie
      www.KFL.prv.pl . Znamy się miedzy sobą, a jak ktoś chce nas poznać to
      może do nas dołączyć.
      • Gość: Paul Re: Redakcja na stronie......!? IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 19:16
        hubar napisał:

> Ale napiszę to samo co na tamtym wątku: my się miedzy sobą znamy, każdy coś o
        > sobie mógł napisać (a jak chce to może zaktualizować) na stronie
        > <a href="http://www.KFL.prv.pl"target="_blank">www.KFL.prv.pl</a> . Znamy się
        m
        > iedzy sobą, a jak ktoś chce nas poznać to
        > może do nas dołączyć.
        >
      • Gość: blenda Re: Redakcja na stronie......!? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 20:47
        niestey nie moge do konca sie z Toba zgodzic. Hubar dlaczego jesli ktos czyta
        forum i chcialby nas poznac, dowiedziec sie czegos od nas to odrazu, z calym
        szczunkiem dla KFL,musi byc klubowiczem? Nie chodzi juz o zdjecia ale o fakt.

pozdrowki
        • Gość: Paul Re: Redakcja na stronie......!? IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 20:54
          Gość portalu: blenda napisał(a):

> niestey nie moge do konca sie z Toba zgodzic. Hubar dlaczego jesli ktos czyta
          > forum i chcialby nas poznac, dowiedziec sie czegos od nas to odrazu, z calym
          > szczunkiem dla KFL,musi byc klubowiczem? Nie chodzi juz o zdjecia ale o fakt.
          >
          > pozdrowki
          Bo hubar jest urodzonym dyktarorem-romantykiem;-). Hubar przypomina mi
          aktywistow z ery dzieci kwiatow opluwajacych i napadajacych na obwieszonych
          medalami zolnierzy powracajacych z Vietnamu, albo doskonale zorganizowanych
          aktywistow Green Peace, palacych gorskie schroniska i robiacych inne akty
          wandalizmu. Wszystko w imie "wyzszych celow", ktorych normalny,
          zindoktrynowany zjadacz chleba nie zrozumie.....;-) Uszanowanie.
          Paul
          • Gość: Do. Re: Redakcja na stronie......!? IP: *.164.186.195.dial.bluewin.ch 15.07.02, 22:08
            Wyluzuj.. jakos tego wszystkiego nie wyczytalam z jego postu.... Chyba jestes
            przewrazliwiony?
            Nie wiem dlaczego wydaje mi sie, ze myslisz, ze jak nie lubisz HuBara to czyms
            sie tu wyrozniasz... Nie wyrozniasz sie, bo tu nie chodzi o to, zeby sie lubic
            tylko, zeby pogadac i powymieniac poglady...
            Pozdrawiam.
            Do.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka