Dodaj do ulubionych

Nip + Fab Cellulite Fix 150ml

03.08.12, 13:36
Nip + Fab Cellulite Fix 150ml

czy ktos tego uzywal?
zastanawiam sie czy nie kupic. nie spodziewam sie cudow ale ze nic innego nie uzywam oprocz zwyklego balsamu to pomyslalam ze moze jaks roznice zrobi jak kupie cos konkretnie mowiacego o cellulite.
ewentualnie moze jakis inny? - z tymze nie chce wydac wiecej niz £20 za 100-200 ml.
20 to juz na cos sprawdzonego co dziala.
cwicze umiarkownie i jem bardzo zdrowo ostatnio ale to nie daje efektow.
Obserwuj wątek
    • tonia2005 Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 16:36
      Ja tez probuje od kilku tygodni pozbyc sie cellulitu, mimo, że jestem szczupla i wysoka (170/58) tez mnie to dopadlo :(. Poczytalam troche w necie na ten temat i postanowilam nie kupowac zadnych kremow ani balsamow anty ( odstrasza mnie ich sklad) tylko sprobowac zwalczyc ta przypadlosc naturalnymi sposobami. Co drugi dzien robie sobie papke na uda i posladki z soku cytryny i sproszkowanego imbiru, zawijam potem folia i pod kocyk na 30 min (tyle wytrzymuje). Kupilam tez na ebay herbatke z nagietka i popojam ja sobie 3 razy dziennie na poprawe przemiany materii (taki maly detoks organizmu).
      Ponadto naprzemienne prysznice woda, masaze ostra myjką. Po prysznicu masaz z balsamem mojego wykonania czyli krem E45 + olejek pomaranczowy. Masaz robie wg instrukcji jaka znalazlam na Youtube. Kilka razy w tygodniu robie peeling z kawy i soli epson. Po tych wszystkich zabiegach moja skora wyglada naprawde ladnie, jest gładka i nawilzona jednak dalej jeszcze z objawami cellulitu. Mam nadzieje, już niedlugo zobaczyc lepsze efekty.
      Te wszystkie zabiegi kosztują mnie naprawde niewiele pieniedzy i napewno sa zdrowsze od cud kremow z drogerii.
      • robak.rawback Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 16:41
        o kurcze troche mi sie nie chce takich zabiegow robic.
        jestem strasznie leniwa. mnie sie nawet nie chce pomidora pokroic wiec kupuje umyte i gotowe salatki bo inaczej to bym wogole warzyw nie jadla.

powiem ci ze nawet nie chce wiedziec co oni tam wsadzaja w te kremy bo rzeczywiscie bym sie przestraszyla.
        • clonek13 Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 18:14
          wyprobowane i swietnie dzialajace mam: w UK- Soap & Glory oraz Bio oil (ten bardziej na kolor skory w tych miejscach) w PL Eveline Cosmetics.
          Baaaardzo dobre z naturalnych: kawa wczesniej zaparzona---te fusy po niej (nie moze byc rozpuszczalna) + cukier lub sol morska, wcierac okreznymi ruchami w gore ciala, potem chlodny prysznic, nie wylegiwac sie w wannie.
          Generalnie jak ci zalezy na dobrym balsamie wyszczuplajacym albo antycellulitowym to ma miec w skladzie kofeine lub bluszcz ( a najlepiej obie rzeczy). Czy odczujesz ich dzialanie? tak , dobry balsam bedzie cie kilka minut po nalozeniu piekl, albo palil , grzal w tych partiach co posmarowalas, jesli chcesz cos poleconego z Korei to poszukam nazwy ktora mi teraz wypadla z glowy a wiem ze balsam boski ale tak zre cellulit ze mozna sie wsciec , piecze ogniem i nie wszyscy daja rade, nie kazdy udzwignie ale dziala 100%.

To co opisalam wyzej to moje sparwdzone sposoby, nie sucha teoria.
          • robak.rawback Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 18:35
            zapodaj ten z korei i gdzie to kupic - czy jak tak zre to jest bezpieczny?
            soap and glory - ktory to bo nie widze nic na celulit na ich stronie ?

eveline - jak sie okazuje jest i w uk
            www.evelinecosmeticsuk.co.uk/
            ktory, bo na stronie maja spory wybor na celulit?

mialam kiedys jakis zel z ich range, myslalam ze zwykly firming gel - nalozylam na cale cialo - smarowalam sie po ciemku wiec nie doczytalam a tam bylo napisane ze cooling effect -
            normalnie pod koldra sie trzeslam z zimna ha ha
            • clonek13 Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 19:10
              robak.rawback napisała:

> zapodaj ten z korei i gdzie to kupic - czy jak tak zre to jest bezpieczny?
              > soap and glory - ktory to bo nie widze nic na celulit na ich stronie ?
              >
              > eveline - jak sie okazuje jest i w uk
              > www.evelinecosmeticsuk.co.uk/
              > ktory, bo na stronie maja spory wybor na celulit?
              >
              > mialam kiedys jakis zel z ich range, myslalam ze zwykly firming gel - nalozylam
              > na cale cialo - smarowalam sie po ciemku wiec nie doczytalam a tam bylo napisa
              > ne ze cooling effect -
              > normalnie pod koldra sie trzeslam z zimna ha ha

ale jaja ,dzieki serdeczne za info ze eveline jest juz w Uk, ja uzywalam tego czerwonego www.evelinecosmeticsuk.co.uk/thermo-fat-burner-250ml

Na ebayu pewnie dostaniesz ten balsam , ale duze ryzyko ze podroba, najlepiej by bylo kupic oryginal z Korei u jakiegos sprawdzonego sprzedawcy ,nazywa sie: Bio-Essence "Inchloss" krem wyszczuplająco-ujędrniający, nie mam pojecia czy zdrowy ,ale wiem ze dziala, Aktywne składniki:

- Bio-Mineral Amino Acid Essence (czerwone opakowanie)- specjalny składnik transportujący składniki kremy w głąb skory

- Wyciąg z papryki

- Wyciąg z imbiru

- Wyciąg z zen-szenia

- Wyciąg z ananasa

- Kofeina
              • clonek13 Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 04.08.12, 19:12
                zapomnialam ze pytalas jeszcze o Soap & Glory ,ja mialam na mysli Soap & Glory 'Sit Tight`

pozdrawiam
    • miss_scary Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 05.08.12, 10:23
      Ten azjatycki krem Inchloss chetnie bym wyprobowala, bo czytalam , ze u Azjatek bardzo popularny, gdzie go w takim razie najlepiej kupic? jakis dobry sklep internetowy?
      • miss_scary Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 05.08.12, 10:29
        Tu jest fajnie opisany www.azjatyckibazar.com/bio-essence-inchloss-krem-wyszczuplaj-co-uj-drniaj-cy/?setCurrencyId=2 mam ale przeplacac za niego nie zamierzam :)
        • robak.rawback Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 05.08.12, 12:33
          ciekawe. musze tego poszukac. pewnie ta papryka tak pali ;b
          • robak.rawback Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 05.08.12, 13:00
            wlasnie sobie czytam - pierwszej wierze - nie wiem na ile drugiej
            musicalhouses.blogspot.co.uk/2011/05/bioessence-inchloss-body-cream-does-it.html
            domokie.blogspot.co.uk/2011/05/event-x-review-bio-essence-biggest.html
            • kobylczusia Re: Nip + Fab Cellulite Fix 150ml 05.08.12, 13:16
              ja polecam super sposób, ktory mi pomogl na rok z cellulitem. codziennie siadasz przed tv bierzesz jakikolwiek balsam i szczotke do włosów (taka z kulkami na koncu) i dajesz na uda balsam i krecisz szczotka (po prostu chodzi o masac). w miesiac pozbylam sie celulitu tym sposobem a koszty praktycznie zerowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka