fan_przeeepieknej_sharon_stone 15.06.05, 22:07 jak Sharon Stone? Jeśli tak to kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.l Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:12 Renatka Beger jakby co jest najbliższa Twemu opisowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista II Przestań, Beger nie jest z Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 22:15 A Ty chyba nie wiesz kto to jest Sharon Stone. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Przestań, Beger nie jest z Łodzi 15.06.05, 22:19 ależ Renatka mieszka w łodzi przycumowanej do przystani na rzece Gwda. Chyba nie wiesz kto to jest Renatka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 22:25 Będzie czekała 15.07.2007 o godz. 13.17 na rogu Wołowej i Inżynierskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:29 Gość portalu: cipek napisał(a): > Będzie czekała 15.07.2007 o godz. 13.17 na rogu Wołowej i Inżynierskiej. Kto to była Wołowa? Jakaś radziecka kombajnistka? Ze też musiano nazwać ulicę jej imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 23:27 pan.agrafek napisał: > Kto to była Wołowa? Żona Wołowa, tego od du.y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: 193.151.115.* 16.06.05, 17:08 Nazwa "Wołowa" wzięła się od znajdującego się niedaleko hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:34 Słyszałam o "Tesco", o "Geanie", o "Hypernowej", ale o "Wołowie" nie słyszałm:) To pewnie nowa sieć hipermarketów z Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
sexchopin Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:39 nie ma! były kiedyś dwie takie, jedna wyjechała do USA, a druga zaczęła pić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifionka Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:24 ja jestem piękna, inteligentna i... zajęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furio Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:03 cóż za skromność...:> Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 01:05 Bardzo mozliwe, ze zajeta. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosia Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:12 ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przechodzień. Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 09:22 Gość portalu: fifionka napisał(a): > ja jestem piękna, inteligentna i... zajęta :) A czym się zajęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:16 Z dwojga złego wolałabym zacząć pić , jesli jedyną alternatywą byłby wyjazd do USA... Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:18 Wiesz? To ja też wybieram jedno zło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:24 Heh...Ale mogło być jedno zło podwójne, np. zacząć pić z...Ruskimi:))))))O, to byłoby już trudniejsze, bo albo czerpakiem, albo na szklanki... Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:26 To może na szklanki łiski z wodą i z Juesejkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31 Oj łiski to już w ogóle ...Ja ewidentnie wyczuwam w tym trunku perfumy rozlane na sedesie, co zaburza mi punkt widzenia , siedzenia i cala przyjemnośc z alkoholowego sponiewierania:))))) Wolę swojskie pyfko:) Nawet z Ruskimi w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:35 totalna_apokalipsa napisała: > Oj łiski to już w ogóle ...Ja ewidentnie wyczuwam w tym trunku perfumy rozlane > na sedesie, co zaburza mi punkt widzenia , siedzenia i cala przyjemnośc z > alkoholowego sponiewierania:))))) Wolę swojskie pyfko:) Nawet z Ruskimi w USA. To dopiero byłaby apokalipsa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:36 Totalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa ? 16.06.05, 10:24 To Sharon Stone jest inteligentna i piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
fan_przeeepieknej_sharon_stone Re: ? 16.06.05, 10:29 totalna_apokalipsa napisała: > To Sharon Stone jest inteligentna i piękna? Są tacy co tego jeszcze nie zauważyli? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 10:41 No. Moze mają inne wyznaczniki piękna i inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZczoŁA Re: ? IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 17:02 SHARON rzeczywiscie ma wysoki IQ a piękna ? To zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 22:13 Eeeeeeeee...Mylimy pojęcia- wysokie IQ , to po prostu wysoka sprawnośc w rozwiązywaniu paru testów myślowych , nie inteligencja...Zapewne dlatego wiekszość Ametykanów nie grzeszy lotnością umysłu, bo ich szkolnictwo od pierwszej klasy opiera się tylko i wyłącznie na testach - jak komuś to rozwija myślenie, to chyba jest rośliną doniczkową, albo rozsadą pomidora;/ Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 22:14 AmeRykanów miało być. Idę spać , bo już nie widzę , co piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 15:36 Jest taka: ale nie z Łodzi. Ona z Pabianic ale to jak Łódź! Nazywa sie Błochowiak Anitka - błysk w oku jak owsianka u Renatki, a na nóżkach (stopkach) sandałeczki i kolorowe skarpeteczki --> słowem całą gębą Bikiniara. Super women'ka, a kto wie czy nie man'ka hihihihihi ;-))) znaczy "łosz end goł" Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 21:30 greg-61 napisał: > Jest taka: > ale nie z Łodzi. Ona z Pabianic ale to jak Łódź! > Nazywa sie Błochowiak Anitka - błysk w oku jak owsianka u Renatki, a na nóżkach > > (stopkach) sandałeczki i kolorowe skarpeteczki --> słowem całą gębą Bikinia > ra. > Super women'ka, a kto wie czy nie man'ka hihihihihi ;-))) znaczy "łosz end goł" Gregu! Naprawdę taka Ci się podoba? Myślałam, że masz lepszy gust :))) Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:28 Gust mam lepszy jednak wychodzę z założenia, iż nie wygląd do końca świadczy o człowieku. Znałem pewną Julię: przecudowna kobieta, osobowość również jednakże .... ech szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31 Łe. Tylko Julia i Julia :) Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31 Hihhihihi , bo ona piekna..... ale tylko!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:34 Oj! To ona chyba piękniejsza od pozostałych? Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:39 i co z tego??????? idę spać! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia33 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 20:49 JA JESTEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczonyyyyyyyy Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 22:07 gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:15 Gość portalu: zauroczonyyyyyyyy napisał(a): > gdzie jesteś? W domku. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:17 Na kurzej nóżce? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:38 mieszka w domku na kurzej nóżce a twarz ma piękną jak brukiew w puszce. Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:41 pan.agrafek napisał: > mieszka w domku na kurzej nóżce > a twarz ma piękną jak brukiew w puszce. Daj namiar. Kurcze, nie jadłam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:45 Na pewno na Kamczatce ją produkują... Brukwi konserwa, energii rezerwa! Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:53 I przez Moskwę na bruk bałucki wiozą. Trzęsie się wóz, brukiew spada. Brukiew zbrukana. Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Kto to jest Sharon Stone? 16.06.05, 23:09 Po imieniu wnioskuję, że pewnie jakaś Żydówka... Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: Kto to jest Sharon Stone? 16.06.05, 23:14 latajacy_rosomak napisał: > Po imieniu wnioskuję, że pewnie jakaś Żydówka... > I cyklistka. Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: Dokładnie! Wyjęłaś mi to z 16.06.05, 23:28 lilia33 napisała: > SHARON to aktorka I jaka piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: Ależ skąd! 16.06.05, 23:37 latajacy_rosomak napisał: > Czy to ona?. > A wygląda jakby umiała jeździć na rowerze? Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak ? 16.06.05, 23:48 Słucham? Cyklistów obsługujemy poza kolej nością. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeep Wrangler Re: ? IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 23:51 Tyyy srający lottomat, może byś powiedział jakie mam liczby w totka skreślić w sobotę żeby te trzy melony zgarnąć i zaprosić Sharon Stone na weekend w Casablance? Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Cudne! 16.06.05, 23:56 > Tyyy srający lottomat, Tego jeszcze nikt nie wymyślił. > może byś powiedział jakie mam liczby w totka skreślić w sobotę żeby te trzy > melony zgarnąć i zaprosić Sharon Stone na weekend w Casablance? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=25168902&a=25315495 Odpowiedz Link Zgłoś
wila3 Re: ? 17.06.05, 00:11 latajacy_rosomak napisał: > Słucham? Cyklistów obsługujemy poza kolej nością. > > Ha! Przypominam: 2. Dzień Tolerancji dla Wszelkich Stworzeń On nie usłyszał schimanki-sharonki, bo same składaki jechały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: ? IP: *.155.popsite.net 17.06.05, 05:08 Oczywiscie przyjacielu takie kobiety w Lodzi sa. Jak sie dobrze potrzasnie drzewem genealogicznym to zawsze jakas zydoweczka czy zyd z niego zleci. Sa na 100%. Ale popatrz dobrze na nia. Piersi podrasowane przez chirurga. Wylansowana przez media tylko. W Lodzi jest jak nigdzie ,wiele uroczych pan o genach zapewnie bardzo bliskich Sharon. Rozejrzyj sie dookola. Popatrz na swoje kolezanki. Rozbierz je w myslach. Pomysl o operacji plastycznej. U kazdej super biust. Im wiekszy tym lepiej. Jak u tej sexbomby co obok niej znaleziono ...niewypal. Prawdziwy niewypal. Tak,tak to nie byl jej szef ale prawdziwy niewypal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wila z nielogu SERIO dla gościa - reszta nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:09 Brniesz po omacku szukając właściwej osoby. Ale po szczegółach, których coraz więcej ujawniasz wiedz jedno: TO NIE JA!!! Nie można mieć szefa będąc właścicielem firmy.Prawda? Tak, że zejdź ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś