Dodaj do ulubionych

CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KOBIETA

15.06.05, 22:07
jak Sharon Stone?

Jeśli tak to kto?
Obserwuj wątek
    • pawel.l Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:12
      Renatka Beger jakby co jest najbliższa Twemu opisowi :)))
      • Gość: Specjalista II Przestań, Beger nie jest z Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 22:15
        A Ty chyba nie wiesz kto to jest Sharon Stone.
        • pawel.l Re: Przestań, Beger nie jest z Łodzi 15.06.05, 22:19
          ależ Renatka mieszka w łodzi przycumowanej do przystani na rzece Gwda. Chyba nie
          wiesz kto to jest Renatka :)))
    • Gość: cipek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 22:25
      Będzie czekała 15.07.2007 o godz. 13.17 na rogu Wołowej i Inżynierskiej.
      • pan.agrafek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:29
        Gość portalu: cipek napisał(a):

> Będzie czekała 15.07.2007 o godz. 13.17 na rogu Wołowej i Inżynierskiej.

Kto to była Wołowa?
        Jakaś radziecka kombajnistka?
        Ze też musiano nazwać ulicę jej imieniem.
        • oto_nowy_login Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 23:27
          pan.agrafek napisał:

> Kto to była Wołowa?

Żona Wołowa, tego od du.y.
          • Gość: Bart Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: 193.151.115.* 16.06.05, 17:08
            Nazwa "Wołowa" wzięła się od znajdującego się niedaleko hipermarketu.
            • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:34
              Słyszałam o "Tesco", o "Geanie", o "Hypernowej", ale o "Wołowie" nie słyszałm:)
              To pewnie nowa sieć hipermarketów z Syberii.
    • sexchopin Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 15.06.05, 22:39
      nie ma!
      były kiedyś dwie takie, jedna wyjechała do USA, a druga zaczęła pić.
      • Gość: fifionka Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:24
        ja jestem piękna, inteligentna i... zajęta :)
        • Gość: furio Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:03
          cóż za skromność...:>
        • dziad_borowy Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 01:05
          Bardzo mozliwe, ze zajeta.
          Dzierżżż!!!
          • Gość: mosia Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:12
            ok
        • Gość: Przechodzień. Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 09:22
          Gość portalu: fifionka napisał(a):

> ja jestem piękna, inteligentna i... zajęta :)

A czym się zajęłaś?
      • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:16
        Z dwojga złego wolałabym zacząć pić , jesli jedyną alternatywą byłby wyjazd do
        USA...
        • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:18
          Wiesz?
          To ja też wybieram jedno zło :)))
          • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:24
            Heh...Ale mogło być jedno zło podwójne, np. zacząć pić z...Ruskimi:))))))O, to
            byłoby już trudniejsze, bo albo czerpakiem, albo na szklanki...
            • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:26
              To może na szklanki łiski z wodą i z Juesejkiem?
              • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31
                Oj łiski to już w ogóle ...Ja ewidentnie wyczuwam w tym trunku perfumy rozlane
                na sedesie, co zaburza mi punkt widzenia , siedzenia i cala przyjemnośc z
                alkoholowego sponiewierania:))))) Wolę swojskie pyfko:) Nawet z Ruskimi w USA.
                • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:35
                  totalna_apokalipsa napisała:

> Oj łiski to już w ogóle ...Ja ewidentnie wyczuwam w tym trunku perfumy
                  rozlane
                  > na sedesie, co zaburza mi punkt widzenia , siedzenia i cala przyjemnośc z
                  > alkoholowego sponiewierania:))))) Wolę swojskie pyfko:) Nawet z Ruskimi w USA.

To dopiero byłaby apokalipsa :))
                  • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:36
                    Totalna:)
    • totalna_apokalipsa ? 16.06.05, 10:24
      To Sharon Stone jest inteligentna i piękna?
      • fan_przeeepieknej_sharon_stone Re: ? 16.06.05, 10:29
        totalna_apokalipsa napisała:

> To Sharon Stone jest inteligentna i piękna?

Są tacy co tego jeszcze nie zauważyli?

• totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 10:41
          No. Moze mają inne wyznaczniki piękna i inteligencji.
          • Gość: PRZczoŁA Re: ? IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 17:02

SHARON rzeczywiscie ma wysoki IQ
            a piękna ?
            To zależy...
            • totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 22:13
              Eeeeeeeee...Mylimy pojęcia- wysokie IQ , to po prostu wysoka sprawnośc w
              rozwiązywaniu paru testów myślowych , nie inteligencja...Zapewne dlatego
              wiekszość Ametykanów nie grzeszy lotnością umysłu, bo ich szkolnictwo od
              pierwszej klasy opiera się tylko i wyłącznie na testach - jak komuś to rozwija
              myślenie, to chyba jest rośliną doniczkową, albo rozsadą pomidora;/
              • totalna_apokalipsa Re: ? 16.06.05, 22:14
                AmeRykanów miało być. Idę spać , bo już nie widzę , co piszę...
    • greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 15:36
      Jest taka:
      ale nie z Łodzi. Ona z Pabianic ale to jak Łódź!
      Nazywa sie Błochowiak Anitka - błysk w oku jak owsianka u Renatki, a na nóżkach
      (stopkach) sandałeczki i kolorowe skarpeteczki --> słowem całą gębą Bikiniara.
      Super women'ka, a kto wie czy nie man'ka hihihihihi ;-))) znaczy "łosz end goł"
      • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 21:30
        greg-61 napisał:

> Jest taka:
        > ale nie z Łodzi. Ona z Pabianic ale to jak Łódź!
        > Nazywa sie Błochowiak Anitka - błysk w oku jak owsianka u Renatki, a na
        nóżkach
        >
        > (stopkach) sandałeczki i kolorowe skarpeteczki --> słowem całą gębą Bikinia
        > ra.
        > Super women'ka, a kto wie czy nie man'ka hihihihihi ;-))) znaczy "łosz end
        goł"

Gregu!
        Naprawdę taka Ci się podoba?
        Myślałam, że masz lepszy gust :)))
        • greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:28
          Gust mam lepszy jednak wychodzę z założenia, iż nie wygląd do końca świadczy o
          człowieku.
          Znałem pewną Julię: przecudowna kobieta, osobowość również jednakże .... ech
          szkoda słów!
          • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31
            Łe.
            Tylko Julia i Julia :)
            • greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:31
              Hihhihihi , bo ona piekna..... ale tylko!!!!!!!!
              • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:34
                Oj!
                To ona chyba piękniejsza od pozostałych?
                • greg-61 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:39
                  i co z tego???????
                  idę spać!
    • lilia33 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 20:49
      JA JESTEM :)
      • Gość: zauroczonyyyyyyyy Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 22:07
        gdzie jesteś?
        • wila3 Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:15
          Gość portalu: zauroczonyyyyyyyy napisał(a):

> gdzie jesteś?

W domku.
          • totalna_apokalipsa Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:17
            Na kurzej nóżce?
            • pan.agrafek Re: CZY JEST W ŁODZI TAK INTELIGENTNA I PIĘKNA KO 16.06.05, 22:38
              mieszka w domku na kurzej nóżce
              a twarz ma piękną jak brukiew w puszce.
              • wila3 Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:41
                pan.agrafek napisał:

> mieszka w domku na kurzej nóżce
                > a twarz ma piękną jak brukiew w puszce.

Daj namiar.
                Kurcze, nie jadłam jeszcze.
                • totalna_apokalipsa Re: Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:45
                  Na pewno na Kamczatce ją produkują...
                  Brukwi konserwa, energii rezerwa!

• wila3 Re: Gdzie kupić brukiew??!! 16.06.05, 22:53
                    I przez Moskwę na bruk bałucki wiozą.
                    Trzęsie się wóz, brukiew spada.
                    Brukiew zbrukana.
    • latajacy_rosomak Kto to jest Sharon Stone? 16.06.05, 23:09
      Po imieniu wnioskuję, że pewnie jakaś Żydówka...
      • wila3 Re: Kto to jest Sharon Stone? 16.06.05, 23:14
        latajacy_rosomak napisał:

> Po imieniu wnioskuję, że pewnie jakaś Żydówka...
        >

I cyklistka.
        • latajacy_rosomak Dokładnie! Wyjęłaś mi to z 16.06.05, 23:16
          masona!
          • lilia33 Re: Dokładnie! Wyjęłaś mi to z 16.06.05, 23:25
            SHARON to aktorka
            • wila3 Re: Dokładnie! Wyjęłaś mi to z 16.06.05, 23:28
              lilia33 napisała:

> SHARON to aktorka

I jaka piękna!
            • latajacy_rosomak Ariel? [ń] 16.06.05, 23:30
              • wila3 Re: Ariel? [ń] 16.06.05, 23:32
                Chcesz ją wyprać z kobiecości? :)))
                • latajacy_rosomak Ależ skąd! 16.06.05, 23:34
                  Czy to ona?.
                  • wila3 Re: Ależ skąd! 16.06.05, 23:37

> Czy to ona?.
                    >
                    A wygląda jakby umiała jeździć na rowerze?
                    • latajacy_rosomak ? 16.06.05, 23:48
                      Słucham? Cyklistów obsługujemy poza kolej nością.

Ha!
                      • Gość: Jeep Wrangler Re: ? IP: *.toya.net.pl 16.06.05, 23:51
                        Tyyy srający lottomat,
                        może byś powiedział jakie mam liczby w totka skreślić w sobotę żeby te trzy
                        melony zgarnąć i zaprosić Sharon Stone na weekend w Casablance?
                        • latajacy_rosomak Cudne! 16.06.05, 23:56
                          > Tyyy srający lottomat,

Tego jeszcze nikt nie wymyślił.

> może byś powiedział jakie mam liczby w totka skreślić w sobotę żeby te trzy
                          > melony zgarnąć i zaprosić Sharon Stone na weekend w Casablance?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=25168902&a=25315495
                      • wila3 Re: ? 17.06.05, 00:11

> Słucham? Cyklistów obsługujemy poza kolej nością.
                        >
                        > Ha!

Przypominam:

2. Dzień Tolerancji dla Wszelkich Stworzeń

On nie usłyszał schimanki-sharonki, bo same składaki jechały!

• Gość: axx Re: ? IP: *.155.popsite.net 17.06.05, 05:08
                          Oczywiscie przyjacielu takie kobiety w Lodzi sa. Jak sie dobrze potrzasnie
                          drzewem genealogicznym to zawsze jakas zydoweczka czy zyd z niego zleci.
                          Sa na 100%. Ale popatrz dobrze na nia. Piersi podrasowane przez chirurga.
                          Wylansowana przez media tylko. W Lodzi jest jak nigdzie ,wiele uroczych pan o
                          genach zapewnie bardzo bliskich Sharon. Rozejrzyj sie dookola. Popatrz na swoje
                          kolezanki. Rozbierz je w myslach. Pomysl o operacji plastycznej.
                          U kazdej super biust. Im wiekszy tym lepiej. Jak u tej sexbomby co obok niej
                          znaleziono ...niewypal. Prawdziwy niewypal. Tak,tak to nie byl jej szef ale
                          prawdziwy niewypal.
                          • Gość: wila z nielogu SERIO dla gościa - reszta nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:09
                            Brniesz po omacku szukając właściwej osoby.
                            Ale po szczegółach, których coraz więcej ujawniasz wiedz jedno:

TO NIE JA!!!

Nie można mieć szefa będąc właścicielem firmy.Prawda?

Tak, że zejdź ze mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka