Dodaj do ulubionych

Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci p...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 07:35
PO TO NAJGORSI CWANIACY - PRZYNAJMNIEJ WE WROCŁAWIU
CHCIWY DRAŃ, CHCIWSZY DRAŃ , NAJCHCIWSZY DRAŃ, PLATFORMIARZ
Obserwuj wątek
    • Gość: jinks Re: Posłanka z SDPL ??? bo nie pisze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:45
      • lennon1 Re: Posłanka z SDPL ??? bo nie pisze !! 16.06.05, 10:23
        PZPR - UD - UW - PO
        • Gość: radarowiec Re: Posłanka z SDPL ??? bo nie pisze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:59

> PZPR - UD - UW - PO.............i na zieloną trawkę za pijaństwo i
          chuligaństwo drogowe.
        • Gość: a tfuu odważny inaczej - ukryty pod pseudo lennon 1 IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 01:44
          • lennon1 Re: odważny inaczej - ukryty pod pseudo lennon 1 17.06.05, 07:49
            ale sie rozpisałeś. Czy to z nadmiaru odwagi?
    • lew_konia Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci 16.06.05, 15:08
      Sorry, ze powtorze za forum ogolnopolskim:
      <<Pani posel Sledzinska-Katarasinska nigdy nie byla krysztalowa. Za komuny w
      1968
      na lamach lodzkiego organu PZPR - "Glosu Robotniczego" - wspierala nagonke na
      Polakow zydowskiego pochodzenia. W latach 90 miala potezny dlug za zaleglosci
      czynszowe w Lodzkiej Spoldzielni Mieszkaniowej (juz jako poslanka- sic!). Gdy
      UW zaczela tracic poparcie wyborcow - ona - dotychczas przedstawicielka
      ultralewicowego skrzydla UW - dokonala zgrabnej wolty i wskoczyla - z
      pozytywnym skutkiem - na liste wyborcza PO. Uwazam, ze Platforma dotarla do
      dalszych kompromitujacych faktow z jej pokretnego zyciorysu i chce wykopac ja z
      rozgrywki o mandat poselski. Po prostu PO boi sie grubszego skandalu. Woli
      uchodzic za czysta i sprawiedliwa. Lepiej brudy wyprac wlasnorecznie. A wogole
      to manerw z alkoholem we krwi, jako zywo przypomina akcje z bylym prezydentem
      Lodzi - tez z UW - Markiem Czekalskim. Gdy prokurator - mimo dlugiego aresztu -
      nie byl w stanie postawic mu solidnych zarzutów o korupcje, ktos 'zyczliwy'
      poszczul na wracajacego z imprezy Czekalskiego policje. No i tak opinia
      publiczna jesli nie dostala aferzysty - to ma pijaka i pirata drogowego. Kto
      pociaga za te sznurki? Az strach sie bac! Kto ma teczke kataryny? >>
      • Gość: luko Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci IP: *.toya.net.pl 17.06.05, 01:41
        A byłeś znawco tematu w Dzienniku Łódzkim, gdy pisano te paszkwile, by je teraz
        komentować? W 1968 roku było często tak, że ktoś pisał artykuł o tym, co się
        działo, lub nawet o rzeczach postronnych. Artykuł był przyzwoity, z podpisem.
        Ale następnego dnia znajdował w gazecie artykuł zmieniony, paszkwil, ale nadal
        ze swoim podpisem. Jak masz wątpliwości to zapytaj dziennikarzy, którzy wtedy
        pracowali w gazetach.
        • lennon1 Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci 17.06.05, 07:49
          Czy dziennikarze DŁ byli zmuszani do pracy? Czy w opisanej przez ciebie sytuacji
          nie należało zrezygnować?
        • border Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci 17.06.05, 11:12
          Masz racje, tyle ze Pani Poseł sie do tego przyznala. Bylo to kilka lat temu,
          gdy powaznie byla brana pod uwage jako kandydat na Ministra Kultury. W efekcie
          tego przypomnienia- Ministrem nie zostala (po kilku dniach mianowano Joanne
          Wnuk Nazarową)
          A Katarasinska wystapila w tv i sie przyznala, jednoczesnie wyznajac, ze jest
          jej wstyd, ze calym pozniejszym zyciem udawadniala, ze mysli inaczej, ze czasy
          byly takie a nie inne, ona zas byla mloda dziennikarką i dala sie "wpuscic".
          Widzialem to i przyznaje, ze mimo poczatkowego zgorszenia, bo antysemityzm mnie
          brzydzi, -bylem pod wrazeniem tej spowiedzi publicznej. Bo wielu roslych,
          bunczucznych facetow tez ma na sumieniach wiele i nigdy sie do niczego nie
          przyznalo,a zrobila to publicznie taka drobna kobieta i to z pelna skrucha...
          To naprawde mnie wtedy poruszylo.
          Dzisiejsza wpadka tez porusza, ale inaczej- głupotą i nieodpowiedzialnoscią. I
          nie ma dla takich wybrykow zadnego usprawiedliwienia.
          b
          • Gość: Ata Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci IP: *.toya.net.pl 27.06.05, 22:08
            Tej gazety w pewnych domach sie nie czytalo. Nie wypadalo czytac.
            Niestety pamietam te czasy. Bylam studentka.
            Trudno sie nie prztznac Pani K. skoro w archiwach
            byly gazety z tego czasu i ktos ten rarytas talentu dziennikarskiego ujawnil.
            • petera73 Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci 23.07.05, 09:04
              Dzisiejsza prasa łódzka wcale nie jest lepsza,zmienił się tylko właścicel.Niech
              ktoś spróbuje zamieścić artykuł antyniemiecki.Nie ma szans.Kiedyś sterowane
              przez ZSRR teraz przez Niemców.Właścicielem Expressu i Dziennika są Niemcy.Co
              do kwestii posłanki powinna ponieść karę.Zwykły śmiertelnik poszedłby za to
              siedzieć.Nie widzę powodu stawiania kogokolwiek ponad prawem.Piotr
          • Gość: nomore3 Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 14:29
            o odwadze tej dzielnej kobiety wiele można by pisać( nic dobrego). Rozumiem że
            jak się kogoś opluje i on nie widzi tego to jest ok, jak zobaczy to przeproszę
            i jestem znowu fajna:))) pęknę ze śmiechu na wyznanie błędów miała trochę czasu
            jakoś milczała. Pewnie nie pierwszy to raz jechała po piajku ( sąd koleżeński
            winy nie zauważył i jeszcze biedaczkę napadli podli kierowcy dal mnie brzmi
            głupio i cynicznie. Mam nadzieję że wyborcy tym razem pogrzebią ją na wieki
            wieków jak to ona wcześniej gzrebała inne osoby bez żalu i sentymentów
            (Przybysza pani pamięta?). Co do jej antysemityzmu - jestem Żydem i nie boli
            mnie to co sobie pisała jakś popłuczyna dzinnikarska boli mnie i mierzi głupota
            ludzi którzy jej na to pozwalają . DOSYĆ zagłosuję prędzej na LPR niż na kogoś
            z tak sztywnym kręgosłupem politycznym (moralnego już dawno nie ma )
      • Gość: pijak kara musi być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:06
        kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1233690&KAT=239
      • jasam Re: Posłanka Śledzińska-Katarasińska straci ? 24.07.05, 09:00
        > Uwazam, ze Platforma dotarla do dalszych kompromitujacych faktow z jej
        > pokretnego zyciorysu i chce wykopac ja z rozgrywki o mandat poselski.

I zrobiła to wsadzając ją na 1 na liście kandydatów ?
        Jakaś dziwna przebiegłość.

>Łódzka policja wystąpiła o uchylenie immunitetu posłance Iwonie Śledzińskiej-
        Katarasińskiej. Sąd zdecyduje, czy zatrzymać jej prawo jazdy

No i co z decyzją niezawisłego sądu ?
        Sąd koleżeński jest w tych realich ważniejszy ?

pozdr.
    • lennon1 Re: Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska straci 24.07.05, 10:38
      Dajcie jej szansę obrony i nie głosujcie na nią. Ponowny wybór znowu da jej
      imunitet i bezkarność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka