Dodaj do ulubionych

Belka Łodzi potrzebny

IP: 62.233.181.* 21.06.05, 21:49
Partia Demokratyczna uzyska w Łodzi 35-40%.
Prof. Belka otworzy listę. PD będzie miało
największy elektorat bo to partia przyszłości.
głównie jest nadzieją nas młodych absolwentów
szkół wyższych. Wierzymy, że są jeszcze nie umoczeni.
Obserwuj wątek
    • elfhelm Belka raczej wystartuje 21.06.05, 22:37
      jeżeli PD przekroczy próg, to najwyżej po pewnym czasie zda mandat i tyle
    • avatary nie wiem czy Łodzi, ale zapewne komuś tak.... 22.06.05, 00:11
      z dwóch ewentualnosci : Miler czy On - wybieram jego, choć może
      niedoinformowany jestem. jakie są inne szanse personalne dla tego miasta oprócz
      2 panów z sld, ludzi Lepera i Lpru ? Drzewiecki i Katarasińska już sie mieli
      okazje wykazać. Kto zatem ?
    • Gość: Michał M. Re: Belka Łodzi potrzebny IP: 80.51.227.* 22.06.05, 00:15
      35-40%? Prima Aprilis to w kwietniu jest. Jeśli przekroczycie próg wyborczy, to
      powinniście iść na kolanach do Częstochowy.
      PD to partia przyszłości? Tak! W przyszłości zmieni nazwę po raz kolejny :)
      Oj, nie lubię ich, nie lubię :)
      • teufel Re: Belka Łodzi potrzebny 22.06.05, 10:04
        NIESTETY uogólniasz. Piszesz, że ich nie lubisz. Czyli nie lubisz całe PD. Czyli wiele osób których NIE znasz!!
        • Gość: Michał M. Re: Belka Łodzi potrzebny IP: 80.51.227.* 22.06.05, 14:26
          Tak, uogólniam.

Tak samo mówimy, że PZPR była zła. A było w niej 2-3 miliony ludzi, wielu
          naszych znajomych. Nie ich przeciez mamy na myśli na ogół :)

Mówiąc, że nie lubię PD, mam tak naprawdę na myśli "wierchuszkę" tej partii,
          tych którzy przedtem tworzyli wierchuszkę UW i SLD. Frasyniuk, Belka. Niestety -
          oni rzucają cień na tych, którzy naprawdę chcieliby coś dobrego zrobić w
          ramach partii.

Ja po prostu nie widzę dużej różnicy między PD, SLD, SDPl, PiS, PO, LPR.
          Samoobrona jest jakościowo różna - ma dłuższą nazwę :) Wszystko to dla mnie są
          ludzie, którzy rządzili i się skompromitowali. I znowu - mam na myśli
          niezmieniające się władze tych partii. Być może w szeregach jest wielu
          młodszych, którzy kiedyś będą lepszymi politykami niż obecni. Co jakiś czas w
          to wierzę. Ale czas Giertychów, Frasyniuka, Geremka, Kaczyńskich, Leppera,
          Belki, Millera, Oleksego sie po prostu skończył.

Teufel, chcesz być prezydentem Łodzi :) ?
          • brite Re: Belka Łodzi potrzebny 22.06.05, 14:32
            Gość portalu: Michał M. napisał(a):

> ludzie, którzy rządzili i się skompromitowali.

Czym się Belka skompromitował? Pytam serio, bo nie śledzę na bieżąco.
          • teufel Re: Belka Łodzi potrzebny 22.06.05, 14:49
            >
            > Teufel, chcesz być prezydentem Łodzi :) ?

Co mnie cenisz tak nisko;-)??

Nie bede kandydował w przyszłym roku:P

P.S. Piwo dla wszystkich:> ??;-)
        • Gość: Michał M. Re: Belka Łodzi potrzebny IP: 80.51.227.* 22.06.05, 14:29
          Poza tym zauważ teufel, że dzięki Tobie i tak jestem delikatniejszy w słowach
          na temat polityki niż kilka miesięcy temu :)
          • teufel Re: Belka Łodzi potrzebny 22.06.05, 14:41
            Normalnie sie wzruszyłem:)
    • Gość: Zyrks Re: Belka Łodzi potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 07:23
      Misiu - bądź łaskaw wypowiadać się w swoim imieniu. Dla mnie PD to żadna oferta
      - poszerzenie i tak już rozmydlonej kiedyś formuły UW o ludzi z SLD. Też jestem
      młodym absolwentem uniwerku. Przez ostatnie 3 lata szukałem okazji do staży i od
      1 sierpnia mam pracę. Ani Belka ani PD nie kiwnęła palcem w tej sprawie;-)
      Wyłącznie Twoja praca i chęci pracodawcy są Twoją szansą - żadne partyjki, nawet
      te kanapowe.

A z tym "nieumoczeniem" to mnie prawdziwie rozbawiłeś... Zupełnie jakbyś urodził
      się 4 lata temu.
    • Gość: vg Re: Belka Łodzi potrzebny IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 11:34
      PD ma narazie 2-3% popracie i nie szans, zeby coś sie zmieniło.

Duzym błędem było rozwalenie Unii Wolności, która prawie na pewno weszła by do
      Sejmu. W zaistniałej sytacji od kilku miesiescy nie mam juz żadnych
      wątpliwosci, ze zagłosuje na PO :)
      • Gość: mr x Re: Belka Łodzi potrzebny IP: *.p.lodz.pl 22.06.05, 11:40
        tez bym zaglosowal na PO tylko jak pomysle ze dzieki temu oddam glos
        na "restauratora" drzewieckiego to mam powazne watpliwosci czy warto marnowac
        swoj glos na kogos kto pare lat temu prowadzil wiedenska i czesto wysiadywal z
        krotko obstrzyzonymi typkami po ogrodkach
    • Gość: mr x Niech pan startuje IP: *.p.lodz.pl 22.06.05, 11:38
      Bo znowu nie bedzie wyboru na kogo glosowac bo zostanie "posel" drzewiecki,
      jakies komuchy w stylu jagielly, spadochroniarze z warszawy z PiS i nikt
      wiecej. Lodz potrzebuje godnego i inteligentnego reprezentanta w sejmie a nie
      ciolka ktoremu potrzebny jest immunitet i dieta poselska
    • Gość: Raf Re: Belka Łodzi potrzebny IP: 193.108.78.* 22.06.05, 13:46
      To prawda. Nikt nie zadba o nas jeżeli nie będziemy mieć godnego reprezentanta.
      Pan jest gwarantem godnej reprezentacji i wizją przyszłości tego regionu. Wiem,
      że powierzając Panu mój głos, Pan go nie zmarnuje.
    • Gość: ble Belka na Prezydenta Lodzi IP: *.toya.net.pl 23.06.05, 20:48
      Nie wiem jak wy ale ja bardzo chetnie zobaczylbym Marka Belke na fotelu
      prezydenta Lodzi. Na tym stanowisku na pewno zrobil by dla miasta o wiele wiecej
      niz bedac poslem na sejm.
      • Gość: ZSnawca Belka potrzebny Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:04
        Belka tak jest potrzebny Łodzi jak gwóźdź w dupsku. Niech wieje do Warszawy,
        tam zrobi lepszą karierę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka