geograf 26.07.02, 19:47 Nareszcie!!Po kilku latach zabiegów, pytań i ogólnie przeróżnych akcji- demontują brzydkie, metalowem ogrodzenie przed "niebieskim wieżowcem" na Piłsudskiego/Sienkiewicza:) Cieszycie się?? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p8 Re: Demontują ogrodzenie (banku) 26.07.02, 19:48 geograf napisał: > Nareszcie!!Po kilku latach zabiegów, pytań i ogólnie przeróżnych akcji- > demontują brzydkie, metalowem ogrodzenie przed "niebieskim wieżowcem" na > Piłsudskiego/Sienkiewicza:) > Cieszycie się?? Ja się cieszę jak jasny chuj!!! Geo - ja dzięki temu osiągnąłem nirvanę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Demontują ogrodzenie (banku) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 19:52 "Ja się cieszę jak jasny chuj!!!" Wyraziles opinie ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond p8, TY ŚWINTUSZKU !!! 26.07.02, 19:53 p8 napisał: > > Cieszycie się?? > > Ja się cieszę jak jasny chuj!!! Dlaczego jak JASNY? > Geo - ja dzięki temu osiągnąłem nirvanę... A Tobie tylko jedno w głowie ! Najpierw byla Viotetta, potem zdradzales mnie z Roxaną a teraz chcesz posiąść Nirvanę???!!! Niech ja te malpę dopadnę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: p8, TY ŚWINTUSZKU !!! 26.07.02, 19:58 > A Tobie tylko jedno w głowie ! Nasze mózgi wypełnione są Marią... > Niech ja te malpę dopadnę !!! Kto nie kocha zwierząt, ten nie kocha ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: p8, TY ŚWINTUSZKU !!! 26.07.02, 20:04 p8 napisał: > Nasze mózgi wypełnione są Marią... NASZE??? Król sie, qrde,znalazl!!! Pluralisu maiestatisu Mu sie, qrde , zachcialo !!! > > > Niech ja te malpę dopadnę !!! > Kto nie kocha zwierząt, ten nie kocha ludzi... Ja tak kochasz zwierzaki- to pokochaj,qrde, Snake'a a nie jakies Marie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: p8, TY ŚWINTUSZKU !!! 26.07.02, 20:07 andzela_blond napisała: > p8 napisał: > Nasze mózgi wypełnione są Marią... > > > NASZE??? Król sie, qrde,znalazl!!! Pluralisu maiestatisu Mu sie, qrde , > zachcialo !!! Nie król ino cysorz... > > Kto nie kocha zwierząt, ten nie kocha ludzi... > > Ja tak kochasz zwierzaki- to pokochaj,qrde, Snake'a a nie jakies Marie !!! Poznałem dziewczynę imię jej (Mari)Juana, Promieniami słońca bawi się od rana... copyright Świnka Halinka Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond p8, TY ŚWINTUSZKU !!! DZIAŁASZ NA DWA FRONTY?! 26.07.02, 20:32 p8 napisał: > Nie król ino cysorz... UZURPATOR !!! > Poznałem dziewczynę imię jej (Mari)Juana, > Promieniami słońca bawi się od rana... > copyright Świnka Halinka Świnka? Halinka? I kto jeszcze??? Juan??? SZOK !!! p8, to Ty tak na dwa fronty ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Demontują ogrodzenie (banku) 26.07.02, 20:20 W końcu nie będzie straszył... tylko, żeby po zdjęciu nie zostawili tego rumowiska (którego teraz nie widać)... Nie wiem- z tego co pamiętam tam miał być jakiś trawniczek czy coś takiego... miejmy nadzieję, że bedzie. :) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Demontują ogrodzenie (banku) IP: *.toya.net.pl 26.07.02, 22:18 widziałem fajny murek odsłaniany (a może robiony) przy okazji demontażu... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Demontują ogrodzenie (banku) 27.07.02, 13:26 Racja Geo - zajebisty murek:( Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Demontują ogrodzenie (banku) 27.07.02, 13:50 Slyszałem, że jest wrecz rewelacyjny.....RASTA, RASTA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Demontują ogrodzenie (banku) 27.07.02, 19:42 masz rację! wyśmiewaj się ze wszystkiego! bo blaszane ogrodzenie było lepsze!! ........... Odpowiedz Link Zgłoś