Dodaj do ulubionych

Zyrafek, kolejny zyrafek :)))

IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.07.02, 18:26
Watek troche spozniony, bo przeciez mlody zyrafek ma juz pewnie dobry miesiac albo i wiecej, ale mam pewne pytanie- Czy chrzciny zyrafka sa planowane podobnie uroczyscie jak ostatniego malca? Nie bylo mnie jakies 17 dni i nie moglem przypilnowac informacji o zyrafku. Czy ktos cos wie? A moze Redakcja?
Obserwuj wątek
    • toccata Peryskop 28.07.02, 18:27
      • Gość: Maruda Peryskop i....??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.07.02, 18:29
        Peryskopem ochrzczono pierwszego zyrafka, teraz jest juz kolejny :))))
        • cynikus Re: Peryskop i....??? 28.07.02, 18:29
          Witaj Marudo jak tam wakacje?????
          • Gość: Maruda Re: Peryskop i....??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.07.02, 18:43
            A dziekuje, udane. Wprawdzie chorwackie i bosniackie wioski sa bardzo przygnebiajace, widok calych wiosek opuszczonych, kul w scianach budynkow, w znakach drogowych i w czym popadnie, znaki drogowe typu zakaz uzywania broni, zakaz ruchu czolgow... Tam jeszcze nie jest dobrze. Ale na szczescie nad morzem ludzie sobie zyja w miare spokojnie, sa kafejki, ogrodki, woda byla taka-sobie - kapalem sie w cieplejszej ;) ale oczywiscie z Baltykiem w ogole nie ma co porownywac... A jak szanownemu koledze/kolezance udal sie wypoczynek?

ps. Ponawiam pytanie dot. zyrafka
            • cynikus Re: Peryskop i....??? 28.07.02, 18:45
              Cynicznie
    • kasiaprim Re: Zyrafek, kolejny zyrafek :))) 28.07.02, 18:45
      Ja tam jestem za TELESKOPEM
      • Gość: Maruda Re: Zyrafek, kolejny zyrafek :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.07.02, 18:58
        W sumie fajne (przyrodnie rodzenstwo?) polaczenie byloby... :))) Niestety imie musi byc na "P"
        • Gość: kasiaprim Skoro jest p8...???? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.07.02, 19:04
          Gość portalu: Maruda napisał(a):

> W sumie fajne (przyrodnie rodzenstwo?) polaczenie byloby... :))) Niestety
          imie musi byc na "P"

no to moze pTELESKOP ???
          Skoro jest p8...
    • Gość: Maruda Re: Zyrafek, kolejny zyrafek :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.07.02, 19:36
      Ok. jutro zadzwonie do zoo i dam znac.
    • Gość: taniej Re: Zyrafek, kolejny zyrafek :))) IP: 217.96.37.* 29.07.02, 13:27
      znowu??
      Nie no, pani kochana, do czego to podobne!
      co te żyraffy...
      • Gość: Maruda Re: Zyrafek, kolejny zyrafek :))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.07.02, 15:12
        Imie zyrafka zostanie wybrane za jakis czas, kiedy osoba majaca ostatecznie podjac decyzje wroci z urlopu. Planowane bylo nazwanie malca imieniem pochodzacym od nazwy firmy majacej sponsorowac jego utrzymanie, ale firma nie odzywa sie. Imie pochodzic bedzie z listy powstalej w trakcie konkursu na imie dla ..juz.. Peryskopa. Za dzialem dydaktycznym ogrodu - Maruda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka