Dodaj do ulubionych

Evolution CLub na Mickiewicza

04.07.05, 18:10
Czy ktos coś wie na ten temat? Ja wie tylko tyle ze w sobote wielkie otwarcie? A moze wiecie cos o pochodzeniu właściciela itp? Pytam tak z ciekawosci bo przeciez trza wiedziec co sie dzieje w miescie;D
Obserwuj wątek
    • szaramysza9 Re: Evolution CLub na Mickiewicza 04.07.05, 20:04
      Pierwsze słyszę. A gdzie to? I to jest naprawdę dziwne, czemu nic nie wiadomo??? Chcę widzieć w mieście plakaty, neony, a tu nic!!!
      Czy to jest dyskoteka?
      • ebusia_fam_fatal Re: Evolution CLub na Mickiewicza 04.07.05, 21:27
        w budynku siry. wiem ze szukali barmanow i barmanek do pracy. :) dyskoteka, ma
        byc tez kregielnia i inne bajery:D
        • zodiak72 Re: Evolution CLub na Mickiewicza 04.07.05, 23:21
          Hmm - tylko ze tak powiem, dzielnica nieciekawa;-) Kto wie, jak wielu śmiałków odważy się tam pojechać wlasnym autem? I zostawić je na parę godzin pod 'opieką' okolicznego szemranego towarzystwa;-) Chyba , ze zrobią parking strzeżony. A tak w ogóle to przydałby się tam - na Mickiewicza, punkt policyjny z dzielnicowym, albo stały dyżur radiowozu. Zakapiorska dzielnica, gdzie wszyscy się znają i obcy nie wejdzie tam nie zauważony, a na dodatek oddalona od centrum.
          • paenka Re: Evolution CLub na Mickiewicza 05.07.05, 01:33
            dobra no to moj wywiad zadzialal na tyle ze wiem tyle: dyskoteka jest juz wykonczona wewnatrzi na zewnatrz, na oko pomiesci gora okolo 1000 osob, a otwarcie nastapi gdzies w okolicach sierpnia gdy doatna koncesje na alkohol:p hieh, wlasciciel to ten sam podobno co w Niedoniu od Vivy. Ja tam jezeli sie juz zapuszcze to z kopytka :) i tu sie ciesze , jeden plus, ze nie musze wywalac piniazkow na benzyne zeby sie raz kiedys wytanczyc na broszkach:D
            • szaramysza9 Re: Evolution CLub na Mickiewicza 05.07.05, 08:57
              Co to Niedoń i Viva???:)
              Odbiór;))
              • paenka Re: Evolution CLub na Mickiewicza 05.07.05, 09:06
                Niedon to miejscowosc w ktorej sie miesci Viva. a Viva to miejsce ubojni prosiąt:D tak przynajmniej to slychac gdy sie stoi pod tym budynkiem:P a tak na serio to dyskoteka gdzie towarzycho jest na tyle kulturalne i obyte ze swiatem, ze nie warto zostawiac auta na parkingu bo jeszcze ktos sie zatroszczy o maske twojego auta i ci jeszcze podleje;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka