paenka basen! 15.07.05, 15:09 Zlikwidujcie, go . PO co ma kusic swoja obecnoscia skoro nie mozn nawet w takie upaly z iego skorzystac;/ Az sie wkurzylam dzisiaj:/ w gazecie pisze zeby basen odwiedzac sieradzki akartka na drzwiach mowi "dzien dobry - dowidzenia" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: marysienka ?? 16.07.05, 14:33 hmm - ciekawe właśnie, pojęcia nie mam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Basenik dla dzieci na Przystani ? 16.07.05, 14:35 Dawno tam nie byłem, ale ktoś napisał, że zrównali go z ziemią ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Powiatowy Ośrodek Kultury 17.07.05, 14:15 Jak donosi zodiak w swoim poście na ten temat ;( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Czasami to forum ;-) 19.07.05, 19:06 Szczególnie w weekendy ;-) Czyli wiekszość stuka z pracki ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Budowlanka - szkoła 23.07.05, 23:23 Co tam teraz jest ? Bo za diabła nie wiem ? Co dziennie tam przejeżdżam i nie wiem ? Ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Budowlanka - szkoła 24.07.05, 13:40 acha, aż takie duże to LO ? ;-) Zaplecze to w Budowlance było po zbóju ;-) I teraz wszystki te obiekty zajmuje II LO ? (szkoła, sala, stołówka, internat) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Winekta upada. 10.05.06, 18:31 Pisano już o tym w jakimś wątku, ale odgrzebałem ten ;) Myślę, że ten wątek, może ciut związany jest też z oceną 4 lat kadencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Przystań-całkowita dewastacja,zniszczenie,ruina 10.05.06, 18:34 Aż żal patrzec, na to co tam jest teraz :( W zasadzie szkoda słów i chyba nie ma na to słów ? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit TCOK :/ 10.05.06, 20:53 Telefoniczne Centrum Obslugi Klienta Poczty Polskiej jak szybko powstalo tak szybko upadlo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowy_internauta Re: SIERADZ W LIKWIDACJI ! 11.05.06, 10:39 Herbapol - obecnie ruina. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowy_internauta Re: SIERADZ W LIKWIDACJI ! 11.05.06, 10:40 Siertex ( lub Sierteks) nie pamiętam jak się to pisało - zakład dziewiarski obok mleczarni. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Seven 11.05.06, 23:57 Sklep z komputerami i kawiarenka. Ktos tam po sevenie wprowadzil sie ze swoim sklepem komputerowym ale te z juz sie wyprowadzil. Cos nie idzie interes komputerowy w Sdz. Odpowiedz Link Zgłoś
galoszka76 Re: Seven 12.05.06, 08:13 Na Kościuszki W głebi podwórka między sklepem Agawa a pizzerią Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Seven 12.05.06, 11:45 Seven upadł akurat w wyjątku koszmarnych długów. Taka wyliczanka dot. IMHO Normalnych procesów gospodarczych (jedne firmy powstają, drugie upadają... cóż) jest ciut bezsensowna: - "blaszaki" na ulicy Kościuszki- była tam nawet grecka knajpka, salon Bingo (gier?) i licho wie co jeszcze -budynek obok niegdysiejszej dyskoteki Vegas-obecnie min. restauracji(?)"Faraon" gościł już spożywczy,kawiarenkę internetową, sklep komputerowy,znowu spożywczy,monopolowy i... obecnie komputery:) -salon "orange" który zastąpił salon "Ery", który dla odmiany pojawił się na miejscu drogerii- własciciele tej ostatniej pewnie doszli do słusznego wniosku że Rossmann pod bokiem to perspektywy marne. A swoją drogą ów mega sklep Rossmana powstał na miejscu zasłużonego dla miasta(ironia;) salonu"Mody Polskiej". Warto pamiętać że przecież na miejscu polożonej obok apteki pod "Aniołem" czy jakoś tak była księgarnia a zaraz obok papierniczy, gdzie już dysponując legitymacją związku plastyków można było kupić prawie wszystko- łącznie z kredkami w żółtym opakowaniu z misiem Uszatkiem. Ha, a restauracja Dominikanśka, "wyrzucona" przez Pocztę Polską w Rynku(tfu, na placu Karola Swierczewskiego)?! Reasumując- co innego jeden sklep pojawiający się na miejscu drugiego, co innego zniszczona, marniejąca "Przystań" czy _Centrum Handlowe Arkadia_ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Seven 12.05.06, 12:41 adamw napisał: > Seven upadł akurat w wyjątku koszmarnych długów. > no nie do konca;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafklimas Re: SIERADZ W LIKWIDACJI ! 12.05.06, 03:57 -Dwa kluby Kajakowe MKS i Żeglina (obecnie jakies ruiny) -klub pilkarki Terpol (niezle tradycje jak na Sieradz) - most wiszacy na warcie zaraz calkiem zardzewieje i wpadnie do wody - a drogi najlepiej zaorac i zostawic Odpowiedz Link Zgłoś