scorpio251 11.07.05, 21:42 szukam dobrego ginekologa w Łodzi, kobiety.Mam pewne nazwisko-Budecka- Baś.Ktoś o niej słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.07.05, 22:58 mogę polecić dr Dec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurka Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.07.05, 23:50 dr Dec jest facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: ginekolog w Łodzi 12.07.05, 12:51 Dr Grzegorz Surkont - przyjmuje w Dermedzie na Piotrkowskiej. Superfachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
antosia77 Re: ginekolog w Łodzi- dr Surkont 28.07.05, 14:45 Zaczęłam się leczyć u dr Surkonta, ale mam mieszane uczucia co do jego osoby. Jest miły, ale wydaje mi się, że nie słucha i nie daje za bardzo możliwości przedtsawienia przez pacientkę swoich odczuć czy wątpliwości, za to sprawia wrażenie, że wszystko wie od razu, a pacientka wcale nie musi się odzywać. Byłam u niego już 5 razy (od lutego) i w dalszym ciągu mam takie wrażenie. Planuję ciąże i dlatego między innymi zaczęłam do niego chodzić, bo ma dobrą opinię u moich kolezanek. Jestem ciekawa opinii innych kobiet na jego temat, bo może za dużo wymagam. Jeszcze zauważyłam, że Pan Doktor bawi się trochę w psychologa, a na tym to się akurat nie zna, bo psycholog to przede wszystkim musi słuchać, zresztą nie tylko psycholog.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 15:36 dr Grazyna Dec. najprawdziwsza kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Do fleurette IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 18:27 fleurette, to już nie dr Grzesiak?? wcześniej bardzo go chwaliłaś, coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Do fleurette IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 22:55 musze sie przyznać, ze chodze do obojga, grzesiak na podstawie z umowy z nfz, a dr dec jak szybko potrzeba pomocy, za pieniądze. do grzesiaka niestety długo sie czeka. ale polecam go nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Do fleurette IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 23:13 A powiedz, w czym sie u Ciebie Grzesiak specjalizuje, bo u mnie w ciąży, a konkretniej w poronieniu.Zadowolona jesteś z jego porad? Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Do fleurette 12.07.05, 23:24 ja jestem zadowolona, ale fakt, ze wiekszych problemów ze zdrowiem raczej nei mam, jeśli chodze to po przedłużenie recept. a ty nie jesteś zadowolona? -- gg 3690978 Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: ginekolog w Łodzi 12.07.05, 22:39 najlepiej pisz na forum Zdrowie, tam najszybciej znajdziesz odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
asiapt Re: ginekolog w Łodzi 19.07.05, 00:34 zanam, bardzo dobra, byłam 2 razy na zielonej 25. moge podać telefon komórkowy, moje dwie koleżanki tez do niej chodza. Spec od USG, moja gin(doc. Karowicz - Bilińska) zawsze mnie do niej wysyła na usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: ginekolog w Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 23:22 A czy doc Karowicz-Bilska przyjmuje gdzies w ramach umowy z NFZ??Slyszalam o niej dobre opinie,ale nie stac mnie na prywatne wizyty... Ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yellow Re: ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:24 moge polecic dr Zielinska, chodze do niej juz od kilku lat, przeprowadzila takze moja ciaze. jest ginekologiem, jednoczesnie poloznikiem i onkologiem. kompetentna, fachowa. przyjmuje na Piotrkowskiej 122. wt 14-16, czw 16-18. Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: ginekolog w Łodzi 21.07.05, 11:29 Dr Grzesiak przyjmuje tez prywatnie. W Zgierzu, na ul Musierowicza, na przeciwko kwiaciarni. Łatwo znaleźć, nawet jeżeli nie znasz Zgierza... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ginekolog w Łodzi 21.07.05, 14:30 proponuję zajrzeć tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11982185 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha Re: ginekolog w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 15:27 Jak uważacie, czy ginekolog prowadzący ciążę ponosi odpowiedzialność, jeżeli dziecko urodzi się z poważnym konfliktem serologicznym? Powinien to wcześniej wykryć? Tak było z moim dzieckiem, na szczęcie miała w porę transfuzję i uratowano. Ma to chyba wpływ na ocenę lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś