Dodaj do ulubionych

ginekolog w Łodzi

11.07.05, 21:42
szukam dobrego ginekologa w Łodzi, kobiety.Mam pewne nazwisko-Budecka-
Baś.Ktoś o niej słyszał?
Obserwuj wątek
    • Gość: fleurette Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.07.05, 22:58
      mogę polecić dr Dec
      • Gość: blurka Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.07.05, 23:50
        dr Dec jest facetem :)
        • lew_konia Re: ginekolog w Łodzi 12.07.05, 12:51
          Dr Grzegorz Surkont - przyjmuje w Dermedzie na Piotrkowskiej. Superfachowiec!
          • antosia77 Re: ginekolog w Łodzi- dr Surkont 28.07.05, 14:45
            Zaczęłam się leczyć u dr Surkonta, ale mam mieszane uczucia co do jego osoby.
            Jest miły, ale wydaje mi się, że nie słucha i nie daje za bardzo możliwości
            przedtsawienia przez pacientkę swoich odczuć czy wątpliwości, za to sprawia
            wrażenie, że wszystko wie od razu, a pacientka wcale nie musi się odzywać. Byłam
            u niego już 5 razy (od lutego) i w dalszym ciągu mam takie wrażenie. Planuję
            ciąże i dlatego między innymi zaczęłam do niego chodzić, bo ma dobrą opinię u
            moich kolezanek. Jestem ciekawa opinii innych kobiet na jego temat, bo może za
            dużo wymagam. Jeszcze zauważyłam, że Pan Doktor bawi się trochę w psychologa, a
            na tym to się akurat nie zna, bo psycholog to przede wszystkim musi słuchać,
            zresztą nie tylko psycholog.:)
        • Gość: fleurette Re: ginekolog w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 15:36
          dr Grazyna Dec. najprawdziwsza kobieta.
          • Gość: jk Do fleurette IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 18:27
            fleurette, to już nie dr Grzesiak?? wcześniej bardzo go chwaliłaś, coś się
            zmieniło?
            • Gość: fleurette Re: Do fleurette IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 12.07.05, 22:55
              musze sie przyznać, ze chodze do obojga, grzesiak na podstawie z umowy z nfz, a
              dr dec jak szybko potrzeba pomocy, za pieniądze. do grzesiaka niestety długo sie
              czeka. ale polecam go nadal.
              • Gość: jk Re: Do fleurette IP: *.toya.net.pl 12.07.05, 23:13
                A powiedz, w czym sie u Ciebie Grzesiak specjalizuje, bo u mnie w ciąży, a
                konkretniej w poronieniu.Zadowolona jesteś z jego porad?
                • fleurette Re: Do fleurette 12.07.05, 23:24
                  ja jestem zadowolona, ale fakt, ze wiekszych problemów ze zdrowiem raczej nei
                  mam, jeśli chodze to po przedłużenie recept.

a ty nie jesteś zadowolona?

--
                  gg 3690978
    • evonka Re: ginekolog w Łodzi 12.07.05, 22:39
      najlepiej pisz na forum Zdrowie, tam najszybciej znajdziesz odpowiedź...
    • asiapt Re: ginekolog w Łodzi 19.07.05, 00:34
      zanam, bardzo dobra, byłam 2 razy na zielonej 25. moge podać telefon komórkowy,
      moje dwie koleżanki tez do niej chodza. Spec od USG, moja gin(doc. Karowicz -
      Bilińska) zawsze mnie do niej wysyła na usg
      • Gość: Łodzianka Re: ginekolog w Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 23:22
        A czy doc Karowicz-Bilska przyjmuje gdzies w ramach umowy z NFZ??Slyszalam o
        niej dobre opinie,ale nie stac mnie na prywatne wizyty...
        Ktos wie??
    • Gość: Yellow Re: ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:24
      moge polecic dr Zielinska, chodze do niej juz od kilku lat, przeprowadzila
      takze moja ciaze. jest ginekologiem, jednoczesnie poloznikiem i onkologiem.
      kompetentna, fachowa. przyjmuje na Piotrkowskiej 122. wt 14-16, czw 16-18.
    • anneczka78 Re: ginekolog w Łodzi 21.07.05, 11:29
      Dr Grzesiak przyjmuje tez prywatnie. W Zgierzu, na ul Musierowicza, na
      przeciwko kwiaciarni. Łatwo znaleźć, nawet jeżeli nie znasz Zgierza...
      • mag.gie ginekolog w Łodzi 21.07.05, 14:30
        proponuję zajrzeć tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11982185
    • Gość: Micha Re: ginekolog w Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.07.05, 15:27
      Jak uważacie, czy ginekolog prowadzący ciążę ponosi odpowiedzialność, jeżeli
      dziecko urodzi się z poważnym konfliktem serologicznym? Powinien to wcześniej
      wykryć? Tak było z moim dzieckiem, na szczęcie miała w porę transfuzję i
      uratowano. Ma to chyba wpływ na ocenę lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka