szprota 13.07.05, 01:42 Nie wiem, czy meteoryt zresztą, ale zaobserwowano kilkukrotne wywalenie z sieci przy jednoczesnym spadku napięcia. Źródła zbliżone do reszty Bałuciarzy podają, że u nich to samo. Co to kuźwa jezd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khuti Re: Nad naszą wsią przeleciał meteoryt 13.07.05, 01:43 Na Stokach zaobserwowano to samo zjawisko. ------------------------- khuti N 51°47', E 19°28' Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nad naszą wsią przeleciał meteoryt 13.07.05, 02:00 Pewnie reszta Bałuciarzy otworzyla na dluzej lodowke:-) Dzierżbór bowiem występuje w tym właśnie tam światełku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Nad naszą wsią przeleciał meteoryt 13.07.05, 08:56 nad ranem zaobserwowano zniknięcie prądu na krotkie okresy. Ostatni zanotowano ok.8 rano. meteryt zatem wciaż lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łobywatel Re: Nad naszą wsią przeleciał meteoryt IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 09:01 No u mnie wyjebało internet gdzieś o 1.05 w nocy. Wku..łem się strasznie bo miałem jeszcze kilka maili do wysłania. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Nad naszą wsią przeleciał meteoryt 13.07.05, 12:50 A u mnie wczoraj rano prąd (Ruda Pabianicka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf To nie meteor to wojna światów IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 15:31 Nie od dzis wiemy że na ziemi mozna sie spotkac z różnymi dziwnymi paranormalnymi zjawiskami. Gdzieś głeboko w ziemi są ukryte maszyny, które kiedys nas zniszczą. Wojna Światów nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Przeleciał no i zgasł. 18.07.05, 17:00 A w podstawówce to się nawet śpiewało, że zgasnął. Odpowiedz Link Zgłoś