tica 07.08.02, 19:17 kurcze, pomożecie? szukam i szukam i juz mnie oczka bolą... jest taka sliczna piosenka, właśnie "in your eyes", Silver'a (chyba). no i bardzo bardzo bym chciała sobie jej posłuchac, a nie mogę i mi smutno :( ratunku!!!!! pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tica Re: 'in your eyes' 07.08.02, 19:18 a nawiasem mówiąc to witam po dłużej przerwie :))) jak miło do Was wszystkich wrócić! tęskniłam okrutnie, chociaz tam gdzie byłam było suuuuuper, ach te wakacje... pozdrrr ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: 07.08.02, 19:22 Witam Koleżankę! (oj długo Cię tu nie było, albo ja jestem "nie w temacie" ;-)) Niestety co do poszukiwanego utworu, nie pomogę Ci, bo nie kojarzę :( Napisz jeszcze co z Twoim nr gg...? Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: 07.08.02, 19:25 z moim numerem??? wszystko po staremu, wciąż ten sam...1041207 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: 'in your eyes' 07.08.02, 20:49 witaj Ticuś! pozdroofka serdeczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: 'in your eyes' 07.08.02, 21:02 witaj Ixiku :) kurcze ile to juz minęło?! kope lat... ale wróciłam jak zwykle z ogromną przyjemnością :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: 'in your eyes' 07.08.02, 19:52 Sylver, "in your eyes" właśnie się ściąga - nie wiem ile potrwa:) buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: 'in your eyes' 07.08.02, 19:55 ojejku Boziu jesteś kochany, na Tobie zawsze można polegać :) CMOK (taki bardzo bardzo duży) Odpowiedz Link Zgłoś
muzio Re: 'in your eyes' 07.08.02, 20:05 Tica, sciągnij sobie z wp program o nazwie:"Morpheus", zaistaluj i bedziesz sobie mogla sciągac taką muzyke jaką sobie wymarzysz. Muzio. Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: 'in your eyes' 07.08.02, 20:13 oj ja wiem, tylko tej konkretnej piosenki nigdzie znaleść nie mogłam :) ale dziekuję za radę :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś