Gość: Anabel IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.07.05, 23:32 Czy jest jeszcze jakiś normalny facet zktórym można pogadać o wszystkim ? Zwłaszcza jeśli nie jest się już wolną ale ciąglę młodą kobietą ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 01:02 No nie wiem. Ze mną na przykład nie można porozmawiać o karburatorach. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a one są do przyczłapy? 16.07.05, 01:15 to ze mną też nie. wróć, ja nawet facetem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 08:40 A to nie mozesz rozmawiac o wszystkim ze swoim facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:48 Z facetem o wszystkim rozmawia się póki nie jest mężem ;) I nieważne, czy trwa to trzy miesiące, czy trzy lata. Ciągle odkrywasz jego nowe zainteresowania. I poezję lubi, o politykach ma zdanie podobne do twojego, w towarzystwie błyszczy - wszak o wszystkim wie. A ile książek przeczytał i filmów obejrzał. I dlatego zostaje twoim na całe (?) życie. O! Z nim na pewno nie będziesz się nudzić. I co się dzieje mili panowie, kiedy ta, o którą tak zabiegaliście zostaje waszą żoną? Znów ktoś napisze, że to stereotyp, że nie wszyscy tacy. Ale są. Po pracy obiad, gazeta, tv. Upraszczam trochę - nie zawsze. Jeszcze od czasu do czasu kino, wypad w fajne miejsce, spotkania towarzyskie. I nagle odkrywasz, że o poezji, książkach i wszystkim innym najlepiej rozmawia ci się...z innym facetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 10:04 I od tego wlasnie zaczynaja sie zwiazki pozamalzenskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:37 To bardzo odkrywcze, co napisałeś the_edge1 :) Ale ja też nie odkryję Ameryki, jeśli powiem, że niekoniecznie oznacza to ucieczkę w związek pozamałżeński. W końcu o tym, że się jest czyjąś żoną , najbardzziej decyduje coś innego. Wiemy co. I jeśli jest ok, z rozmowami o wszystkim można sobie poradzić. Chociażby w kręgu znajomych nadających na tych samych falach. Oczywiście, jeśli mąż się zgodzi ;) Jest czas na rozmowę o pracy i czas na rozmowę o... o poezji np. Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 10:49 Nie znam przykladow zwiazkow miedzy mezczyzna a kobieta opartych o przyjazn lub jakas zazylosc (a rozmowy na tematy, na ktore nie rozmawia sie ze swoim partnerem do takiej zazylosci prowadza), ktore nie koncza sie czyms blizszym. Ale moze ja za krotko zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:06 Ja też nie znam takich związków ( opartych tylko na przyjaźni ) :) Ale w paczce ludzi o podobnych zainteresowaniach, która spotyka się dla "oddechu" od codzienności, rozmowy o wszystkim są jak najbardziej możliwe :))))) Acha. I wszyscy się pilnujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprohuann Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 12:03 the_edge1 napisał: > Nie znam przykladow zwiazkow miedzy mezczyzna a kobieta opartych o przyjazn lub jakas zazylosc (a rozmowy na tematy, na ktore nie rozmawia sie ze swoim partnerem do takiej zazylosci prowadza), ktore nie koncza sie czyms blizszym. Szproty i Huanna nie znacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 12:06 Nie chwalcie dnia przed zachodem slonca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Janie! 16.07.05, 12:28 mniej Dębica, bardziej sto mil [bo ciągnie na tura do lasu] Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Janie! 16.07.05, 12:33 słoneczko zaszło, a psyt - uśpili! i coś tam kląska za borem bo każdy chce być dziadem_borowym pod ulubionym yavorem Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Janie! 17.07.05, 16:42 ja co najwyżej łyżkę piołunu na dnie beczki dziegciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gray IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:34 Jeszcze nie, ale bym spróbowała ;) Masz dostęp do źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 10:10 I jeszcze jedna refleksja. A czy jestes pewna, ze twoj maz czuje, ze moze z toba o wszystkim porozmawiac? W pracy pewnie zdarzylo sie kilka spraw, ktore by chcial omowic z zona, ale nie moze, bo zona chce rozmawiac o "poezji". p.s. nie jestem zonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabelli Re: Czy jest normalny facet IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.07.05, 19:52 Po pierwsze : kto powiedział że o poezji ??? A wogóle zgadzam się że przed ślubem jest ok. U mnie było tak że to ja zaczęłam się interesować piłką nożną i siatkówką, więc było i o czym rozmawiać. Tzn on mówił a ja słuchałam. Może i było to przyjemne, ale ile można ? Dziś on wie że nie chce tego słuchać więć nie mamy o czym rozmawiać. A o książkach i o poezji to nawet nie wspomnę, skoro nie można porozmawiać nawet o rzeczach bardziej przyziemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 20:14 Coz. Mozna odniesc wrazenie, ze wybralas niewlasciwego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No tak, kryzysik 16.07.05, 10:36 normalna sprawa. Moze lepiej zebys zamiast rozmawiac z innym facetem o poezji porozmawiala ze swoim o zyciu? Ale juz sie nie wtracam:-) Dzierż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Twoje dzierżż dziadzie wszędzie dobrze brzmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:45 możesz je wtącać, gdzie Ci się podoba. To nie kryzysik, tylko refleksje o życiu ( nie tylko małżeńskim ) ') Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Twoje dzierżż dziadzie wszędzie dobrze brzmi 16.07.05, 10:56 A to przepraszam:-) A to bardzo dobrze:-) A to dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 12:33 Wiesz co? To znajdz se chłopa filologa albo kulturoznawcę , robiącego w zawodzie:)))))Gwarantuję, że wtedy bedziecie mieć dwa w jednym - rozmowa o pracy bedzie jednoczesnie rozmowa o ksiązkach.:P A co do poezji, przepraszam, nie lubię i chyba szału dostałabym, gdybym musiała o tym słuchać, zwałaszcza, że już kilku podrywaczy w tym stylu wylałam na łeb kubeł zimnej wody. Z doswiadczenia wiem, że poezją naprawdę na poziomie interesuja sie tylko i wyłącznie ci, którzy ja piszą. I garstka krytyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peaeszet Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:16 No to marne doświadczenia. No to marnie wiesz. I w ogóle. Teges. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabelli Re: Czy jest normalny facet IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.07.05, 19:57 OOO widzę że ty też mnie rozumiesz. Gdzie ten dreszczyk,kiedy się rozmawiało z obecnym dziś mężem o zachodzie słońca czy stokrotkach na łące. Czy ci faceci myślą wogóle o czymś innym jak sex, sex, sex i sport w tv ? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Czy jest normalny facet 17.07.05, 13:22 Gość portalu: anka napisał(a): > Znów ktoś napisze, że to stereotyp, że nie wszyscy tacy. a może właśnie pisanie, że nie wszyscy są tacy to stereotyp? to tak jak mówienie komuś 'wszystko będzie dobrze' kiedy i tak wiadomo, że nic już dobrze nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasec Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:06 Ja mogę z Tobą porozmawiać. Już prawie nie jestem wolnym facetem ale ciągle młodym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabelli Re: Czy jest normalny facet IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.07.05, 19:54 I właśnie na ogół tak się to kończy. Nie ma o czym rozmawiać to najlepiej skończyć związek. Bo hasło:"Poproszę sól" możesz powiedzieć równie dobrze w restauracji do kelnera. Pozdrawiam. PS.Kiedyś pogadamy. Może na GG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Poezja to metafora i alegoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:53 Każdemu w/g potrzeb :) To ja zaraziłam faceta meczami pn na żywo. Nie to, żeby się nie interesował. Ale stadion, klimat-to mój pomysł. I reszta zainteresowań też wspólnych. Czyli TEN, myślisz sobie. I co takiego dzieje się po ślubie? Wstydzi się, że chodzi z żoną na mecze? Nie chce mu się rozmawiać o poezji? Panowie! Zabiegajcie o swoje kobiety zawsze, nie tylko wtedy, kiedy się o nie staracie. -------------------------------------------- To tylko tak, n/t rozważań o życiu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.l Re: Poezja to metafora i alegoria 17.07.05, 11:25 Dla zbyt wielu osób papierek ślubny oznacza że polowanko się udało, zwierzyna jest już moja i zadowolony z udanych łowów mogę teraz już adorować....siebie. Nie chodzi o to by złapać króliczka ale gonić go :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: Czy jest normalny facet 16.07.05, 10:52 Poza tym jeszcze jedna uwaga. Co to znaczy o wszystkim? O wszystkim to moze rownie dobrze znaczyc o niczym. A jesli chcesz rozmawiac z facetem o niczym, to znaczy, ze tak naprawde wcale nie chcesz rozmawiac, ale podswiadomie chcesz calkiem czego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:11 O wszystkim znaczy o niczym ? I Twój dalszy wywód :) Wybacz, ale to za obszerny temat na rozmowę tutaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol7 Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:26 Spróbuj 4466620, normalna kobieto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peaeszet Re: Czy jest normalny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:20 Na łów, na łów! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś