aric 20.08.02, 10:21 Bo mnie się wydaje, że coś tu puchami wieje. Może się dla rozrywki pokłucimy jak sugerowałeś na wcześniejszym wątku. Bedzie więc Aard vs Aric. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:24 Hmmmm, no nie wiem, a o co? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:25 Może ja będę robił za dyskomuła a ty za metalowca? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:38 aric napisał: > Może ja będę robił za dyskomuła a ty za metalowca? A może wymyślimy coś oryginalnego? Ja mam w domu na ścianie czerwono-czarną flagę. Jest najważniejsza i sto razy lepsza niż twoje chędożone grzybki! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:55 O ty taki jesteś, czerwona flaga powidasz, nie chciałbym być niemiły, ale taka flaga, to mi służy jao serweta, pod tależ z grzybkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:58 Udław się tymi grzybkami! Prędzej mi włosy na języku wyrosną niż Ci pozwolę użyć mojej flagi jako serwety! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:02 Mam pomysł, wąź tą swoją flagę i pościel sobie jako posłanko dla termitów, będą miały miekko i na coś się wreszcie ta flaga przyda. A od grzybków to się od fastryguj. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:21 Termity to Ty sobie możesz w nosie hodować. Albo muchy, jeśli wolisz. A Twoje grzybki mam w poważaniu głębokim jak piekło. Ty wylewko lastrykowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:27 Wylewko lastrikowa? Ja ci da mwylewkę flagofilu monstualny. Grzybki będą zawsze, a twoją flagą to ja mogę najwyżej pomachać tobie na do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:37 Ty flagofobie pokurczowaty! Jak śmiesz tykać się mojej flagi?! Grzybkożerco jadowity! Fungojadzie muchomorzasty! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:39 Ja ci dam fungo coś tam, mam nadzieję że ta flaga to ci za te słowa zbutwieje i rozpadnie użyźniając glebę pod grzybki. A fe ty czerwono-czrny materialisto flagowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:42 Tobie buty zbutwieją, Ty rolniku od siedmiu boleści! Oby Ci ósma boleść kolką się w prawy i lewy bok wkręciła! Bądź zagrzybiony do ósmego pokolenia wstecz! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:43 A ty do dziewiatego i jeszcze wcześniej, bo jak myslę o tej fladze to mnie się śróbki z głowy wykrecają. Sztachnij smogu, to poczujesz jak się unosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:50 Ty feromonie chodzący! Oby Ci zelówy z protez pospadały! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:53 Idź zalesiac pustynie, może ci ta flaga na coś się przyda, jak będziesz czekał jak drzewa wyrosną, możesz sie nią od słonca osłonić. Jakiż porzytek z niej bedzie. Szumiący strumyku ty. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Basta 20.08.02, 12:04 Znudziło mi się. Sorry. Chyba za bardzo Was lubię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 10:48 Nie każdy ma czas na Forum. Już od wczoraj zauwarzyłem, że zrobiło się trochę pusto pzdr. PS. Sorry, że się wtrąciłem i przerwałem kłótnię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? IP: 195.117.14.* 20.08.02, 10:55 Gość portalu: MacLorcan napisał(a): > PS. Sorry, że się wtrąciłem i przerwałem kłótnię ;)) Nic nie szkodzi, może pokłócisz się z nami, Ty makolągwo? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 10:57 Nie obrażaj proszę tego pana, bo cię wyzwę od ptaszników. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:00 Ty sam jesteś ptasznik pajęczakowaty i polokoktowiec. Kumkam na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 11:02 Ja Ci dam makolągwę Ty sroczy ogonie. Ja tu przychodzę pokojowo nastawiony, a Ty mi tu od makolągwy wyjeżdzasz?? A więc wojna... ;))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:07 A ty co wojnę wszczynasz? Nic cię nie nauczyło od czasu ssania soku pomarańczowego z butelki, marsz do kąta i płakać, niczym skowronek w opałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 11:15 I Ty Aricu przeciwko mnie?? A nie dalej jak 3 posty temu stanąłeś w mojej obronie... Ale cóż, w dzisiejszych czasach na nikogo liczyć nie można. Wojny nie wszcząłem, to Aard zaczął. I odczep się od soku pomarańczowego Ty grzybiarzu w occie marynowany... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:29 Dziś walczę ze wszystkimi, mam taki bojowy nastrój, a jak sie nie chcesz bawić w piachu, to uważaj mam w zanadrzu kilka niespodzianek, i od grzybiarzy to mnie nie wyzywaj, bo się odwdzięczę zalaniem ci piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 11:34 Och i ach!! Tak bardzo się przestraszyłem, że chyba zacznę zaraz układać worki z piaskiem. Ty lepiej uważaj żebyś na jeżu nie usiadł, bo wypadki chodzą po ludziach i jeżach... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Aard i Aric, czy jesteśmy sami na tym padole? 20.08.02, 11:42 O jeży to radzę się domechacić, zajrzyj tutaj: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2430008 a zobaczysz co jeże zrobic ci mogą, one mają przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! 20.08.02, 11:23 Kątempluję na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! 20.08.02, 11:30 A ja mam was obu w zadumie i pomyslunku nieskończonym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 11:35 I vice versa :PP Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jesteście piegże, gżegżólki i sumy! 20.08.02, 11:40 W sumie i każdego z Was osobno traktuję z góry zjełczałą maślanką. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesteście piegże, gżegżólki i sumy! 20.08.02, 11:44 Nie baw się naszymi uczuciami bo sie skisniemy do kupy i przykisimy i ciebie ty polna szachownico bez hetmana. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Jesteście piegże, gżegżólki i sumy! 20.08.02, 11:54 Jak śmiesz tak do mnie mówić, Ty moście na trzech pylonach wsparty! Kadzę bezchrzanowo na Twoje pogróżki, walecie pikowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Jesteście piegże, gżegżólki i sumy! 20.08.02, 11:57 Mam nadzieje, że ten most się pod tobą zawali gdy bedziesz śmigał szczupaku bez ości w zalewie musztardowej. A pylony zostaw w spokoju, bo fajna nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Basta 20.08.02, 12:01 Znudziło mi się. Sorry. Chyba za bardzo Was lubię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Basta 20.08.02, 12:03 Dobra, ale czasem dla rozrywki i zabicia nudy jest to przyjemne, przynakmniej w fazie rozkwitu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Basta IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 12:10 Oooo!!!! Ja musiałem wyjść a tu już koniec :(((( A tak na serio to faktycznie można już skończyć. Ożywiliśmy nieco Forum :)))) pzdr. dla obu kłótników Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Basta 20.08.02, 12:11 Zgadzam się. Jeszcze Ci pewnie nieraz przywalę w najmniej spodziewanym momencie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Nie zaczynaj... 20.08.02, 12:13 bo zaczniemy od początku.:))) Aż mnie świażbią opuszki. A może dla odmiany po pochlebiamy sobie nawzajem na innym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Nie zaczynaj... 20.08.02, 12:20 aric napisał: > bo zaczniemy od początku.:))) > Aż mnie świażbią opuszki. A może dla odmiany po pochlebiamy sobie nawzajem na > innym watku? Chyba na wślizgidupstwo mam jeszcze mniejszą chotę... A może byśmy tak poszaleli surrealistycznie? Do M daleko... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: Basta IP: *.toya.net.pl 20.08.02, 12:13 Marzenia... Ale cicho bo się zaraz zacznie na nowo :)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! 20.08.02, 11:46 I tylko tyle? A myslałem, że takiego smutnego niedźwiadka na więcej stać. Stawaj do kłótni myziany pluszu. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! 21.08.02, 17:24 No, który fika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLorcan Re: A więc wojna MacLorcanowy komiwojażerku! IP: *.toya.net.pl 21.08.02, 17:35 Spoko, Yavorius, wątek został zakończony. Chyba że się przerzucisz na "aard do arica". A wtedy to już... ;))))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: do Aaarda: 22.08.02, 12:11 kropka. napisała: > co to jest feromon? Feromon = Aric zwiędnięty. Lepiej uważaj, bo Cię wyzwę od Ariców. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Nie czepiaj się ariców 22.08.02, 12:29 bo sie zdenerwują i będę rozsiewały pewne złe moce. I nie porównuj mnie do feomona tylko sztachnij feromona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Nie czepiaj się ariców IP: 195.117.14.* 22.08.02, 12:50 Ty Shreku. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Nie czepiaj się ariców 22.08.02, 12:58 Ty Farquadzie. O to się nawet rymuje Aardzie Farquadzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Nie czepiaj się ariców 23.08.02, 09:47 Ty ośle! Nie widzisz, że jestem thochę zajęty'? Odpowiedz Link Zgłoś