Gość: BLONDYN IP: 212.191.169.* 18.09.01, 13:34 Wróciłem właśnie z Sieradza a tam taki plakat SkreśliliśmyŻaka skreślimy Pęczaka urokliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Plakaty wyborcze IP: *.p.lodz.pl 18.09.01, 13:39 Ja najchętniej bym skreślił Skrzydlewską na amen Moim zdaniem „smol biznez” powinien zostać przy kwiatkach i trumnach a nie pchać się do koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyn Re: Plakaty wyborcze IP: 212.191.169.* 18.09.01, 13:55 Na samochodach Firmy H Skrzydlewska plakat z fotografą kandydatki i hasło ,FIRMY, USŁUGI CAŁODOBOWE też piękne .Jakie......... Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Plakaty wyborcze 18.09.01, 15:09 kampania wyborcza J. Skrzydlewskiej jest kapitalna. Wczoraj czytam gazetę i widzę nekrolog. Ale trochę w dziwnym miejscu, nie z innymi. Czytam więc: Joanna Skrzydlewska (dużymi literami) córka Heleny (małymi) kandydatka w wyborach... itd. (średnimi) Wszystko czarnymi literami i w czarnej ramce. Pycha! Brakowało tylko: "lat xx" i krzyżyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Plakaty wyborcze IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:22 A mnie rozbraja plakat SLD-UP. Uśmiechnięte od ucha do ucha dziewczę w wieku szkolnym z dumą prezentuje duuużą jedynkę w zeszycie. Czy wraz z erą Millera nadchodzi era lesera? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: Plakaty wyborcze IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:41 haslo wyborcze J Skrzydlewska - Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Plakaty wyborcze 19.09.01, 01:10 Gość portalu: vladip napisał(a): > haslo wyborcze > J Skrzydlewska - Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Plakaty wyborcze 20.09.01, 15:53 Na plakacie Platformy ktos podpisał zdjecia trzech wieszczów: Hyzio Dyzio Zyzio Odpowiedz Link Zgłoś