kasiaaa4 09.08.05, 14:27 Czy ktoś może mi polecić dobrego gina w Sieradzu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Ginekolog 09.08.05, 14:31 kazdy poradzi Ci kogos pod swoj gust. kiedys chodzilam do śp. Kozaka. potem bylam u Dutkowskiego - ma dziwne poczucie humoru. teraz chodze do dr Skrzypińskiej. jest ok :) moja kuzynka chodzi do Balinskiej - tez jest zadowolona. jeszcze zalezy czy wolisz pana, pania czy bez roznicy CI to:) mi bez roznicy, lekarz to lekarz, wiec wszedzie sie "dobrze czuje" :) zdrowia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ulka82 Re: Ginekolog 19.03.06, 22:20 Każdy lekarz jest dobry jeśli jesteś zdrowa. Jeśli zachorujesz lub nie wiesz,że jesteś chora to już nie jest to takie obojętne. Pozdrawiam i zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 09.08.05, 18:40 Faktycznie doktor Jedyk odradzam, dr Balińska jest dobra jak nic się nie dzieje i chcesz tylko tabletki antykoncepcyjne. Co do leczenia to nie polecam. Dr Dutkowski jest ok ale faktycznie ma specyficzne poczucie humoru i jak chcesz być badana to musisz mu to powiedzieć. Musisz zdecydować sama czy prywatnie czy państwowo chcesz się leczyć- wiadomo jaka wtedy obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 09.08.05, 22:34 A dr Balińska gdzie przyjmuje? Bo w sumie też szukam gina:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Ginekolog 09.08.05, 22:52 w poniedzialki albo wtorki - ul. Aleja Pokoju ;) + jej prywatny bodaj gabinet w Warcie, ale to juz nei wiem gdzie dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 10.08.05, 08:19 Na Alei to masz Zdrowie na myśli, czy ma tam gabinet? Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 10.08.05, 08:50 Balińska przyjmuje na Alei Pokoju. Wchodzisz tam gdzie kosmetyczka i fryzjer, na górę i do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 10.08.05, 10:32 A ja dalej nie wiem gdzie:(( Gdzieś w tym budynku ze sklepami??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 10.08.05, 10:02 Prywatnie na Aleja Pokoju tam gdzie kiedys byla przychodnia "Zdrowie". Obok jest kosmetyczka, fryzjer i PZU Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 10.08.05, 10:33 Acha, to wiem. To Zdrowia nie ma już??? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ginekolog 10.08.05, 10:42 zdrowie jest tylko wchodzi sie od drugiej strony tzn z innej klatki a tam do kosmetyczki wchodzi sie z klatki obok optyka i rossmana Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: Ginekolog 15.08.05, 14:37 Ja też słyszałam taką opinię od wielu dziewczyn które do niej chodziły. To samo Skrzypińska. Błasiak jest ponoć OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 10.08.05, 08:48 Dzięki za odpowiedzi. Jeśli chodzi o dr Balińską, byłam u niej kilka razy kilka lat temu- odradzam wszystkim. Dno. Jedyne plusy to jest b. miła i mało bierze za wizytę, ale przecież nie o to tu chodzi. A poza tym ta afera z bliźniakami ... . Chodziłam do śp Kozaka i byłam bardzo zadowolona. a teraz jestem w kropce. Zastanawiam się nad dr Graczykiem. Może ktoś wie gdzie przyjmuje i ile wizyta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 10.08.05, 10:04 Graczyk przyjmował tam gdzie BAlińska ale ostatnio slyszalam że zrezygnował z prywatnej praktyki. Ale podobno jest orgynatorem w Zduńskiej Woli na szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 13.08.05, 12:40 Pacjentka w ciąży bliźniaczej wylądowała w szpitalu. Zrobili usg i następnie cesarskie cięcie. Okazało się, że jedno dziecko około 3kg- zdrowe, a drugie 940g- martwe. Balińska prawie co wizytę robiła usg i twierdziła, że wszystko jest, dzieci dobrze sie rozwijają .. itd, a co dziwne w kartę ciążową nie wpisywała wszystkich wizyt. Taka różnica w wadze to nie kwestia kilku dni, tylko miesięcy. Pacjentka nie ma pretensji, że jeden płód obumarł często tak sie zdarza. Tylko jak można tego nie widzieć i narażać zdrowie i życie drugiego dziecka i matko na niebezpieczeństwo????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 13.08.05, 13:57 Pani doktor Balińska często się myli. nawet stwierdzil to dr Graczyk. Koleżanka moja też do niej chodzila i stracila dzieciaka. Poszla na USG- Agnieszka powiedziala, że wszystko ok a po paru dniach skurcze- dzieciak martwy do kilku tygodni. Mnie dzięki Bogu poprowadziła ok i urodziłam zdrowe dziecko. Nawet była przy porodzie. Ale nie wiem czy gdybym była teraz w ciąży to poszla bym do niej. Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Ginekolog 13.08.05, 15:33 to dziwne. sieradz nie jest duzym miastem. takie wiadomosci niosa sie szybciej niz blyskawica. a mimo to ma ona klientki/pacjentki. i to zadowolone. lekarz moze byc omylny, to tylko czlowiek, ale bez przesady. ma usg tak "czule", ze widzi kiedy peknie jajeczko i kobieta bedzie jajeczkowac, a nie poznaje ze dzieciak martwy?? nie pojmuje tego.. czemu ona w ogole moze wykonywac jeszcze zawod? a mysza. nie idziesz do lekarza od ciazy, ale wszystko inne ona tez moze sknocic. tak by wynikalo, sądząc po jej "nieomylnosci" ps. mojej siostry ciaze poprowadzila. dzieciak zdrowy i zajebisty:D ale to nie "zasluga" pani doktor, tylko natury. gdy nie ma problemow - to kazdy lekarz jest dobry.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 13.08.05, 20:20 Pisali o tym w Nad Wartą, chyba na początku czerwca- dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 13.08.05, 14:34 Akurat nie szukam lekarza od ciąży, więc pewnie się do tej p. doktor wybiorę. Czy to młoda osoba? A ten Graczyk, to kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 13.08.05, 20:14 Ja słyszałam o nim tylko dobre opinie. Pracuje na akademii Medycznej w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 15.08.05, 21:23 Graczyk to super jako lekarz ale bardzo bezpośredni. Nie każdej odpowiada jego stosunek do pacjenta. I nie wiem czy jeszcze przyjmuje. Koleżanka ostatnio byla i niezgodzil się poprowadzić jej ciąży bo stwierdzil,że nie ma czasu. Przyjmował tam gdzie p. Balińska, ale trzeba bylo się z nim umowić na konkretną godzinę. U niego nie czeka się godzinami jak u pani Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa4 Re: Ginekolog 15.08.05, 22:17 Qrcze!! to ja już nie wiem do kogo mam iść. Nie chodzi mi o ciążę, tylko wizyty kontrolne. Miałam do czynienia z sieradzkimi lekarzami bo leżałam 2 razy w szpitalu. Tak jakoś porównuję wszystkich do śp. Kozaka, który był super lekarzem i człowiekiem, zawsze mogłam na niego liczyć. Miał jeden minus, wiecie jaki ... . Może jednak do dr Graczyka pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Ginekolog 15.08.05, 22:38 >Miał jeden minus, wiecie jaki ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Ginekolog 15.08.05, 22:51 Trudno znaleźć dobrego ginekologa:(( Też bylam pacjentką dr Kozaka, potem chodzilam do dr Błasiaka - OK, ale on raczej jest od ciężarówek;) W sumie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: Ginekolog 19.08.05, 18:11 Każdy lekarz do którego pójdziesz prywatnie lepiej się tobą zajmie, niż gdy pójdziesz na kase chorych. To tak samo jak z dentystą. Chociaż ja na Dudkowskiego nie narzekam - choć czasem jest nie miły. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka82 Re: Ginekolog 12.03.06, 10:48 Z czystym sumieniem polecam dr Błasiaka prowadził 2 moje ciąże. Wszystko co mi powiedział sprawdziło się w 100%, w drugiej ciąży kiedy miałam problem z porodem bardzo mi pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
mak1956 Re: Ginekolog 19.03.06, 20:22 Też uważam, że dr Błasiak jest wart polecenia. Jest mądrym i dobrym lekarzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Ginekolog 20.03.06, 21:39 mnie sie zdaje, czy ktos moj post stad odnosnie śp. kozaka usunal? :> Odpowiedz Link Zgłoś
esie Jest drugi wątek o tym samym tytule 21.03.06, 07:14 poszukaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=35997733 Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Jest drugi wątek o tym samym tytule 21.03.06, 09:13 ahaaaaa eheeheheehehe :D :D Odpowiedz Link Zgłoś