Gość: Ł.S. IP: *.toya.net.pl 21.08.02, 23:52 Dzisiaj prowadziłem pierwszy raz Citka! Nie pytajcie którego, gdzie itd., bo oficjalnie nie prowadziłem. :) Powiem tylko, że niezły wypas! :) Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ł.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: *.toya.net.pl 22.08.02, 10:03 yavorius napisał: > Wow. Czekamy na zdjęcia :P Zdjęcia? Nie mozna robić dwóch rzeczy na raz, a nie mam aparatu wmontowanego w dłoń. :)) Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Prowadziłem Citka! IP: *.p.lodz.pl 22.08.02, 15:43 Jak juz sie chwalic, to doniesiemy niniejszym, zesmy dawno temu prowadzili pietrowy. Kazdy zreszta moze spobowac, pod warunkiem ze bedzie w odpowiednim miejscu i czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: 212.191.37.* 22.08.02, 13:43 Gość portalu: Ł.S. napisał(a): > Dzisiaj prowadziłem pierwszy raz Citka! Nie pytajcie którego, gdzie itd., bo > oficjalnie nie prowadziłem. :) > Powiem tylko, że niezły wypas! :) A zwykly 805Na tez juz zaliczyles? Tez jest fajnie :) Pozdrawiam, J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: *.toya.net.pl 22.08.02, 14:54 Gość portalu: J.S. napisał(a): > A zwykly 805Na tez juz zaliczyles? Tez jest fajnie :) Zwykłego nie, ale za to jechałem Elinem i to liniowym. :) Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: 212.191.37.* 22.08.02, 15:26 Gość portalu: Ł.S. napisał(a): > > A zwykly 805Na tez juz zaliczyles? Tez jest fajnie :) > > Zwykłego nie, ale za to jechałem Elinem Eeee, tylko te joysticki i joysticki... Praca nogami tez ma swoj urok ;)))) > i to liniowym. :) "Moj" zwykly 805Na tez byl liniowy - o inna sytuacje raczej trudno... Pozdrawiam, J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: *.toya.net.pl 22.08.02, 18:16 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Eeee, tylko te joysticki i joysticki... Praca nogami tez ma swoj urok ;)))) Korzeniowski byłby z Ciebie dumny. :)) > "Moj" zwykly 805Na tez byl liniowy - o inna sytuacje raczej trudno... Przejazd po pętli trudno nazwać liniowym. Chodziło mi o normalną jazdę z pasażerami, zatrzymywanie się na przystankach, otwieranie drzwi itd. Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
dominic Re: Prowadziłem Citka! 22.08.02, 19:01 Ile max km/h ma citek na prędkościomierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: *.toya.net.pl 22.08.02, 20:17 dominic napisał: > Ile max km/h ma citek na prędkościomierzu? Na tarczy widnieje liczba "80", ale Citek ma założoną blokadę i wyciąga max. 68 km/h. Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: Prowadziłem Citka! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 18:53 Ponoć w Kaliningradzie tramwaje mają zainstalowane ograniczniki prędkości (20 km/h) - szybciej rzeczywiście tam nie jechaliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzór Ruchu Re: Prowadziłem Citka! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 01:17 Gadaj dalej Ł.S., gadaj dalej... ! Podaj jeszcze numer wagonu i godzinę... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Prowadziłem Citka! IP: *.toya.net.pl 24.08.02, 11:18 Gość portalu: Nadzór Ruchu napisał(a): > Gadaj dalej Ł.S., gadaj dalej... ! > Podaj jeszcze numer wagonu i godzinę... ! :))) Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś