corkaczarownic 11.08.05, 22:27 szukam dobrej i stosunkowo niedrogiej szkoły języka angielskiego. mieszkam w Łodzi od niedawna, od września chciałabym się uczyć...i po prostu potrzebuję opinii i porady. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuz Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.08.05, 22:35 z tego co mi wiadomo to wiekszosc szkol jezykowy i tak zaczyna zajecia od pazdziernika. ja chodzilam kiedys do Progresu na piotrkowskiej - nie wiem czy to najtansza opcja (ale mozna chyba placic w ratach) ale swietnie ja wspominam:) bardzo duzo sie tam nauczylam! www.progres.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: szkoły językowe 19.08.05, 12:01 polecam ci wejść tu: www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php?mid=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 19.08.05, 14:07 Zapraszam do Akademii Języków Obcych i Kultur Narodów, Pomorska 83/85 na hasło predator obiecuję 10 procent zniżki na dowolny kurs. Pozdrawiam, akademia@ipt.pl www.akademia.ipt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:06 Zwracam uwagę, że swoją firmę można reklamować na specjalnym podforum Ogłoszenia, a nie tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 21.08.05, 01:12 Tego nie wiedziałem, przepraszam wszystkich forumowiczów. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: szkoły językowe 19.08.05, 15:26 > na hasło predator obiecuję 10 procent zniżki na dowolny kurs. Tylko co by Wam terminator nie przyszedł bo polecą drzazgi... ;) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: szkoły językowe 19.08.05, 15:39 Nie polecam tej firmy - zostałam przez nią oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:06 A ja bardzo miło wspominam Akademię Języków Obcych i Kultur Narodów. Pozdrawiam przy okazji panią Anię Tyszler ( mam nadzieje, że nie przekręciłem nazwiska), obsługującą klientów kursów językowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Re: szkoły językowe IP: *.smrw.lodz.pl 08.09.05, 23:19 Ja tam z Akademii Kultur i Języków, czy też Języków i Kultur jestem zadowolony. Choć nazwa jest koszmarna, to zajęcia z angielskiego były super, pozdrawiam mojego byłego nauczyciela angielskiego z tej szkoły Mariusza, robił prawdziwe show na zajęciach i w głowie dużo zostało do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francise Re: szkoły językowe IP: 194.42.116.* 09.09.05, 17:32 Jeżeli szkoła językowa to nazwisko chyba niemieckie Tischler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.P Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:14 www.akcent.win.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: szkoły językowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 15:55 jaka szkoła jezykowa, najlepiej przygotuje do nowej matury?? bardzo prosze o rade!! jestem w kropce..mam jeszcze ponad pol roku..moze sie uda. uczyłam sie juz angielksiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:26 Ja w ubiegłym roku chodziłem do Empiku, jestem bardzo zadowolony, mature zdałem i to bardzo dobrze. W tym roku chyba zapisze sie do nich znowu, bo chce zdawac jakis egzamin LCCI, przyda mi sie na pewno, bo zaczynam studiowac ekonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghat Re: szkoły językowe IP: *.astral.lodz.pl 09.09.05, 10:00 najlepsze jest studium jezykow obcych przy uniwersytecie Łódzkim na rewolucji 1905 r.Maja tam native speakers i fachowych nauczycieli Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:18 a chodził moze ktos z was do Szustera? Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: szkoły językowe 09.09.05, 20:58 ja chodze do Proeuropy do p.Marty Dynel-Buczkowskiej i naprawdę ją polecam. Jest świetna, w ciągu roku można naprawdę sie dużo nauczyć. A moim zdaniem nie ma reguły na dobre szkoly, lepiej szukać dobrego nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:37 Ja sama uczę się w empiku angielskiego i jestem zadowolona, a moja kuzynka chodzi do tej Akademii Kultur i narodów na niemiecki do jakiegoś faceta i też sobie chwali te zajęcia. W każdej szkole można więc znaleźć dobrego lektora i czegoś się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:39 ja polecam PRIME, a w niej Stevena :) oraz Wawrzonka i lektorke Marysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrrr Re: szkoły językowe IP: *.4web.pl 11.09.05, 22:42 Marysia ma teraz własną szkołę - Fabryka Języka - ale przez to że musi ją prowadzić i jeszcze sama ma zajęcia to nie poświęca im się tak bardzo a z tego wynika że nie jest już tak dobrą nauczycielką:( Odpowiedz Link Zgłoś
cricks Re: szkoły językowe 11.09.05, 16:57 bardzo a to bardzo polecam PRIME na Narutowicza. Swietnie wyposazona szkola, czysta, przyjemna nauka, wysoki poziom, mila kadra i same pozytywy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: szkoły językowe IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.09.05, 14:16 Prima jest niefajna. Steven był ok (uczył mnie ale jeszcze w britisz senter:P) A w Primie trafilam na baardzo zla nauczycielke :( ale moze juz tam nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 14.06.13, 21:47 Ja słyszała dobre opinie o szkole Joker podobno to nowa szkola wiec ma malo kursantow i malo osob w grupach co poprawia poziom nauki. w wakacje maja kursy jezykowe dla doroslych ale ogolnie to szkola dla dzieci. Niezle urządzona, co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 14.06.13, 21:47 ich strona to www.jokerangielski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: szkoły językowe 15.06.13, 08:34 Jak już uprawiasz reklamę, to nie udawaj, że przypadkiem trafiłaś na taki prastary wątek. Lepiej upozorować nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 25.06.13, 22:39 ja chodze do jokera i jest ok, zajecia indywidualnie albo w grupach. No i ceny dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: szkoły językowe IP: *.toya.net.pl 03.07.14, 11:58 Polecam centrum języków obcych Akcent - chodziłam przez rok :) zrobiłam bardzo duże postępy - teraz sama mogę dalej szlifować swój język.. Bardzo fajni lektorzy... pomocni i mega zaangażowani w zajęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś