Dodaj do ulubionych

Dlaczego Widzew przegrywa?

IP: *.lodz.mm.pl 22.08.05, 19:06
Kocham Widzew, ale chyba sobie zrobie przerwe w wizytach na stadionie bo tak
mnie serce napierdziela po tym co zobaczyłem na meczu, że nie wiem. Moze
sobie niektórzy piłkarze w naszym klubie zastanowią nad swoją postawą.
Bierzcie przykład z Jarka Laty. Wiecej ambicji panowie bo później kibice spac
nie mogą...serca bolą...
Obserwuj wątek
    • Gość: mp Pawlak na obrone, Maras do ataku IP: *.lodz.mm.pl 22.08.05, 19:09
      i bedzie lepiej:)
    • Gość: Bogdan Re: Dlaczego Widzew przegrywa? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 22.08.05, 19:43
      Jesli Lechia za silna ,Sląsk za silny i teraz słyszęze Heko te mocne to w koncu
      z kim wy chcecie wygrywać.Czy zadał sobie ktos to pytanie.Przeciez w tych
      druzynach to wiekszosc graczy to NIEOPIERZENI III LIGOWCY A U NAS OBYCI GRACZE
      WIELU NAWET I LIGOWYCH.NIE PRZYJMUJE WIEC LICHYCH TŁUMACZEN I
      USPRAWIEDLIWIEN.tRZEBA POPATZREĆ NA KASETĘ I WZIAC PRZYKŁAD Z ZADZIORNOSCI I
      WOLI WALKI TO CO ŚLASK ZAPREZENTOWAŁ.JESLI TEGO NIE ZROBICIE TO W D...Ę
      DOSTANIECIE JESZCE NIE RAZ I DALEJ DZIWIĆ SIĘ BEDZIECIE DLACZEGO.
    • Gość: *** 25.05.2003 *** Re: Dlaczego Widzew przegrywa? To kara z Rolanda. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.08.05, 20:17
      Nie spłacane długi, ujemne punkty, baty od wszystkich. Klub zginie na wieki a
      pamięć o ROLIKU NIGDY!
      • Gość: Rzaba Re: Dlaczego Widzew przegrywa? To kara z Rolanda. IP: *.vline.pl 22.08.05, 22:28
        Tak samo jak o chlopaku z Gdyni zadzganego we Wrocku
      • Gość: Gucio Re: Dlaczego Widzew przegrywa? To kara z Rolanda. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 09:48
        kolejny fantasta...
    • Gość: Jacek Re: Dzieki za goscine ------ Łódź = Dobrzeń Wielki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 06:44
      Łódź to taka wiocha, która nawet przyjezdnych kibiców nie jest w stanie przyjąć
      na mecz. To takie samie miasteczko jak Dobrzeń Wielki. Tam też nas nie
      wpuszczono.
      • Gość: gość portalu Re: Dzieki za goscine ------ Łódź = Dobrzeń Wielk IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 09:50
        pewnie miano ku temu jakies słuszne powody
        • Gość: Jacek Re: Dzieki za goscine ------ Łódź = Dobrzeń Wielk IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 10:16
          Gość portalu: gość portalu napisał(a):

> pewnie miano ku temu jakies słuszne powody

Oczywiście. Zadupie i brak organizacji w bankrutującym widzewie. Poziom
          Swornicy Czarnowąsy.

Przpraszam Dobrzeń Wielki za pomyłkę. Są lepiej zorganizowani od Widzewa Łódź
          • Gość: gość portalu Re: Dzieki za goscine ------ Łódź = Dobrzeń Wielk IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 11:01
            twoja inteligencja jest równa inteligencji rynny na dachu mojego domu, gdzie
            krym a gdzie rzym???
            a skoro slask nie potrafi nawet przyslac imiennej listy uczestnikow to jedynie
            moge ubolewac ze we Wroclawiu jest taki niski poziom inteligencji i
            wyksztalcenia spoleczenstwa...
            zapraszam na korepetycje do centralnej polski!
    • Gość: dzeku a gdzie jest Radek Michalski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:52
      mloda druzyna wiec po co bylo sie pozbywac Radka? Panie majewski drugi real
      madryt chce pan zrobic, owszew wygrywac 5:4 mozna, super tylko polowa kibicow
      dostanie zawalu po stracie goli. ja wole 1:0. D-fense
    • Gość: Brumba Re: Proste pytanie prosta odpowiedz IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 09:47
      ale prostaki są w tym Wrocławiu...
      szkoda...
    • Gość: AntyDebil Re: Dzieki za goscine IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 09:50
      chyba kolego czytać nie umiesz....
      a jak Widzew zaatakował policję aby was wpuściła to Slask nic nie zrobił tylko
      se foty cykał...
      spanikowaliście czy co???
      odwagi zabraklo????
      potraficie tylko kogos z tylu nozem ciachnac....
      • Gość: Jacek Re: Dzieki za goscine IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 10:19
        Gość portalu: AntyDebil napisał(a):

> chyba kolego czytać nie umiesz....
        > a jak Widzew zaatakował policję aby was wpuściła to Slask nic nie zrobił
        > tylko se foty cykał...
        > spanikowaliście czy co???
        > odwagi zabraklo????
        > potraficie tylko kogos z tylu nozem ciachnac....

Spróbuj wyjść z wąskich drzwi pociągu pod lufę strzelby, w chmurę gazu
        łzawiącego to zobaczysz jak z twoją odwagą. Wasza odwaga polega tylko na
        katowaniu kijami w dziesięciu leżącogo 17-latka. Tyle o waszej odwadze.
        • Gość: AntyDebil Re: Dzieki za goscine IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 10:58
          mnie tam lufy strzelb oraz chmura gazu nie przeszkadzala zupelnie...
          daliscie ciala i tyle w tym temacie. a we wczesniejszym incydencie nie
          uczestniczylem wiec nie mam na ten temat zdania, skoro ty w nim uczestniczyles
          ze wiesz ze siedmiu tluklo kijem jednego to zglos sie do prokuratora
          • Gość: Jacek AntyDebil = gość portalu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 11:06
            Czy w Łodzi jest na porządku dziennym że te same osoby podpisują się w ciągu
            kilku minut różnymi nickmi????
            he! he! he! Ale ta Łodź zabawna :))) Ciekawe czym mnie jeszcze łodzianie
            zadziwią i rozbawią. :)
            • Gość: AntyDebil Re: AntyDebil = gość portalu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 13:22
              no prosze dedektyw z Wrocławia się znalazł...
              pudło drogi Jacku, pudło...
              • Gość: Jacek Re: AntyDebil = gość portalu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 13:55
                Też mi się wydaje że to tylko przypadek że obaj do tej pory pisywaliście w tym
                samym czasie z takiego samego adresu IP.

1-Autor: Gość: AntyDebil IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl
                Data: 23.08.2005 09:50
                1-Autor: Gość: gość portalu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl
                Data: 23.08.2005 09:50

2-Autor: Gość: AntyDebil IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl
                Data: 23.08.2005 10:58
                2-Autor: Gość: gość portalu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl
                Data: 23.08.2005 11:01

Ale wy w tej Łodzi jesteście wszyscy przezabawni. Dawno tak się nie
                ubawiłem :)))

• Gość: Lodzianin Re: JACEK from Ślunsk IP: *.toya.net.pl 23.08.05, 14:06
                  bedzie do Jacka
                  Jestes albo niepelnosprawnym, albo nieokrzesanym małolatem nie potrafiacym
                  odczytywac faktów... poł Łodzi ma net z toya ze zmiennym ip... i jak widzisz Ja
                  tez... bez pozdrowien bedzie bo i tak nie trafia...

ps. pomysl ile mieliscie biletow ilu was przyjechalo i czy potrafiliscie pewna
                  liste dostarczyc... a to sa przeciez tylko wymogi cywilizacji... wiem, wiem na
                  slasku ona sie zatrzymala... u was jeszcze wyngiel jest
                  • Gość: Lazs Re: JACEK from Ślunsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:41
                    Gość portalu: Lodzianin napisał(a):

"a to sa przeciez tylko wymogi cywilizacji... wiem, wiem na
                    > slasku ona sie zatrzymala... u was jeszcze wyngiel jest"

Ty,to teraz wiadomo czemu co rusz jakiś łodzianin do Wrocławia przyjeżdża szukać
                    biedaszybów dla siebie......
                • Gość: AntyDebil Re: AntyDebil = gość portalu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 20:27
                  jakbyś nie wiedział: toya to taka sieć miejska i ma około 30 000 uzytkowników :-
                  ))))))))
    • Gość: dino Re: Dlaczego Widzew przegrywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:56
      Ja osobiscie nie bardzo wierze Majewskiemu !!!nie wierze ze wygra I lige dla
      Widzewa !! w tamtym sezonie mial za stara druzyne teraz ma za mloda !!!Moze
      trzeba bylo zostawic Radka Michalskiego !!!a nie pozbywac sie Go w niezbyt
      elegancki sposob !!moze nie mial juz sily na 90 min ale napewno by sie przydala
      jego rutyna !!! a co do Szeligi to nie zgadzam sie z krytyka !! to juz nie ten
      sam zawodnik co wiosna,wystraszony i stremowany !! moze ze Slaskiem gral gorzej-
      jak cala druzyna ale teraz to pelno wartosciowy gracz!! slabo zagral Tomek
      Michalski ale to nie znaczy ze nie moze grac tak jak wiosna !!trzeba pamietac
      ze Tomek w wielu meczach byl najlepszy z naszych i mysle ze przydazyl Mu sie
      wypadek przy pracy !!slowem nie czas na rozpacz tylko trzeba wygrac w Czermnie
      i basta!!
    • Gość: Sigi Re: Dlaczego Widzew przegrywa? IP: *.chello.pl 23.08.05, 13:22
      Widzew przegrywa bo ma tak nędznego trenera, że aż przykro patrzeć. Panie
      Majewski kończ Waść wstydu oszczędź. Idź Pan najlepiej do Bydgoszczy i spuść
      Pan Chemika do ligi regionalnej, bo tam Pana miejsce. Daj Pan sobie spokój,
      gdyż Łódź to dla Pana za duże miasto, a Widzew to za duży klub.
      • Gość: Hools Re: Dlaczego Widzew przegrywa? IP: *.astral.lodz.pl 23.08.05, 20:09
        chyba nie pisze tego Łodzianin a zwłaszcza kibic WIDZEW-a bo gdzie w Łodzi jest
        chello?
        a co do porażek to chyba efekt zbytniej pewności siebie
        do każdego meczu powinno się podchodzić z taką samą motywacj a nie wierzyć że
        mecz sam się wygra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka