huann 24.08.05, 08:37 Współopiekunki Forum Łódź :) @-`-,--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani żartuję 24.08.05, 08:44 szprot sie o wiek nie pyta. Niech nam rządzi szprota sto lat i dzień wcześniej. Gromkie hurra i pęto kaszanki przesyła kaszani. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 09:04 Wszystkiego najszprotszego :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Życzę 24.08.05, 09:08 żeby mimo przybytku, od którego niech głowa nie boli, urodzin, Szprota się szybciej nie zeschła. :> Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Sto lat... 24.08.05, 09:18 opiekunowania na forum :P tylko nie rozumiem czemu dziś skoro rok temu było nie dziś :| Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Sto lat... 24.08.05, 09:18 pawel-strzalka napisał: > tylko nie rozumiem czemu dziś skoro rok temu było nie dziś :| bo to było nie dziś a rok temu! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonar Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:08 a kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 10:12 Gość portalu: Sonar napisał(a): > a kogo to obchodzi? Patrząc na liczbę postów co najmniej kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 10:08 no to i ja sie dolączam do życzeń! Szproto - nich Ci gwaizdka pomyślności nigdy nie zagasa! no. to czekam teraz na kawałek torta. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonar Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:09 mozesz sie nie doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel z gprsa Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! IP: *.idea.pl 24.08.05, 13:14 huann napisał: > Współopiekunki Forum Łódź :) Przez krew i blizny... > @-`-,--- Ja się nawet i bym dołączył do życzeń, ale jeszcze Szprota pomysli, ze ją lubię, to po co dziewczynę denerwować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 14:06 Spełnienia wszystkich marzeń. Sto lat. Niech Ci nożyczki lekkie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 16:17 Ani jam Mickiewicz, Nawet nie Słowacki, Jeno pospolity, Forumowicz chwacki. Złożę me życzenia, W grafomański sposób, Bo chcę się odróżnić, Od innych tu osób. Zatem, miła Szproto! Zdrowia i miłości, Niech Ci też nie braknie, W życiu wytrwałości! Oby słońce zawsze, Na niebie Ci stało, Niech świeci tak długo, Ile lat Ci zostało! I nie jest to laurka, Dla Szproty-Admina! Skleciłem te słowa, Bo to fest dziewczyna! Najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 17:00 a ode mnie : www.fotobank.infomax.katowice.pl/displayimage.php?album=4&pos=2 Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe to ja też 24.08.05, 19:01 <a href="http://www.forumgallery.com/images/exhib/2003/ih_clupea_sprattus.jpg">obrazek</a> zapodam. Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: A dziś są Urodziny Pani Szproty!!! 24.08.05, 19:54 huann napisał: > Współopiekunki Forum Łódź :) > @-`-,--- I ja się do życzeń przyłączę. Wszystkiego wymarzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota to ja 25.08.05, 14:38 jako starsze kobieta pod trzydziestkę dziękuję wszystkim, którzy pamiętali bądź nie pamiętali, ale chcieli złożyczyć, bądź nie chcieli, a mimo to złożyli. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmun Re: to ja 25.08.05, 18:38 ja zawsze chce, zawsze zapominam, albo w ogole nie wiem. tak, czy inaczej wszystkiego tego i owego. a to ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś