edmurphy 25.08.05, 00:33 Może już wiecie, a tych, którzy nie wiedzą, a chcieliby zajrzeć do prasy lokalnej informuję, że można poczytać tę gazetę na stronie: egazeta.dziennik.lodz.pl O powiecie kutnowskim jest w wersji skierniewickiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibir1 Re: Dziennika Łódzki w internecie 25.08.05, 08:46 Wspaniała wiadomość! Dziennik Łódzki kupowałem przez wiele lat. Ostatnio nie kupuję. Okazyjnie czytam u znajomych lub korzystałem ze strony internetowej tej gazety / wg. mnie gorsza /. Dziś byłem na proponowanej przez Ciebie stronie. Jest OK! Dzięki za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Dziennik Łódzki w internecie 26.08.05, 00:21 Ja tez się cieszę, bo miałem podobny problem.Lubie być na bieżąco, ale kupowanie dziennika codziennie to troche dla mnie "nadto". A teraz mogę "postudiować" ważne niusy o każdej porze. Miłego czytania. Jak znajdziesz coś ciekawego to proszę o wzajemność. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Dziennika Łódzki w internecie 13.09.05, 16:38 Czytam e-gazetę " Dziennik Łódzki " ale nie za wiele w nim wiadomości o Żychlinie. Widocznie pani red. Dorota Grąbczewska nie widzi nic ciekawego w naszym mieście. A szkoda bo dzieje się wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
sztygar39 Re: Dziennika Łódzki w internecie 30.10.05, 12:57 Dzienki za pozytywną informacje która na bieząco pozwoli zapoznać się z informacjami biezącymi dziejących się w powiecie i okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Dziennika Łódzki w internecie 30.10.05, 18:24 Bardzo proszę. Fakt, że dziennik dużo pisze o powiecie, o Żychlinie też można sporo znaleźć. Mamy też tygodnik "Po prostu", ale nie ma jego wersji internetowej póki co. To nowa gazetka i dopiero się rozkręcają. Twój nick "sztygar"? czy to znaczy, że masz jakiś związek z górnictwem? Mieszkasz poza Żychlinem? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Dziennika Łódzki w internecie 31.10.05, 20:35 Jestem innego zdania. Dziennik nie jest naszą gazetą, którą czyta się na codzień czekając na ciekawe info. Pani redaktor G. pisze o Żychlinie tylko wtedy jak ma luzy na stronie. Przeważnie pisze krytycznie o żychlińskich wydarzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Dziennika Łódzki w internecie 31.10.05, 21:23 Krytyki nigdy dosyć, byle była to krytyka mądra. Dobrze, gdy dziennikarze pokazują, że coś idzie nie tak, jak powinno. Myślę, że w naszej prasie jest za dużo pogoni za sensacyjkami, byle sprzedać gazetę. Mniej pisze się o tym co dzieje się dobrego. A dziennik to, masz rację, nie nasza gazeta; o ile się nie mylę to niemiecka. Ale to zawodowcy: coś się dzieje a oni o tym piszą natychmiast, o ile chcą podać jakąś informację. Dlatego zaglądam do dziennika - nie mamy drugiej takiej gazety na naszym terenie. Mamy lokalne wiadomości w łódzkiej trójce, ale ona bardziej łódzka niż nasza. Dziennik wciąż pozostaje najlepszym źródłem informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Dziennika Łódzki w internecie 02.11.05, 13:09 Czyżby chodziło o panią red. Dorotę Grąbczewską ? Jeżeli tak to masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Dziennika Łódzki w internecie 02.11.05, 20:33 Dziś już czytałem Dziennik, o Żychlinie zaledwie kilka słów, ale i z powiatu nic ciekawego, zieje poświąteczną nudą. Odpowiedz Link Zgłoś