hubar 30.08.02, 01:29 Na prawdę się cieszę! Godziny są lepsze (mogłoby być troszkę dłużej), i zdecydowanie wole na Pietrynie niż w hipermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petter Re: Handel na Piotrkowskiej 30.08.02, 01:42 Niestety ty jeden nie wystarczysz. peter Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Handel na Piotrkowskiej 30.08.02, 01:45 Pewnie że nie. Szkoda że kupcy tak długo mądrzeli na takie decyzje. Ale hipermarkety się przejadły, To już nie jest metoda na spedzania czasu, ja i inni wolą iść sobie po Pietrynie... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Handel na Piotrkowskiej 30.08.02, 10:33 Co innego hipermarket, a co innego Galeria Łódzka... Piotrskowska nie jest aż tak "spożywcza"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Handel na Piotrkowskiej IP: 217.96.37.* 30.08.02, 13:22 trochę za późno na zmiany. trzeba było otwierać sklepy latem, kiedy dni są takie długie Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Handel na Piotrkowskiej 30.08.02, 16:37 Gość portalu: taniej napisał(a): > trochę za późno na zmiany. trzeba było otwierać sklepy latem, kiedy dni są > takie długie ! Trzebabyło pomyśleć o tym parę lat temu, a nie dopiero jak w dupe dostali! Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Handel na Piotrkowskiej 30.08.02, 16:41 Jak to ludziska mówią: lepiej późno niż wcale. Może uda się zatrzymać handel na Pietrynie -- pzdr. MacLorcan Zaraz, co to ja chciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Handel na Piotrkowskiej IP: *.man.lodz.pl / 212.51.216.* 30.08.02, 18:43 A co z oswietleniem Piotrkowskiej.Wiele lat temu było dużo neonów,a teraz ciemno i strach. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Handel na Piotrkowskiej 01.09.02, 00:45 :(( I znów chcę przeczytac i nie moge bo link nie działa :( Ale z Waszych wypowiedzi +/- rozumiem o co chodzi :P Jak byłam ostatnio na piertynie to widziałam nowe ulotki z informacją o godzinach otwarcia. I w tygodniu mają zamykać o 20, ale już w sobotę o 18... może właśnie w soboty powinny być sklepy do 20 czynne? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Handel na Piotrkowskiej 01.09.02, 01:14 Ixik! Dla mnie to kupcy powinni mieć otwarte sklepy dotąd dokąd są kliencie. Niestety u nas jest tak że zamyka się sklepy kiedy potencjalni klienci wychodzą z pracy. Czy ktoś się jeszcze do cholery dziwi czemu konsumenci wola hipermarkety????? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Handel na Piotrkowskiej 01.09.02, 14:41 moim zdaniem ta godzina zamknięcia sklepów w sobote jest najbardziej poronionym pomysłem... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Handel na Piotrkowskiej 02.09.02, 21:28 Sobota, dzień dla większości wolny od pracy.. chciałoby się połazić, popatrzeć pokupować- nawet już po zmroku- a tu guzik tylko do 18:00 :( Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Handel na Piotrkowskiej 02.09.02, 21:30 Hihihihi, przyjedzcie do Genewy. Od razu dowiecie sie, ze w dni powszednie NIE NALEZY robic zakupow po godzinie 19tej (nawet w supermarketach), a w sobote oczywiscie po 18tej. W niedziele nie ma co marzyc o otwartych sklepach. Jednym slowem: po co kobiety maja pracowac - niech dbaja o dom i rodzine! Pozdr. 891 dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Handel na Piotrkowskiej 02.09.02, 21:33 Moment: sklepy (hipermarkety) są zamykane o 18? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Handel na Piotrkowskiej 02.09.02, 22:04 a kto powiedział, że należy to, a nie należy tamtego???? a może mały mezalians?? KTO JEDZIE NA WIECZORNO-SOBOTNIE ZAKUPY w GENEWIE??:) Odpowiedz Link Zgłoś