Gość: Pietja IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.02, 16:21 Całkiem fajny. Tylko II drzwi się nie domykały (nie wiem jak inne) a głośniki ryczały jak na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Jechałem 1205! 02.09.02, 16:44 Liczba siedzeń jest taka sama jak w poprzednich? Klima jest? Kierowca nie szalał? Kasowniki działały? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Jechałem 1205! 02.09.02, 19:36 hubar napisał: > Liczba siedzeń jest taka sama jak w poprzednich? Nie ma siedzeń, bo ludzie się skarżyli, że za wąskie są przejścia. :) > Klima jest? Tak. Pod warunkiem, że każdy pasażer przyniesie ze sobą wiatraczek na baterie. :) > Kierowca nie szalał? Aż połamał dżojstk z wrażenia. :) > Kasowniki działały? Oczywiście, że nie, bo ich nie było. Były za to czytniki kart kredytowych. Pasażerowie robili przelew na konto MPK za taki czas, jaki naprawdę wykorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jechałem 1205! 02.09.02, 18:47 Nie zauważyłam niedomykających się drzwi, ale głosniki to mogliby rzeczywiście ściszyć... Odpowiedz Link Zgłoś