hubar 02.09.02, 16:58 Nie ma to jak koniec wakacji ;-P Jak nasi Forumowi uczniowie? Jak po wakacjach? Jesteście najbardziej opaleni wśród znajomych? Coś się zmieniło? Jak się podoba szkoła? Jacyś nowi? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Koniec wakacji IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.09.02, 17:04 ech... szkoda gadac. Jeszcze nie mialem wakacji, ktore minely by mi tak szybko! buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelona Re: Koniec wakacji IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 18:05 niop gdyby nie ucieczki na impresssy tio bym tylko pracowala z przymusu starych.niiop i net mi tesh pomagal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolesiooowa Re: Koniec wakacji IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 18:07 moze sie poznamy misiu:)moj mail zelka1986@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Koniec wakacji 02.09.02, 18:37 Ja jeszcze wakacji nie mialam, wiec o czym tu rozmawiamy??? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Koniec wakacji 02.09.02, 19:00 No to do następnego lata. Może uda Ci się wtedy zrobić wakacje. No chyba, że wolisz w zimie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Koniec wakacji 02.09.02, 19:42 hubar napisał: > Nie ma to jak koniec wakacji ;-P Erm.. jaki koniec? :)P > Jak nasi Forumowi uczniowie? > Jak po wakacjach? Jesteście najbardziej opaleni wśród znajomych? Moja 4 dniowa oopalenizna jeszcze się trzyma. > Coś się zmieniło? Jak się podoba szkoła? Jacyś nowi? Wszystko się zmieniło. Budynek prześliczny, ale jeszcze nie byłam w środku. Sami nowi! :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś