Dodaj do ulubionych

Floriańską do Rynku przeszedł marsz jamników

04.09.05, 19:49
Bardzo lodzkie, nie ma co :P
Obserwuj wątek
    • yarro ? 04.09.05, 19:49
      • Gość: kotka a gdzie w Łodzi mamy Floriańską, droga GW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:37
        • Gość: jamnik Gustaw Przeczytałem artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:41
          i tam nie napisano, że Floriańska jest w Łodzi, ale przeciwnie - ja jestem z
          Łodzi. Jamnik górą, chociaz dołem.
          • yarro Re: Przeczytałem artykuł 04.09.05, 20:50
            No teraz to juz jasne :) Tytul nawet lepszy artykulu :)
    • Gość: Natka Re: Floriańską do Rynku przeszedł marsz jamników IP: *.net.pulawy.pl 06.09.05, 11:49
      Zam Gustawa, faktycznie kamyki są jego pasją i choć pewnie sie narażę
      wielbicielom parówek, ja nie przepadam za jamnikami, ale Gustaw to faktycznie
      osobowość... poznaliśmy sie w górach, łowił kamyki ze strumienia, i mało który
      spełniał gustawowe oczekiwania, a potem juz były godziny poszukiwań kamienia w
      wyskowiej bieszczadzkiej trawie...bo szukanie kamyka to jest to co Gustawy
      lubią najbardziej. To facet z pasją, wiec ogłaszam weszem i wobec ze jestem
      fanką Gustawa
    • Gość: x Re: Floriańską do Rynku przeszedł marsz jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:10
      Gustaw jest absolutnie boski.
    • Gość: sąsiad Re: Floriańską do Rynku przeszedł marsz jamników IP: *.toya.net.pl 17.12.05, 20:44
      Super. Szkoda tylko że własciciel nie dodał że jego jamnik nie daje spać
      sąsiadom i niezmiennie od 10 lat szczeka przez całą noc. Ma zdrowie pieseczek.
      A ludzie niech sp-lają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka