Gość: ojejujapa IP: *.toya.net.pl 08.09.02, 19:07 Może wreszcie Łódź znajdzie się na prawdziwej FALI ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojejujapa Re: !!! KLAKIER !!! IP: *.toya.net.pl 08.09.02, 19:18 co sie stalo? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 08.09.02, 20:11 Kto śmie spychac politykę na plan dalszy ;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK a ja nie ide na wybory IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:08 Witam No wlasnie. Nie ma na kogo glosowac. Myslalem, ze na PO ale jak Fisiak zaczal opowiadac o ochronie kupcow z rynkow i pomyslalem o Baluckim i tym co sie tam dzieje to stwierdzilem, ze tez odpada. No i wlasnie po raz pierwszy od 1989 roku zamierzam z braku jakiegokolwiek sensowengo kandydata odpuscic sobie wybory. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK miałem nadzieje ... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 17:38 że ktoś mi powie, że się mylę, że podpowie tego jednego dobrego dla Łodzi kandydata. A tu cisza. Chyba rzeczywiście jest źle z naszym miastem i politykami. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: miałem nadzieje ... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:55 jak to nie ma na kogo głosować? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2785200&a=2785200&v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: miałem nadzieje ... IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.09.02, 17:37 Marcinie, moze jakis kandydat niezalezny? Nieuwiklany w zadne zaleznosci partyjne? To chyba dobre wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: a ja nie ide na wybory 10.09.02, 18:00 Ja też nie wiem na kogo głosować. I być może skończy się na tym, że będę musiał wybrać "mniejsze zło", czyli kandydata, który najmniej "pieprzy". Kto to taki?? Jeszcze nie wiem. Ale na głosowanie pewnie pójdę, bo wybranym ktoś być musi, a wkurzają mnie ludzie, którzy mówią po wyborach: "No patrz kogo ci ludzie wybrali!! Ja tam nie byłem (-am) na wyborach i ja na niego (na nią) nie głosowałem (-am)". Sami boją się wybrać, a potem mają pretensję Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię 10.09.02, 17:32 Mam w dupie Witolda Rosseta. Sorry, ale miałem okazję poznać tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 10.09.02, 21:56 :-))) a w jakich okolicznosciach go poznales? Czy jest jeszcze jakas grupa osob, ktore masz w dupie? To bardzo interesujacy watek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruber Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 11.09.02, 22:17 Bede glosowal na Rosseta. Gosc jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię 11.09.02, 22:23 Wiesz, to strrrasznie fajnie, że nam o tym powiedziałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruber Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 11.09.02, 22:25 To milo kogos zadowolic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 12.09.02, 22:40 Mam nadzieje ze te wybory zmienia zupelnie uklad polityczny w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 23:02 hehehe marzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 22:43 Glosujcie na Witka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: No dobra - IP: *.toya.net.pl 24.09.02, 22:06 Chce zeby to miasto bylo sprawnie i uczciwie zarzadzane przez ludzi z prawdziwymi dyplomami;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: bla bla bla IP: *.toya.net.pl 24.09.02, 22:16 to staje sie nudne znasz jakis inny fragment? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius OWSZEM. MAM PYTANIE 24.09.02, 22:23 Ile ci za to płacą? I czy płaczą, gdy płacą? Czy płaczesz, gdy płacą? Czy płaczesz, gdy płacisz? Za co płacisz, gdy płaczesz? Gdy płacisz, czy płaczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agitka Odpowiedz IP: *.toya.net.pl 28.09.02, 19:34 A jak myslisz? Jezeli w ogole myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: OWSZEM. MAM PYTANIE IP: *.toya.net.pl 04.10.02, 22:02 Jakos ci to nie wyszlo ;-))) to nawet nie rym czestochowski ;-))) musisz trenowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: No dobra - IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:12 Czy tak uczciwe i dobrze zarządzane jak łódzki oddział PLL LOT i lotnisko Lublinek przez brata Rosseta? Jeśli takto niech spada. Najlepiej do Warszawy. MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju Re: No dobra - IP: *.toya.net.pl 24.09.02, 22:16 Masz brata? Jak sobie radzi? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: No dobra - IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:22 Nie umiesz czytać, czy tylko udajesz? MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Ludzie z dyplomami??? 24.09.02, 22:25 To po co Rosset. To JA! (za 2 tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip plywanie IP: *.p.lodz.pl 25.09.02, 14:17 Wyczytalismy ten zalosny wywiad z Kandydatem we wczorajszej GL. Ciekawe: chce uczyc plywac za darmo tych, co nie maja praw wyborczych. Altruista jakis, czy co... --- Oj GL, GL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: plywanie IP: *.toya.net.pl 25.09.02, 22:34 jak bedziesz mial dzieci to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: plywanie IP: *.p.lodz.pl 28.09.02, 19:46 Ach, wiec o ile pojmujemy, to Kandydat chcial obdarowac tych, co to maja. Wzruszylismy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: plywanie IP: *.toya.net.pl 29.09.02, 21:59 Moj Boze wzruszenie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejujapa Re: plywanie IP: *.toya.net.pl 01.10.02, 22:42 Do goryyyyyyyyyyyyyyyyyy WITKA ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: plywanie 01.10.02, 23:22 Twoj Witek skonczy na czwartym miejscu.(oby) Tak wiem bedziesz sie z tego bardzo cieszyl:-) Ale wplywu na polityke niestety nadal nie bedziesz mial:-( pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
szubkare Re: plywanie 02.10.02, 09:35 Szkoda, ze to forum w Łodzi jest opanowane przez grupkę studencików, nie posiadających żadnych poglądów. Jedynie potraficie mówić "nie". A czy ktoś z was ma jakiś pomysł. Od jakiegoś czasu widzę kompletna degenerację pojęcia "Student". Coraz mniej inteligentni ludzie studiują. Nawet w czasach, gdy częśc studentów zdawała na studia dzięki tzw. "punktom za pochodzenie" było lepiej. A teraz - coraz niższy poziom, coraz mniejsze wymagania, coraz głupsi ludzie, za to z wysokim mniemaniem o sobie. W sumie jest mi was żal. Żal, bo nawet nie wiecie jacy jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.uml.lodz.pl 02.10.02, 13:36 Rosset nie ma konkurencji!!!! Przemawia za nim inteligencja, osobisty urok i wiedza. Pozostali zostają daleko, daleko w tyle. I gdyby startował w innym, niż Łódź mieście wygrałby w cuglach. Ale to miasto jest opanowane przez zwolenników socjalizmu, legitymujących się pochodzeniem robotniczo-chłopskim i Rosset - klasyczny przedstawiciel inteligencji, jest dla nich tak samo niezrozumiały, jak fizyka jądrowa. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij Re: Oj ciezko za toba nadążyć IP: *.uml.lodz.pl 02.10.02, 15:56 domyślam sie że jesteś z SB i dlatego nie podejmę dyskusji. brzydzę się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
khuti Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię 02.10.02, 14:56 Niechze te watki opadna, tak jak i mnie rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.10.02, 14:58 Tio ich nie podbijaj! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię... 02.10.02, 15:44 ...na forum Gazety Wyborczej. I to bardzo intensywną kampanię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Witold Rosset rozpoczął kampanię... IP: *.toya.net.pl 02.10.02, 22:21 No prosze ile macie do powiedzenia, mozna sie uczytac po pachy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japajeju W gore Rosset ;-)) IP: *.toya.net.pl 06.10.02, 19:20 Najlepszy w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś