Dodaj do ulubionych

I jak tu się bronić?

10.09.02, 20:42
www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1010319.html
brak mi słów.
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: I jak tu się bronić? 10.09.02, 20:52
      :(
    • geograf Re: I jak tu się bronić? 10.09.02, 20:55
      w okolicach Dworca Fabrycznego, jeszcze iosna tego roku kręcił się młody człowiek (około 20-25 lat, niestety wygląd wskazywałby na lat 35...), średniego wzrostu, niedbale ubranego, długie, tłuste włosy. Podchodzi do człowieka, mówi cicho, widać, że nie ma czystego głosy, czyli specjalnie nie tonuje tak głosy, i prosi o pieniądze...natarczywie. powiesz, że nie masz, powie Ci żebyś dokładnie sprawdził..wyczuwa zdenerwowanie. Czym bardziej denerwujesz się (a trudno się nie denerwowac właśnie ze względu na to, że nie wiadomo co wyciągnie z kieszeni...:/) tym bardziej nalega...w końcu się odczepia, oddychasz głeęboko i przyspieszasz, nie zatrzymujesz się, nie patrzysz na boki- byle do celu...

ech....:((
    • hubar Re: I jak tu się bronić? 10.09.02, 20:55
      Coś mi się zdaje że tu się kłania rola mediów. To dzięki nim te palanty
      wiedziały że można w taki sposób grozić. Już to gdzies czytałem.
    • maclorcan Re: I jak tu się bronić? 10.09.02, 20:56
      Ehhhh... I pomyśleć, że jakbym w takiej sytuacji wyciągnął np. nóż to jeszcze
      by mnie policja "zgarnęła" za posiadanie niebezpiecznego narzędzia albo za coś
      innego...
    • Gość: Maruda Re: I jak tu się bronić? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.09.02, 22:19
      Ja przeprowadzilem prosty rachunek: nie mam telefonu komorkowego i nie nosze ze soba do szkoly wiekszych pieniedzy (najwyzej 10 zl) Jak pewnie wiecie, okolice nie sa za ciekawe a i pewnie nie raz bylo o tamtych napadach w Gazecie. Nie maja mi co ukrasc- nie ukradna :)
      • Gość: Kamil B. Re: I jak tu się bronić? IP: *.retsat1.com.pl 12.09.02, 20:47
        Gość portalu: Maruda napisał(a):

> Ja przeprowadzilem prosty rachunek: nie mam telefonu komorkowego i nie nosze
        ze
        > soba do szkoly wiekszych pieniedzy (najwyzej 10 zl) Jak pewnie wiecie,
        okolice
        > nie sa za ciekawe a i pewnie nie raz bylo o tamtych napadach w Gazecie. Nie
        ma
        > ja mi co ukrasc- nie ukradna :)
        Maruda-dobra ,nie ukradną Ci ,ale jak będziesz miał pecha to za nieposiadanie
        niczego w ryj możesz dostać...Tak źle ,tak niedobrze:)
    • Gość: ChrisBTO I jak tu się bronić? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 22:32
      Szepczesz do delikwenta jadowicie:
      'mam aktywnego AIDS'a od jedenastu lat, dawaj dwa złote to cię NIE UGRYZĘ!'

Appendix 1:
      osoby o wyższym stopnu determinacji mogą się wcześniej specjalnie zarazić (to
      łatwo złapać, szczególnie w Specjalistycznej Poradni) wtedy Twój jadowity
      szept brzmi bardziej prawdopodobnie.

Appendix 2: jeżeli napastnik mówi z wyraźnym wschodnim akcentem,
      zamiast 'AIDS' mówisz 'SPID', reszta bez zmian.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka