bergo.torino 26.09.05, 16:48 Wkurza mnie reklama Orange Ekstraklasy w serwisie sportowym Onetu - w moim Firefoxie nie mieści się w ramach i zasłania część tekstu, grrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Wkurza mnie już 26.09.05, 16:49 polecam instalację i skonfigurowanie rozszerzenia 'adblock' do firefoksa. od dawna nie widziałem na stronach GW żadnej reklamy nie mówiąc już o irytujących skryptach gemiusa spowalniających ładowanie się stron. Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: Wkurza mnie już 26.09.05, 19:54 To niestety nie jest "pop up" tylko flashowy baner. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 16:53 polecam przeglądarke. Może rzadko używana wsród internautów to jednak szybka i niezawodna. Posiada też filtr na te reklamy wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman hmm.. 26.09.05, 17:21 nie dziala na moim systemie operacyjnym.. a firefox tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 17:57 niestety to tylko taki tuningowany moskwicz - co z tego, że nakładli mu na wierzch chromu skoro środek wciąż jest niebezpieczny dla użytkownika i otoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 19:57 > polecam przeglądarke. Może rzadko używana wsród internautów to jednak szybka i > niezawodna. Posiada też filtr na te reklamy wszystkie. Wszystko co wywodzi się z IE, tudzież jest nakładką na IE jest równie niebezpieczne jak odbezpieczony granat - btw: pierwej musiałbym zainstalować IE, a na Linuxa (jak na złość) Microsoft nie przewidział instalki :/ Ja polecam Firefoxa - Używa jej wielu internautów, jest bezpieczna i niezawodna. Posiada wiele miłych dodatków, jak choćby "mysie gesty" ułatwiających surfowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 21:58 wiem , firefox jest świetny - potwierdze to. Ja zostaję przy mojej MyIE. To nie jest produkt Microsoftu , ani żadna nakładka tylko zupełnie nowa przeglądarka (chociaż już nie taka nowa) Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 23:08 web.qx.net/nemesis2/myie.html - Ano właśnie nakładka na "silnik" Internet Explorera, czyli w ten sam Microsoftowy sposób nie wspiera standardów HTMLa powszechnie rekomendowanego przez w3.org. Oraz w ten sam Microsoftowy sposób jest zapewne dziurawa jak durszlak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caffee Re: MyIE z fitrami do reklam IP: *.170-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 26.09.05, 22:18 prosze wytlumacz mi co to sa "mysie gesty#?? i dzieki za informacje o rozszerzeniu Adblock:):):)lubie i uzywam firefoxa, ale nie zawsze wiem ktore rozszerzenia moga sie przydac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: MyIE z fitrami do reklam 26.09.05, 23:00 Już tłumaczę co to są "mysie gesty" ;) "Mouse Gestures" jest dodatkiem do Firefoxa umożliwiającym nawigowanie w sieci za pomocą "gestów"/"znaków" rysowanych myszka w oknie przegladarki (przy wciśniętym prawym klawiszu myszy - jak nie ruszamy mysza to mamy standardowe menu dla prawego klawisza). I tak można nawigować się back i next, otwierać nowe okna przeglądarki (tudziez zakładki jak ktoś używa), zamykać okna, podglądac źródło strony... itd I to wszystko bez kliknięcia. Super wygodna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś