Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:29 Baardzo sie ciesze, ze Charlie sie rozwija:) Uwielbiam to kino, jestem stałym widzem!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Nowa sala w kinie Charlie 28.09.05, 22:57 Hm. Dlaczego zlikwidowano Charliego 2? Problemy z najmem, czy drastyczny brak popularnosci? Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brumba Re: Nowa sala w kinie Charlie IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.09.05, 08:02 20 osób?? toz wiecej zmiesci sie u mnie w chalupie! i mam wieksza plazme od tego malutkiego smiesznego ekraniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anpio Re: Nowa sala w kinie Charlie IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 09:37 Gość portalu: Brumba napisał(a): > 20 osób?? > toz wiecej zmiesci sie u mnie w chalupie! i mam wieksza plazme od tego > malutkiego smiesznego ekraniku! To świetnie, proszę podaj repertuar na dziś i ceny wejściówek, aha i koniecznie adres bo nie wiem w sumie gdzie mieszkasz i jak do Ciebie trafić. Przy okazji, masz może słodki popcorn? Bo w kinach to ostanio tylko solony. Ok to czekam na info gdzie można te filny oglądać na tej super plazmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anpio Re: Nowa sala w kinie Charlie IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 09:37 Świetna wiadomość. Oby to kino dalej sie rozwijało. Odpowiedz Link Zgłoś